Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-venkov
Šlechtění a semenářství plodin. Prodej léčivých bylin, léčivky
Šlechtění a semenářství plodin. Prodej léčivých rostlin - léčivé byliny známé jako léčivky od firmy AGROGEN, spol. s r.o. Prodejny stanice Želešice, Slavice, Troubsko.
Stavební stroje, servis a prodej rypadel, bagrů, minibagrů, rypadel, buldozerů
Stavební stroje, rypadla, bagry, minibagry, buldozery, traktorbagry, mobilní drtiče, kvalitní opravy, servis od firmy RENOMAG spol. s r.o., z okresu Brno-venkov.
Parkovací a vstupenkové systémy, pokladny, výroba a instalace
Parkovací a vstupenkové systémy, závory, turnikety, pokladny pro parkoviště, nemocnice, sportovní haly či kanceláře vyrábí, prodává a instaluje společnost AS Parking s.r.o., Modřice.
AS Parking s.r.o.
Výkup a následné zpracování železa, železného šrotu a kovového odpadu
Výkupem a následným zpracováním železa, železného šrotu a kovového odpadu za výhodné ceny se zabývá společnost EKOMETAL v Ivančicích.
Dorozumívací systém pro domovy důchodců a penziony pro seniory
Chytrý dorozumívací systém pro domovy důchodců a penziony pro seniory, který využívá technologii IP, vyvinula společnost ALCAD, s.r.o.
Veškeré opravy šperků Vám poskytne Zlatnická dílna Radky Horníčkové v Ivančicích
Máte-li vadu nebo něco poškozeného na Vašem oblíbeném šperku, co Vám brání v užívání, pak jej zkuste svěřit do rukou odborníka – Zlatnická dílna Radky Horníčkové se sídlem v Ivančicích.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Grafický návrh, realizace a montáž praktických a nadčasových kuchyní
Novou praktickou a zároveň nadčasovou kuchyni vám vyrobí kuchyňské studio Aleše Víta. Zpracujeme grafický návrh a provedeme realizaci a montáž vaší vysněné kuchyně.
Výhradní dovoz a prodej rustikálních retro ventilů pro radiátory – Elite, Ovus
Výhradní dovoz a prodej rustikálních retro ventilů Elite, Ovus pro radiátory zajišťuje firma TUBOTECH spol. s.r.o. z Hrušovan u Brna. Ta poskytuje také v rámci služeb poradenství i pozáruční servis.
Montáž ústředního topení, výměna radiátorů, rozvody - topenářské práce
Výměnu radiátorů, montáž ústředního topení, rozvody a jiné topenářské a vodoinstalační práce zajistí na Vyškovsku topenář Ing. Miloš Bartušek, který vždy dbá na kvalitně provedenou práci.
Prodej a servis lesní a zahradní techniky Stihl, Viking
Lesní a zahradní techniku včetně příslušenství, prodej servis, revize a opravy značek Stihl, Viking a B&S zajistí v oblasti Ivančic Miloš Hlaváč
Oblouková kuchyňská dvířka, ohýbaná lakovaná dvířka - moderní renovace
Moderní renovace kuchyní a interiéru. Oblouková kuchyňská dvířka, ohýbaná lakovaná dvířka a ohýbané nábytkové dílce - Český výrobce, Brno.
Výroba kvalitního českého nábytku – vestavěný nábytek na zakázku
Návrhy a výrobou kvalitního českého nábytku se v okolí Pohořelic zabývá společnost Aleš Vít nábytek. Pořiďte si vestavěný nábytek na zakázku.
Lékárna Říčany a Zbraslav u Brna, prodej léčiv, doplňků stravy
LÉKÁRNA PANSKÝ DŮM s.r.o., Říčany a Zbraslav u Brna, prodej léčiv na lékařský předpis, volně prodejných léků, doplňků stravy, zdravotnických pomůcek.
Ordinace zkušeného praktického lékaře v Troubsku, kompletní zdravotní péče pro dospělé
Na Vaše zdraví dohlédne zkušená lékařka MUDr. Barbora Mádrová - praktický lékař pro dospělé z Troubska u Brna. Zdravotní péče s důrazem na prevenci, individuální přístup i domácí péči.
Zakázková výroba kovových výrobků a polotovarů, precizní kovová vrata, brány, schodiště
Kompletní kovovýrobu včetně povrchových úprav Vám zajistí společnost Jiří Florian – kovovýroba z obce Ivančice – Němčice. Zhotovíme do Vašeho domu kovové schodiště, zábradlí i vrata.
Zprostředkování a servis hodin, hodinek, budíků včetně příslušenství
Zprostředkování sortimentu a servis v oblasti hodinářství vám zprostředkovává Zlatnická dílna Radky Horníčkové z Ivančic. Firma zajišťuje kromě šperků také prodej a servis hodin, hodinek i budíků.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Frézované zapuštěné úchytky pro kuchyňská dvířka a kuchyně
Firma Draft Inc., s.r.o. v Brně nově vyrábí zapuštěné frézované úchytky praktického stylu, které moderně, elegantně a svěže doplní Vaše kuchyně a kuchyňské dvířka.
Rozvody plynu pro rodinné domy - plynový kotel Brno
Rozvody plynu pro rodinné domy Brno od firmy Ing. Miloš Bartušek. Kotle stacionární, závěsné plynové. Kotle značky Viessmann, VIADRUS, protherm, WOLF, Baxi.
Pořiďte si odolné a antibakteriální granitové dřezy značky Schock
Granitové dřezy značky SCHOCK, to je dokonalé spojení moderního materiálu s vynikajícími vlastnostmi, které uspokojí i nejnáročnější klientelu.
Systém tísňového volání – vyšší bezpečnost pro osoby se zdravotním postižením
Systém tísňového volání od specialisty na dorozumívací, komunikační techniku a IP technologie, společnosti ALCAD, s.r.o. z Ostrovačic. Zajistěte osobám se zdravotním postižením větší bezpečnost.
Granitové dřezy a drátěný program ve kvalitní kuchyni na míru
O výrobu vaší kuchyně na míru se vám postará firma Aleš Vít nábytek z Ivančic, která aplikuje granitové dřezy i drátěný program té nejvyšší kvality.
Služby pro truhláře a nábytkáře, kuchyňská lakovaná dvířka, lakované nábytkové dílce
Pro truhláře a nábytkáře vyrobíme a profesionálně nalakujeme. Kuchyňská lakovaná dvířka, lakované kuchyňské dílce, lakované nábytkové dílce.
Kvalitní plastové vchodové dveře pro rodinné domy s dekorativními prvky
Designové, ale zároveň odolné a pevné. Takové jsou plastové vchodové dveře pro rodinné domy ivančické společnosti IVAPLAST s.r.o.
Na co si dát pozor při výběru kuchyňské linky?
Jak správě vybrat kuchyňskou linku a na co si při jejím výběru dát pozor poradí kuchyňské studio Aleš Vít z Ivančic. Pořiďte si praktickou kuchyň, která se stane srdcem Vašeho domova!
Výroba krabiček, obalový materiál - obaly na balení kosmetiky
Obalový materiál, obaly na balení kosmetiky Vám dodá společnost Wéčko, s.r.o. se sídlem ve Tvarožné u Brna, která se zabývá výrobou krabiček pro kosmetiku.