Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-venkov
Stavební práce – práce na pozemních stavbách, hrubé stavby a zednické práce
Stavební práce, jako jsou práce na pozemních stavbách či zednické práce a hrubé stavby rodinných domů provádí v okolí Brna-venkov zkušená stavební společnost OULEHLA-REAL s.r.o.
Troubsko, Brno-venkov, obec s historickými zajímavostmi
Obec Troubsko s řadou historických památek, které jsou chráněny jako kulturní památky České republiky se nachází západně od moravské metropole města Brna.
Obec Troubsko
Vertikutátory, nebo také provzdušňovače trávníků pomohou připravit zahradu na jaro
Připravte trávník na jaro pomocí vertikutátorů, provzdušňovačů, a tím dosáhnete krásně zeleného trávníku a zamezíte růstu plevele. Prodává firma AGS na eshopu a na prodejně v blízkosti Brna.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Památky, koupaliště, kulturně-společenské dění
Město Zbýšov ležící v Jihomoravském kraji s 3800 obyvateli je město plné památek, společenských akcí a turistiky a krásné rozmanité přírody.
Krátkodobý a dlouhodobý pronájem automobilů - půjčování osobních aut a dodávek
Pokud si potřebujete půjčit osobní auto nebo dodávku, obraťte se na firmu MB rent, která zajišťuje krátkodobý a dlouhodobý pronájem automobilů. Najdete nás v Ponětovicích u Brna.
Dodavatel zubových systémů, zubů a háků,  kvalitní produkty za výhodné ceny
Zubové systémy ESCO, zuby FUTURA, SHARK, MaxDRP, bezpečnostní háky, výrobce, distributor, to je firma RENOMAG spol. s r.o., z okresu Brno-venkov.
Vinařské technologie na zpracování hroznů -  etiketovací stroje, pneumatické lisy, mlýnkoodzrňovače
Vinařské technologie jsou nezbytnou součástí jak pro malého vinaře, tak pro vinařské a nápojářské společnosti. Ve firmě ZAMMA-SUDY si vyberete etiketovací stroje, pneumatické lisy i mlýnkoodzrňovače.
Šlechtitelská stanice, výroba a prodej osiva, ovocných stromků
Výroba a prodej osiva, ovocných stromků, travních směsí, šlechtitelská stanice, velkoobchodní i maloobchodní prodej zajišťuje AGROGEN, spol. s r.o., z okresu Brno-venkov.
Město Modřice, sportovní vyžití, cyklotrasy, kulturní akce
V těsné blízkosti moravské metropole Vás srdečně přivítá město Modřice. Město s cyklistickou stezkou Brno-Vídeň, bohatým kulturním či sportovním vyžitím i nákupním areálem Olympia Brno.
Tryskání ocelových dílců a ruční tryskání velkých ocelových dílců
Tryskání ocelových dílců a ruční tryskání ocelových ocelových dílců provádí v oblasti Jižní Moravy prášková lakovna PLADO s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Autopůjčovna dodávek Mercedes-Benz - pronájem užitkových i nákladních vozidel
Spolehlivý pronájem užitkových i nákladních vozidel Mercedes-Benz Vám zajistí autopůjčovna dodávek MB rent se sídlem v Ponětovicích u Brna.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice, travní, jetelo-travní směsi
Šlechtíme a udržujeme odrůdy polních plodin, šlechtění osiva, výroba, dodávka travních, jetelo-travních směsí, šlechtitelská stanice AGROGEN, spol. s r.o.
Zateplování fasád rodinných domů a nebytových objektů – sklady, průmyslové haly
Zateplování budov certifikovanými zateplovacími systémy, ať už se jedná o rodinné domy či nebytové objekty, provádí v okolí Brna-venkov stavební společnost OULEHLA-REAL.
Scénické osvětlení, osvětlovací technika do divadel, kulturních domů i televizí, výroba
Profesionální osvětlovací techniku vyrábí a dodává společnost Art Lighting Production, s.r.o. z Újezdu u Brna. Bohatý sortiment svítidel, výrobníků mlh i stmívačů.
Kovoobrábění na zakázku, výkonné nástroje pro letectví, automobilový i energetický průmysl
Komplexní služby v oblasti obrábění kovů, soustružení a frézování poskytuje společnost WALTER CZ s.r.o. z Kuřimi. Pomáháme firmám zoptimalizovat a zefektivnit celý výrobní proces.
Prodej, oprava i servis podvozkové díly pro stavební stroje, pásové podvozky
Prodej, oprava i servis podvozkové díly pro stavební stroje, pásové podvozky od firmy RENOMAG spol. s r.o. Široký sortiment podvozkových dílů pro bagry, buldozery a další stroje.
Kovoobrábění, moderní CNC obrábění, zámečnické práce a kovovýroba, okres Brno
Služby v oboru obrábění kovů poskytuje společnost Kovoobrábění Tomáš Fiala sídlící v obci Těšany u Brna. Provádíme CNC obrábění kovů s maximálně přesností.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice, osivo - prodej a výroba
Výrobu a prodej, šlechtění různých druhů osiv, travní směsi, šlechtitelská stanice, osiva léčivých rostlin, pícnin dodává společnost AGROGEN, spol. s r.o. v Brně.
Sádrokartonářské práce - montáž sádrokartonových konstrukcí a systémů
Odborníky na montáž sádrokartonových konstrukcí a systémů je stavební společnost OULEHLA-REAL s.r.o., která provádí sádrokartonářské práce v okolí Brna-venkov.
Drtící a třídící lžíce, drcení, třídění a recyklace
Produkty pro třídění, drcení a recyklaci dodává společnost RENOMAG spol. s.r.o., působící v okolí Rosic a Brna. Jsme výhradními zástupci značek INTERTRACTOR, ESCO, PASSINI GROUP.
Mercedes-Benz Brno - servis a opravy vozidel všech typů, autoservis
Opravu a servis všech typů vozidel Mercedes-Benz v Brně spolehlivě zajistí firma MB rent. Má dlouholeté zkušenosti v oblasti pronájmu, prodeje a oprav vozidel značky. Navštivte náš autoservis!
Vchodové a interiérové dveře, plastové dveře - výroba a prodej
Plastové dveře, vchodové a interiérové dveře s certifikací vyrábí, prodává, dodává a montuje firma IVAPLAST s.r.o. v okolí Brno-venkov.
Návrhy a výroba kuchyňských linek – praktické a moderní kuchyně
Návrhy a výrobou kuchyňských linek se v okolí Miroslavi, Pohořelic a Hrušovan nad Jevišovkou zabývá kuchyňské studio Aleš Vít. Nechte si vyrobit praktickou a moderní kuchyň na míru.
Motorové pily pro zahradnictví, lesnictví a údržbu pozemků - prodej
Kvalitní motorové pily, které najdou využití v zahradnictví, lesnictví, při přípravě palivového dříví a údržbě pozemků prodává Zahradní a lesní technika v okolí Ivančic a Brno venkov.
Projekce a návrhy vytápění pro byty i rodinné domy Brno, Brno venkov.
Projekce a návrhy vytápění pro byty i rodinné domy od firmy Ing. Miloš Bartušek. Lokalitu Brno, Brno venkov. Topení řešíme komplexně včetně ohřevu teplé vody a příslušné regulace.