Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-venkov
Obec Svatoslav, turistika, cykloturistika, závod Svatoslavská šlapka
Obec Svatoslav se nachází v Jihomoravském kraji v okrese Brno - venkov. Obec leží v přírodním parku Bílý potok.
Globe Farming dětské stavebnice se zemědělskou tématikou - zemědělské farmy pro děti
Pořiďte dětem sklízecí mlátičku, figurky zvířat nebo přístřešky se zemědělskými stroji. Obchodní firma AGS z Brna nabízí velmi kvalitní stavebnice ze dřeva se zemědělskou tématikou.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Opravy a rekonstrukce dopravních staveb -  silnice, veřejné komunikace
Komplexní a dílčí opravy a rekonstrukce dopravních staveb, jako jsou cesty a veřejné komunikace, zajistí v okolí Ivančic, Rosic a celé oblasti Brna-venkov firma BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Trezory a trezorové dveře pro ochranu a zajištění majetku – montáž, servis a revize
Zajištění dokumentů, financí, zbraní a dalšího majetku prostřednictvím trezorů a trezorových dveří realizuje společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna, která má pobočku i v Praze.
Lokální a ekologické výrobky – biopotraviny, čaje, kosmetika a svíčky
Biopotraviny, marmelády, pečené čaje, kosmetiku, svíčky a další lokální a ekologické výrobky prodává společnost Zahradnické centrum Brabec, s.r.o. z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Návrhy, realizace moderních a luxusních interierů na zakázku
S návrhem i realizací moderních, luxusních interiérů vám mileráda pomůže firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Poskytujeme profesionální a nejen truhlářské služby na zakázku.
Jiří Májek Woodtech
Zakázková výroba zlatých šperků v tradiční zlatnické dílně
Náušnice, snubní prsteny, náramky, řetízky a další jiné zlaté šperky Vám na zakázku vyrobí v tradiční Zlatnické dílně Radky Horníčkové v Ivančicích na Brněnsku.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Prodej přípravky pro výrobu vnadících směsí pro ryby, směsi pro sportovní rybolov
Prodejce, dodavatel přípravků pro výrobu vnadících směsí pro ryby, krmítková směs pro ryby, doplňky pro rybolov s různými příchutěmi nabízí MIKROP ČEBÍN a.s.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Prodej průmyslových, plastických maziv a motorových olejů
E-shop a kamenná prodejna MICRO, prodejce vysoce kvalitních motorových, průmyslových, plastických, polosyntetických, minerálních, převodových olejů a maziv různých značek.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Přeprava strojů a mechanizace na stavby - dovoz, odvoz
Přepravu, dovoz a odvoz strojů a další mechanizace na kterékoliv stavební místo v okolí Brna venkov zajistí firma BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Výroba přívlastkového vína - prodej vína nejvyšší kvality z rodinného vinařství z Jižní Moravy
Rodinné vinařství Jan Plaček získalo řadu ocenění díky vysoké kvalitě vín. Přívlastková vína, vyrobena z prvotřídních hroznů, doporučujeme jako dárek. Prodej vín přes eshop a ve vinárnách po celé ČR.
Vinařství Jan Plaček
Kvalitní komunální rozmetadla, pro zimní posyp písku a soli
Nesené nebo tlačené komunální rozmetadlo pro posyp inertními materiály (písek, sůl) v zimním období. Kvalitní produkt a snadný posyp v zimě i celoročně v zemědělství pro průmyslové materiály.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Čerstvá zelenina každý den přímo z pole – zelenina, papriky, rajčata, květák a brambory
Prodejem čerstvé zeleniny natrhané každé ráno na vlastním poli se zabývá firma Zelenina Kupařovice – Jiří Kratochvíl. Pořídíte u nás papriky, rajčata, květák brambory a další zeleninu.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Prodej šperků se safíry, rubíny, smaragdy s certifikátem pravosti kamenů
Různé typy šperků – náušnice, řetízky, přívěsky se safíry a smaragdy s certifikátem pravosti kamenů nakoupíte ve Zlatnické dílně Radky Horníčkové v Ivančicích.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Profesionální elektronický zabezpečovací systém AJAX – detekce vniknutí, vody i požáru
Ochranu rodiny a majetku prostřednictvím bezdrátového zabezpečovacího systému AJAX zajistí společnost AD SECURITY s.r.o. působící nejen v Praze a Brně.
Široký sortiment dárkového zboží a svíček - vonné, čajové, hřbitovní i adventních
Brněnská firma Zahradnické centrum Brabec poskytuje nově i široký sortiment dárkové zboží, ve kterém najdete nejen vína, ale také svíčky vhodné pro adventní období.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Doplňkový prodej pro všechny zahrádkáře – hnojiva, netkané textilie, rašelina
Prodejem doplňkového sortimentu pro zahrádkáře – hnojiva, netkané textilie, rašelina, mulčovací kůra, opěrné kůly atd. – se zabývá Zahradnictví Urban v Želešicích nedaleko Brna.
Tenzometrické snímače sil ATEX a vyhodnocovací jednotky pro výbušná prostředí
Tenzometrické snímače sil a vyhodnocovací jednotky ATEX jsou vhodné především pro prostředí s nebezpečím výbuchu. Pořídíte je od firmy UTILCELL s.r.o., která sídlí nedaleko Brna.
Strojní sádrové omítky – ideální řešení pro Váš byt
Strojní sádrové omítky, moderní způsob omítání stěn a stropů v novostavbách i při rekonstrukcích bytů, zajišťuje v Brně a jeho okolí společnost Zednictví Jeneš, s.r.o.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
T24, telemetrický systém pro dálkové monitorování a přenos signálů
Přesný telemetrický systém T24 pro dálkový bezdrátový přenos digitálních signálů z čidel a snímačů zprostředkovává firma UTILCELL s.r.o. z Brna.
Dovoz a odvoz zeminy při terénních úpravách, hloubení jam včetně výkopových prací
Dovoz zeminy pro srovnání terénu, zasypání jam a také odvoz přebytečné zeminy při výkopových pracích a terénních úpravách včetně výkopových prací zajišťuje firma BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Nové modely barevných tiskáren Develop a Konica-Minolta
Pokud si chcete pořídit novou barevnou tiskárnu značek Develop nebo Konica-Minolta, obraťte se na společnost Samsontech nedaleko Brna.
Moderní fasády na klíč – realizace fasád včetně zateplení
Moderní fasády na klíč pro Vás v Brně a jeho okolí zrealizuje stavební firma Zednictví Jeneš, s.r.o. Žádejte kvalitu ověřenou našimi spokojenými zákazníky.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Záporové pažení a pažení výkonu – vzdálený monitoring souvztažných sil prostřednictvím zajišťovacích prvků
O vzdálený monitoring souvztažných sil prostřednictvím zajišťovacích prvků, kterými jsou záporové pažení a pažení výkonu se postará společnost UTILCELL, s. r. o. sídlící nedaleko Brna.
Zemědělské stroje pro zemědělce, vinaře  a zahrádkáře Židlochovice
Zemědělské stroje pro farmáře, zemědělce, vinaře a zahrádkáře, zemědělská technika,stoje pro zpracování půdy od firmy Ing. Vladimír Beneš AGS Agro Sortiment v Židlochovicích.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment