Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-venkov
Prodej MIG/MAG svařovacích hořáků MAP i náhradních dílů na eshopu i v kamenné prodejně
Na prodej a servis svařovací a svářecí techniky se specializuje firma WELDPOINT s.r.o., kterou najdete v Zakřanech, Brno-venkov. Zakoupit na prodejně či na eshopu lze i MIG/MAG svařovací hořáky MAP.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Vestavěné skříně vyrobené na míru, atypické vestavěné skříně
Praktické a moderní vestavěné skříně na míru pro Vás navrhne a vyrobí Truhlářství Radim Sladký. Vestavěné skříně jsou vhodným úložným prostorem do všech místností i atypických prostorů.
Autoklempířství Brno, odtah havarovaného vozu, opravy karoserie, lakování, vyvažování, nástřik dutin
V naší autoklempírně jsme připraveni se o Vás v případě autonehody postarat kompletně od odtahu Vašeho havarovaného vozu až po předání kompletně opraveného vozu.
Titanové hodinky BOCCIA - dámské, pánské hodinky německé výroby z čistého titanu
Dámské a pánské titanové hodinky BOCCIA zakoupíte v okolí Brno-venkov v Zlatnické dílně Radky Horníčkové v Ivančicích. Pořiďte si hodinky precizního německého zpracování z čistého titanu.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Prodej květin, věnců, zajištění smutečních vazeb Brno
O smuteční vazby, květinovou výzdobu, dekorace i věnce pro poslední rozloučení s našimi blízkými se postará Zahradnické centrum Brabec v Brně Modřicích.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Systém generálního klíče, bezpečnostní klíčové systémy
Prodej a montáž speciálních klíčových systémů umožňujících přístup pouze určitým osobám zajistí společnost AD SECURITY s.r.o. sídlící v Brně.
Stravování a provozování prodeje zboží v kantýnách Brno, závodní stravování, česká kuchyně
Naše firma MR.PAINTER, spol. s r.o. podniká v oblasti stravování a provozování prodeje zboží v kantýnách.
Komplexní logistické služby Brno, specializace na přepravu zboží po celém území Itálie, Evropa, ČR
Naše společnost nabízí komplexní logistické služby v oblasti mezinárodní a vnitrostátní kamionové dopravy.
JAPO - transport s.r.o.
Instalace mechatronických prvků pro okna a dveře - elektronické zámky
Instalaci kvalitních mechatronických prvků pro okna a dveře pro Váš bezpečnější domov zprostředkuje společnost AD SECURITY s.r.o. sídlící v Brně.
Jihomoravská obec Troubsko, okres Brno – venkov
Moravská obec v části okrese Brno-venkov, kulturní obec s nespočtem aktivit a kulturními památkami – obec Troubsko – skvělé místo pro život.
Obec Troubsko
Moderní mikroskopy Euromex iScope vhodné do škol i do odborných laboratoří
Usnadněte si náročnou práci s profesionálními mikroskopy holandské značky Euromex, které jsou navrhnuty pro biologické, biomedicínské a veterinární účely.
Zdravotnické potřeby Novotná Brno, ortopedická obuv a vložky, berle, WC křesla, sedačky do vany
Zdravotnické potřeby Novotná se sídlem v Tišnově v okrese Brno-venkov se zabývají prodejem zdravotnických potřeb a drobného zdravotnického sortimentu.
Designové hliníkové dveře vysoké kvality
Hliníkové dveře nejvyšší kvality. Špičkový design, dlouhá životnost, bezpečnost, odolnost i široký výběr barev. Jistota pro Váš dům jsou hliníkové dveře značky SERADO.
Prodej české cibule, česneku a krouhaného zelí Brno
Kvalitní český česnek, cibuli nebo krouhané zelí prodává Zahradnické centrum Brabec v Brně Modřicích. Přijďte se přesvědčit o naší kvalitě!
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Vyšetření dýchacích potíží a následků po koronaviru - přístroje pro domácí testování
Inovativní přístroje pro domácí testování plic dodává společnost UTILCELL, s.r.o., pobočka Spirotel z Ostrovačic. Pořiďte si svůj spirometr a odhalte případné dýchací potíže a následky po koronaviru.
Komplexní léčebná rehabilitační péče pro děti i dospělé
Léčebnou rehabalitační péči pro děti i dospělé zajišťuje v okolí Brna Rehabilitace Burianová. Poskytujeme kineziologické, terapeutické, kondiční i stimulační procedury.
Uložení asfaltových ker za poplatek v areálu Jihomoravské obalovny u Brna
Jihomoravská obalovna s.r.o. sídlící v obci Rajhradice u Brna vám zajistí uložení asfaltových ker za poplatek přímo ve svém areálu.
Jihomoravská obalovna s.r.o.
Prodej multifunkčních zařízení, tiskárny, centrální tisk Brno
Prodej, pronájem a servis barevných, laserových tiskáren, multifunkčního zařízení, kopírovacích strojů a dataprojektorů značek DEVELOP, KONICA MINOLTA zprostředkuje firma Samsontech.
Prodej a montáž bezpečnostních zámků Guard
Návrhy, prodej, montáže a konzultace týkající se protipožárních a bezpečnostních zámků a zámků Guard zajistí společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna.
Spojovací materiál a nářadí Brno, prodej matic, šroubů, vrutů, šroubováků, pneumatického nářadí
V našem Eshopu nabízíme kvalitní spojovací materiál a pneumatické nářadí, prodej spojovacího sortimentu kvalitních značek od známých dodavatelů.
Servis a prodej tiskáren, autorizovaný prodej kancelářské techniky Brno
Servisem a prodejem tiskáren včetně autorizovaného prodeje kancelářské techniky jako jsou tiskárny a faxy se zabývá společnost Samsontech. Své služby poskytuje pro klienty z oblasti Brna i Vysočiny.
Řezání plazmovým paprskem, plazmové řezačky, řezací stroje - prodej přes e-shop
Plazmové řezačky a řezací stroje Vector prodává firma WELDPOINT. Řezání plazmovým paprskem je určeno pro řezání všech elektricky vodivých materiálů. Nakupovat v e-shopu weldpoint.eu je radostí.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Výkonné mikroskopové kamery a software pro mikroskopii - pro školy i do laboratoří
Firma RNDr. Karel Martyčák - mikroskopy a učební pomůcky poskytuje kvalitní a výkonné kamery pro mikroskopy a rovněž software pro mikroskopii s analýzou obrazu.
Autoservis a pneuservis Brno, příprava vozidel na STK, přezouvání pneumatik, opravy vozidel
Nabízíme služby autoservisu a pneuservisu včetně příprav vozidel na STK, diagnostiky, lakýrnických a karosářských prací, servis a plnění autoklimatizací, opravy a přezouvání pneumatik.
Nízkoenergetické a pasivní domy, dřevostavby na klíč
O stavbu rodinného domu na klíč se postará firma Stavovald z Ivančic. Postavíme Vám nízkoenergetický nebo pasivní dům i dřevostavbu.
Stavovald Vladimír Vald