Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-venkov
Realizace interiérů kanceláří, obchodů, restaurací včetně návrhu řešení
Realizaci interiérů kanceláří, obchodů, restaurací včetně návrhu řešení spolehlivě zajistí RG Interéry z Ivančic. Zakázky realizujeme v oblasti Brna-venkov a okolí. Provádíme kompletní stavební práce.
Prodej a pokládka podlah – vinylové, laminátové, dřevěné a PVC
Různé typy interiérových podlah prodává a také pokládá firma RG interiéry. Zajistíme pokládku vinylových, laminátových, plovoucích, dřevěných a PVC podlah včetně úpravy a vyrovnání podkladu.
Plastové skříně pro plyn, kombinované sestavy rozvaděčů pro připojení rodinných domů
Společnost ESTA je tradiční výrobce certifikovaných elektroměrových rozvaděčů, plastových skříní pro plyn i kombinovaných sestav pro připojení rodinných domů.
Město Zbýšov plné kulturních památek a přírodní krásy, muzeum průmyslových železnic
Město Zbýšov plné kulturních památek a přírodní krásy, muzeum průmyslových železnic, přírodní památka Rybičková skála, kostel sv. Martina, kříž, věž dolu Simson, věž dolu Jindřich II.
Kompletní přestavba a rekonstrukce bytů, bytových jader a jednotek
Kompletní přestavbu a rekonstrukci bytů a bytových jednotek od vypracování 3D návrhu na míru až po samotnou realizaci zajišťuje v okolí Ivančic a Brna venkov firma RG interiéry.
Město Modřice, okres Brno, Jihomoravský kraj, obchodní a zábavní centrum Olympia, městské muzeum
Město Modřice, okres Brno, Jihomoravský kraj, obchodní a zábavní centrum Olympia, městské muzeum, víceúčelová hala, bruslení, památky, Modřická tvrz.
KONICA MINOLTA tiskárna - prodej, servis i pronájem
Prodej, servis i pronájem tiskárny od kvalitní značky KONICA MINOLTA do vaší firmy jedině od firmy Samsontech, která má služby dostupné nejen pro klienty z Brna a okolí, ale i z Vysočiny.
Plynoměrové plastové HUP skříně pro připojení hlavního uzávěru plynu, plynoměru a regulátoru tlaku
Společnost ESTA se zabývá výrobou plynoměrových HUP skříní, které se používají pro připojení hlavního uzávěru plynu, plynoměru a regulátoru tlaku a měření spotřeby plynu pro jednotlivé odběratele.
Výroba oken, výroba dveří - prodej, montáž dřevěných a plastových oken a dveří
Výroba oken, výroba dveří - prodej, montáž a záruční i pozáruční servis dřevěných a plastových oken, dveří, eurookna od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Ivančicích.
1A TRADE, s.r.o.
Realizace dekoračních, dekorativních omítek a moderních betonových stěrek
O rekonstrukci interiéru se postará RG Interiéry Radek Schmid. Realizujeme dekorační, dekorativní omítky a moderní betonové stěrky. Práce spojené přestavbou provádíme v Ivančicích i Mor. Krumlově.
Likvidace odpadů živočišného původu - spolehlivé služby v oblasti kafilérie
Spolehlivé služby v oblasti kafilérie provádí společnost AGRIS spol. s r.o. z Brna. Zabýváme se šetrnou likvidací odpadů živočišného původu, zajistíme odstranění těl uhynulých zvířat.
Armatury pro VN, NN, VVN - kotevní, nosné a další druhy
Armatury pro VN, NN a VVN nakoupíte na e-shopu esta.cz. Prodáváme široký sortiment kotevních, nosných a dalších armatur – vše za výhodné ceny.
Rehabilitace – terapie rázovou vlnou, laserem MLS
Terapii laserovou vlnou a laserovou terapii MLS – neinvazivní metody léčby akutních a chronických poruch pohybového aparátu poskytuje v okolí Brna Rehabilitační centrum Burianová.
Vyberte si u nás ze širokého sortiment prázdných plastových skříní pro rozvaděče
Široký výběr ze sortimentu elektroměrových, plynoměrových, či prázdných plastových skříní pro rozvaděče Vám poskytne firma ESTA, s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Výroba a prodej asfaltem obalované směsi pro podkladní, ložní vrstvy vozovek
Výrobou a prodejem asfaltem obalované směsi pro podkladní, ložní i obrusné vrstvy vozovek se zabývá v okolí Brna firma Jihomoravská obalovna s.r.o.
Jihomoravská obalovna s.r.o.
Tradiční český výrobce stavebního a interiérového kování Holar
Realizujete stavbu či rekonstrukci interiéru a sháníte dodavatele kování? Anebo se pohybujete v automobilovém průmyslu a potřebujete pomoci s montážemi nejrůznějších dílů?
ČEGAN s.r.o.
Vojtova metoda, fyzikální terapie a léčebná rehabilitace dětí
Vojtovou metodu, fyzikální terapii a léčebnou rehabilitaci pro děti zajišťuje v okolí Brna Rehabilitace - Burianová, s.r.o.
Pronájem nových a použitých stavebních strojů Brno, pronájem věžových jeřábů, servis jeřábů
Pronájem nových a použitých stavebních strojů Brno, pronájem věžových jeřábů, servis jeřábů, prodej průmyslových strojů.
LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o.
Kompletní rekonstrukce koupelen - zpracování 3D návrhu, dodávka a montáž zařízení
Zpracování 3D návrhu, dodávku a montáž zařízení v rámci kompletní rekonstrukce koupelen provádí pro Brno a Brno-venkov firma RG Interiéry - Radek Schmid z Ivančic.
Zlaté i stříbrné snubní prsteny od tradičního českého výrobce
Snubní prsteny ze zlata i stříbra ze zlatnické dílny Radky Horníčkové z Ivančic nedaleko Brna, jsou výsledkem kvalitní ruční práce a budou symbolizovat vaši lásku do konce života.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně – prodej přes e-shop
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně za bezkonkurenční ceny pořídíte na e-shopu esta.cz – výběr ze širokého sortimentu.
Prodej betonových výrobků Pozořice, schodišťové prvky, plošné dlažby, výseče a nášlapy, obrubníky
Prodej betonových výrobků Pozořice, schodišťové prvky, plošné dlažby, výseče a nášlapy, obrubníky, svahové tvárnice, plotové prvky, soklové obklady, bazénové prvky, zahradní nábytek.
EXTERIER BETON, s.r.o.
Servisní služby Modřice, autoservis a pneuservis, diagnostika, oprava vozidel, přezutí vozidel
Servisní služby Modřice, autoservis a pneuservis, diagnostika, oprava vozidel, přezutí pneu, servis autoklimatizací, příprava vozidel na STK.
Pravidelná dovážka kávy přímo od italského výrobce
Italská káva značky Pavan Caffe pro kavárny, hotely a restaurace. Kávovary, mlýnky, doplňkové zboží pro servírování kávy. Servis vašich kávovarů a vybavení, přímo od firmy Coffe4you s.r.o.
Coffee4YOU s.r.o. Pavan Caffe
Poskytovatel základního vzdělání, okres Brno – venkov
Nejlepší základní vzdělání se spoustou aktivit pro děti do 5. třídy – Základní škola a mateřská škola Syrovice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace.
Základní škola a mateřská škola Syrovice,  okres Brno - venkov, příspěvková organizace