Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-venkov
Obec Vratislávka v Jihomoravském kraji, Křižanovská vrchovina
Obec Vratislávka se rozléhá v Křižanovské vrchovině na hranicích Jihomoravského kraje v okrese Brno - venkov. Nachází se zde pamětihodnost kaple Panny Marie.
Betony pro stavební účely, transbeton, kamenivo, písek
Stavební betony, vysokopevnostní, vodostavební betonové směsi, transbeton, písek, kamenivo dodá až na stavbu PRESTA-mix, spol. s r.o., Kuřim.
Kafilérie, výroba a prodej krmiv, masokostní a krevní moučka
Veterinární asanace, kafilérie, zpracování živočišného odpadu, výroba a prodej krmiv, masokostní a krevní moučky, kafilerního tuku realizuje AGRIS spol. s r.o.
Opravy, rekonstrukce, realizace střech – tesařské a pokrývačské práce
Realizací nových střech i rekonstrukcemi a opravami střech stávajících se v Jihomoravském kraji zabývá společnost OULEHLA-REAL s.r.o. Vše vyřídíme k Vaší spokojenosti.
Tesařství – dodávka a montáž občanských staveb – krovy, chatky, přístřešky
Tesařství MÍK s.r.o. dodává stavební řezivo pro montáž a výstavbu občanských staveb. V okolí Brna dodáváme a montujeme na míru zhotovené krovy, dřevěné chatky, přístřešky, terasy apod.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Nemasové výrobky ROBI, racionální výživa Brno, plátky, nudličky, saláty, pomazánky ROBI
Nemasové výrobky ROBI, racionální výživa Brno, plátky, nudličky, saláty, pomazánky ROBI, vhodné pro vegany, vegetariány i diabetiky, zdravý životní styl, přírodní suroviny.
Obec Střelice u Brna, Jihomoravský kraj, kostel Nejsvětější Trojice, podzemní chodby, 20 křížů
Obec Střelice u Brna, Jihomoravský kraj, kostel Nejsvětější Trojice, podzemní chodby, 20 křížů v obci a okolí, Socha svatého Jana z Nepomuku, Kamenné sousoší Nejsvětější Trojice.
Prodej a úprava řeziva z masivu, palubky, OSB desky i plotovky a doprava po celé ČR
Prodej řeziva, jeho krácení na míru, moření proti škůdcům a plísním i dovoz po celé ČR zajistí společnost Tesařství MÍK s.r.o. se sídlem v Brně. Jedná se o masiv, paluby, plotovky, lišty i OSB desky.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Zpracování hroznů - vinařské technologie, mlýnkoodzrňovač Vojkovice
Zpracování hroznů - vinařské technologie, vinařské potřeby mlýnkoodzrňovač od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích - obchod se zbožím pro Vaše vinařství.
Realizace rodinných domů na klíč včetně projektu
Realizací rodinných domů na klíč se v Brně a jeho okolí zabývá stavební společnost Zednictví Jeneš, s.r.o. S námi se stavby domu bát nemusíte.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Pokrývačské, klempířské, tesařské práce - rekonstrukce a realizace všech typů střech
Kompletní rekonstrukce a realizace všech typů střech v okolí Brna-venkov zajistí stavební firma OULEHLA-REAL s.r.o. Pokrývačské, klempířské, tesařské práce provádí odborně vyškolení profesionálové.
Nářadí pro dílnu, servis, vybavení pro kutily i profesionály - vše za skvělé ceny na eshopu
Moderní nářadí pro dílnu i servis, vybavení pro kutily i profesionály si můžete vybírat za skvělé ceny na eshopu firmy AGS svetpostrikovacu.cz. Vše pro dům, dílnu a zahradu najdete u nás.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Voda, topení, plyn Brno, rozvody vody, topení a zdravotně technické instalace, kanalizace
Voda, topení, plyn Brno, rozvody vody, topení a zdravotně technické instalace, kanalizace, rozvody ústředního topení, rozvody chlazení, odvodnění střech, izolace.
INSTALA-MONT, s.r.o. voda, topení, plyn
Technologie pro udržení teploty při procesu kvašení vína - řízená fermentace
Technologie pro udržení teploty při procesu kvašení vína a dosažení teploty při čeření vína - řízená fermentace, chladící zařízení od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích.
Postřikovače a aplikátory – prodej zahradní PROFI řady i s příslušenstvím
Pro aplikaci postřiků, hnojiv a chemických přípravků využijete postřikovače a aplikátory průmyslové, motorové, elektrické a zahradní PROFI řady i s příslušenstvím. Prodává firma AGS Agro sortiment.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Monolitické stavby – schodiště, betonové stropy, obvodové zdivo
Monolitické stavby jako jsou schodiště, betonové stropy a obvodové zdivo provádí v okolí Brna-venkov stavební společnost OULEHLA-REAL s.r.o.
Lékárna Hrušovany u Brna  -  léky, léčiva, homeopatika či potravinové doplňky
Lékárna Hrušovany u Brna pod vedením pana Mgr. Pavla Havelky nabízí sortiment léků na předpis, volně prodejné léky, léčiva, homeopatika, potravinové doplňky a lékové poradenství.
Kuchyňské linky, kuchyně na míru, prodej kuchyní - grafický návrh zdarma
Výrobu kuchyňské linky, kuchyně na míru, prodej kuchyní - grafický návrh zdarma, to vše můžete mít od firmy Truhlářství Radim Sladký z Ivančic z okresu Brno-venkov.
Vinařské potřeby a nápojová technika - vše pro výrobu vína na jednom místě
Vinařské potřeby a nápojovou techniku si vyberete ve Vojkovicích nad Svratkou u firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. - u nás naleznete vše pro výrobu vína na jednom místě.
Zdravé a kvalitní potraviny od českých dodavatelů, bezlepkové potraviny, RAW food, rozvoz
Chutné a zdravé potraviny za rozumné ceny naleznete u společnosti MyFoodMarket, s.r.o. SKLIZENO v Březině. Pestrý výběr bezlepkových potravin, vegetariánských i veganských pokrmů.
Usnadněte si práci na zahradě pomocí AKU nářadí CUB CADET – prodej na eshopu
Zahradní AKU nářadí značky CUB CADET je nejlepším pomocníkem při práci na zahradě. Na eshopu prodává firma AGS Ing. Beneše se sídlem v Židlochovicích. Objednávejte nůžky, fukar, sekačka a vyžínač.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Výroba, dodávka a prodej proudových spojů pro izolované a holé vedení
Armatury, jako jsou proudové spoje jak pro izolované, tak holé vedení vyrábí, prodává a dodává společnost ESTA spol s.r.o.
Ploty, oplocení a plotové systémy – e-shop, velkoobchodní prodej
Ploty, oplocení a kompletní plotové systémy naleznete u společnosti PLOTOVÉ CENTRUM KOPEČEK s.r.o. z Rajhradu u Brna. Veškerý sortiment prodáváme v e-shopu a formou velkoobchodní spolupráce.
Chlazení a řízená fermentace, sortiment pro mikro a mini pivovary
Firma ZAMMA-SUDY ve Vojkovicích nad Svratkou Vám zajistí chlazení pro menší provozovny nebo velkou průmyslovou společnost. Firma Vám nabízí veškerý potřebný sortiment pro mikro a mini pivovary.
Vodoměry a měřiče tepla i chladu, topení i klimatizace pro domácnosti, montáž a servis
Ideální energetická řešení pro vytápění i chlazení různých objektů realizuje společnost ENBRA, a.s. z Popůvek. Provádíme návrhy, projekce a realizace pro nemocnice, továrny, školy i domácnosti.