Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-venkov
Truhlářské práce na zakázku, výroba kuchyňských linek a nábytku
Chcete-li Truhlářství, které vyrobí skutečně kvalitní nábytek na míru do bytu, či do kanceláří, oslovte firmu Truhlářství Radim Sladký. Vytvoříme zakázky dle Vašich přání.
Výroba plastových a střešních oken z vysoce kvalitních profilů
Plastová a střešní okna z vyrobena velmi kvalitních profilů REHAU a ROTO, instalace okenních doplňků parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu ad. zajistí firma IVAPLAST s.r.o. Ivančice
Anhydritové a cementové lité podlahy s vysokou pevností a pružností bez dalších vrstev
Lité anhydritové a cementové podlahy jako ideální řešení pro podlahové vytápění poskytuje společnost FLOOR KOMPLET s.r.o. z obce Kaly u Brna. Rovné podlahy bez bublin, pórů a dutin.
Výkup kovového odpadu, kovošrotu a barevných kovů za výhodné ceny
Společnost EKOMETAL v Ivančicích zajišťuje výkup kovového odpadu, železného šrotu, nepotřebného kovošrotu a také barevných kovů za velmi výhodné ceny.
Prodej ovocných stromů a ovoce ze šlechtitelské stanice
Prodej ovocných stromů od firmy AGROGEN, spol. s r.o. Výpěstky ovocných stromků, školkařské výpěstky pro drobnou spotřebu i rozsáhlé výsadby.
Kovovýroba, kovoobrábění, CNC soustružení a frézařské práce
Zakázková kovovýroba, kovoobrábění – ocel, mosaz, měď, CNC obrábění, soustružnické a frézařské práce zajišťuje společnost KOVOKACHLÍK, Brno – venkov.
Prodej a servis zahradních křovinořezů značky Stihl a Viking
Prodej a servis zahradních křovinořezů, vyžínačů a motorových pil značky Stihl a Viking nabízí firma Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč v Ivančicích.
Mercedes-Benz – kvalifikované karosářské a lakýrnické práce
Kompletní lakýrnické a karosářské práce na všech typech vozů Mercedes-Benz pro Vás v okolí Brna zajisti společnost MB rent s.r.o.
Systém sestra-pacient – funkční a elegantní řešení pro nemocniční zařízení
Komunikační systém sestra-pacient od společnosti ALCAD, šikovný pomocník pro nemocniční zařízení, který pomáhá zabezpečit kvalitní zdravotní péči.
Velkoobchod, prodej náhradní díly pro stavební stroje, filtry, čepy a pouzdra
Velkooobchod, prodej - originální kvalitní náhradní díly pro stavební stroje, filtry, čepy, pouzdra, díly za dostupné ceny nabízí firma RENOMAG spol. s r.o. v Brně.
Podzemní stavební práce prováděné hornickým způsobem, hloubení šachet, ražení tunelů
Podzemní práce pro hornické účely či stabilitu podzemních prostor zajišťuje společnost Podzemní stavby Brno, s.r.o. z Moravských Knínic. Zpevníme opěrné zdi pomocí technologie stříkaného betonu.
Výkup elektromotorů s měděným vinutím, kovový odpad, kovošrot
Výkup nejen elektromotorů s měděným vinutím (bez převodovek a řemenic), ale i kovového odpadu, kovošrotu a barevných kovů, nabízí firma Kovošrot Ivančice.
Kvalitní plastové vchodové dveře pro rodinné domy s dekorativními prvky
Designové, ale zároveň odolné a pevné. Takové jsou plastové vchodové dveře pro rodinné domy ivančické společnosti IVAPLAST s.r.o.
Hutní nerezový materiál, velkoobchod | Brno
Dodáme Vám kvalitní ploché korozivzdorné produkty z různých typů oceli. Pracujeme s kovem austenitickým, martenzitickým, žáruvzdorným, feritickým a duplexním.
ITALINOX, s r.o. Velkoobchod nerezová ocel
Hodiny, hodinky, budíky – krásný dárek pro Vaše blízké
Pokud kupujete hodinky, hodiny či budíky a jste z okolí Ivančic, pak navštivte Zlatnickou dílnu Radky Horníčkové. Vaše spokojenost je zaručena.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Pečovatelská služba – spojení pacientů se sesterským personálem
Spolehlivé propojení mezi pacienty a sesterským personálem pečovatelské služby přináší společnost ALCAD, s.r.o., díky unikátnímu komunikačnímu systému Sestra-Pacient.
Výroba a opravy hydraulického nářadí pro montážní firmy - lisovací, střihací
Ve společnosti ESTA se zabýváme výrobou lisovacího, stříhacího hydraulického nářadí pro montážní firmy. Provádíme také opravy.
Autoservis a pneuservis Modřice, příprava na STK, odborný servis pro osobní a dodávkové vozy
Kompletní opravy vozidel včetně přípravy na STK provádí autoservis CAR CHECK s.r.o. sídlící v Modřicích. Zajistíme veškeré lakýrnické a karosářské práce včetně diagnostiky.
Dětské hračky, figurky a pokladničky BULLYLAND ve tvaru zvířátek - e-shop
Udělejte radost svým dětem a překvapte je krásnou hračkou, figurkou nebo pokladničkou z výrobního programu BULLYLAND. Neváhejte a vybírejte v e-shopu firmy AGS Ing. Beneš ještě dnes!
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Zahradní centrum HORTIS, zahradnictví Židlochovice, realizace a návrhy zahrad, jezírek
Veškeré zahradnické práce, úpravy i návrhy projektů poskytuje společnost HORTISCENTRUM s.r.o. z Židlochovic. Zajistíme údržbu zeleně u silnic včetně kácení a výsadby stromů.
Výkup elektromotory, startéry, alternátory, karburátory - skvělé ceny
V kovošrotu EKOMETAL v Ivančicích nedaleko Pohořelic vykupujeme elektromotory, startéry, alternátory a karburátory, také železný odpad a barevné kovy za skvělé výkupní ceny.
Půjčovna a pronájem dodávek se zvedacím čelem za skvělé ceny
Pokud si potřebujete půjčit dodávku se zvedacím čelem, navštivte firmu MB-Rent v Brně, která zajišťuje pronájem i zapůjčení osobních, užitkových vozů a dodávek se zvedacím čelem za skvělé ceny.
Solární panely včetně solárních zásobníků na teplou vodu - montáž kolektorů
Montáž solárních kolektorů a dodávku panelů včetně solárních zásobníků na teplou vodu včetně montáže příslušné regulace Vám zajistí v Brně odborná firma Ing. Miloš Bartušek.
Zlatnictví, snubní a zásnubní prsteny, zakázková výroba jako záruka kvality a pravosti
Vyberte si snubní, či zásnubní prsteny nebo si je nechte vyrobit na zakázku v našem Zlatnictví - Zlatnická dílna Radky Horníčkové v Ivančicích.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Centrum zahradnického vzdělávání v největší zahradnické škole v Jihomoravském kraji
Zahradnickou školu s dlouholetou tradicí naleznete v Rajhradě, kde se nachází Střední zahradnická škola Rajhrad, příspěvková organizace. Bohatý výběr studijních oborů s možností praxe v zemích EU.