Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-venkov
Univerzální proudové svorky pro holé a izolované vedení  - výroba, prodej
Firma ESTA, spol s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem univerzálních proudových svorek pro holé a izolované vedení, které jsou vhodné na spojování ocelohliníkových lan a pro hliníkové i měděné vodiče.
Dětský nábytek na míru, dětské pokoje - grafický návrh zdarma
Dětský pokoj na míru, dětský nábytek na zakázku, truhlářské práce, zajímavý a kvalitní nábytek můžete mít od firmy Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Zahradnictví, prodej balkonových rostlin, zeminy, květináčů Brno, Modřice
S blížícím se jarem naleznete v široké nabídce Zahradnického centra Brabec v Brně Modřicích také rozmanitý sortiment balkonových rostlin, zeminy i květináčů.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Tryskání, lakování rozměrných a těžkých dílů – zemědělských, stavebních strojů
Rychlé, kvalitní tryskání či lakování rozměrných a těžkých dílů, jako jsou například zemědělské a stavební stroje zajistí společnost Plado, s.r.o. z Ivančic.
Interní lékařství, léčba cukrovky Kuřim, preventivní a diagnostická léčba diabetologie
Interní lékařství, léčba cukrovky Kuřim, preventivní a diagnostická léčba diabetologie, glukometr, infuzní pumpa, EKG a INR, lipidová poradna.
MUDr. Zdeňka Chytilková Internadia nova s.r.o.
Telespirometrie z pohodlí vašeho domova - osobní spirometry MIR
Osobní spirometry MIR pro telespirometrii dodává firma UTILCELL, s.r.o. z Ostrovačic. S našimi spirometry zjistíte stav plic z pohodlí Vašeho domova za zvýšené hygienické bezpečnosti.
Interiérové dveře – dodání a montáž včetně kování, obložek a pouzder
S výběrem vhodných interiérových dveří pro dům i byt Vám poradí studio RG Interiéry z Ivančic. Dodáváme a montujeme dveře včetně kování, pouzder a obložek.
Montážní práce v oboru voda, topení plyn Brno, rozvody vody, vnitřní rozvody plynu, topení
Montážní práce v oboru voda, topení plyn Brno, rozvody vody, vnitřní rozvody plynu, rozvody ústředního topení, kanalizace, subdodavatelské dodávky.
INSTALA-MONT, s.r.o. voda, topení, plyn
Spirometry MIR - spolehlivé přístroje pro vyšetření funkce plic
Spolehlivé přístroje pro vyšetření funkce plic naleznete u společnosti UTILCELL, s.r.o. se sídlem v Ostrovačicích, která dodává spirometry MIR včetně softwaru pro ukládání měření a případný tisk.
Plastové staveništní a zásuvkové rozváděče pro napájení elektrických spotřebičů
Staveništní rozvaděče a zásuvkové skříně se používají pro napájení elektrických spotřebičů. Výrobou a prodejem plastových rozváděčů se zabývá česká společnost ESTA, spol s.r.o.
Realizace průmyslových staveb – haly, sklady, garáže včetně vestaveb a dělících stěn
Kompletní realizaci průmyslových staveb zajistí v okolí Brna firma Mík s.r.o. Postavíme průmyslové dřevostavby- haly, sklady, garáže včetně dělících stěn.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Topenářské, plynařské a vodoinstalaterské práce, realizace podlahového topení
Veškeré topenářské, plynařské a vodoinstalatérské práce zajistí v okolí Brno-venkov a Moravského Krumlova stavební firma Stavovald. Realizujeme i podlahové topení.
Stavovald Vladimír Vald
Sádrokartony, zednické práce, rekonstrukce Brno, sádrokartonářské práce, novostavby, bytová jádra
Sádrokartony, zednické práce, rekonstrukce Brno, sádrokartonářské práce, bytová jádra, realizace novostaveb a hrubých staveb, zděné konstrukce, pokládání dlažeb, zhotovení příček.
Tomáš Musil Stavební činnost
Vinylové schody v moderním designu – dekor dřeva a kamene, prodej na e-shopu
Bukoma group s.r.o. z okresu Vyškov dodává a montuje vinylové schody v moderním dekoru dřeva a kamene. Veškeré dílce a komponenty pořídíte za výhodné ceny na e-shopu.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Zahradnictví, prodej řezaných květin, okrasné rostliny Brno
Pokud pokukujete po spolehlivém zahradnictví s širokým sortimentem řezaných i okrasných rostlin a jste z okolí Brna, navštivte Zahradnické centrum Brabec.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Mléčné krmné směsi pro telata, mléčná výživa telat, prodej, výroba TELMILK
Specializace na prodej a výrobu mléčných krmných směsí pro telata, mléčnou výživu telat, výživa určená pro telata TELMILK, suché směsi od firmy MIKROP ČEBÍN a.s.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Tryskání a lakování plechových nebo hliníkových automobilových disků
Tryskání a lakování plechových či hliníkových (alu) disků pro automobily a další motorová provádí v oblasti Brna-venkov prášková lakovna PLADO, s.r.o.
Plastové elektroměrové skříně pro přímé měření spotřeby elektrické energie
Potřebujete novou elektroměrovou skříň? Společnost ESTA je tradiční výrobce certifikovaných elektroměrových rozvaděčů a skříní pro přímé měření spotřeby elektrické energie.
Sádrokartonové a minerální podhledy - profesionální montáž sádrokartonu
Profesionální montáž sádrokartonu provádí firma RG Interiéry – Radek Schmid z Ivančic. Instalace sádrokartonových a minerálních podhledů realizujeme pro Brno a Brno-venkov.
Spirometr Smart One s bluetooth připojením - vhodné pro domácnost i cestování
Diagnostické zařízení pro telespirometrii dodává v České republice naše společnost UTILCELL, pobočka Spirotel z Ostrovačic. Pořiďte si spirometr Smart One s bluetooth pro cestování i do domácnosti.
Výroba a prodej odlitků z hliníku Lelekovice, slévárna, obrobna a povrchové úpravy odlitků
Společnost KOVOLIT Česká, spol. s r.o. se specializuje na výrobu hliníkových odlitků litých do bentonitového písku a kokil, opracování odlitků, frézování, soustružení, broušení, vrtání, lakování.
Zahradnictví, prodej květin-pokojové, řezané, balkónové rostliny
Pokud milujete květiny, zavítejte v Brně Modřicích do Zahradnického centra Brabec, kde si jistě vyberete z širokého sortimentu. Naleznete u nás Květiny pokojové, řezané, balkonové i osiva.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Prášková lakovna – práškové lakování velkých kovových dílů
Práškové lakování velkých kovových dílů provádí v okolí Brna-venkov prášková lakovna Plado s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Velký výběr tiskárenských strojů a techniky - multifunkční tiskárny do každé kanceláře
Firma Samsontech Josef Samson z okolí Brna poskytuje moderní, kvalitní a výkonnou tiskárenskou techniku a multifunkční tiskárenské stroje do kanceláři, firem a podniků.
Odběr vzorků biologických složek, sledování a hodnocení ekologického stavu vod Brno, analýzy
Odběr vzorků biologických složek, sledování a hodnocení ekologického stavu vod Brno, testování, měření a analýzy v oblasti životního prostředí.