Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-venkov
Nosné vidlice, vidle na vysokozdvižné vozíky - přídavná zařízení pro VZV
Nosné vidlice, vidle zajišťují všechny základní skladovací a manipulační vlastnosti vysokozdvižného vozíku. Přídavná zařízení pro VZV dodává společnost Moravia Manipul spol. s r.o. ze Zbýšova u Brna.
Moravia Manipul, s.r.o.
Instalatérství, opravy, rekonstrukce, montáž plynu, vody, kanalizace nebo topení
Instalatérské činnosti, jako je dodávka, montáž, opravy a rekonstrukce vody, kanalizace, topení nebo plynu včetně stavební činnosti zajišťuje v okolí Brna firma Ungrmat s.r.o. z Rajhradu.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Pokládka vinylové plovoucí podlahy – práce prováděná specialisty
Pokud si chcete pořídit vinylovou plovoucí podlahu a nechat pokládku na odbornících, využijte společnost Bukoma group s.r.o. sídlící v okrese Brno-venkov.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Výroba kuchyní na míru včetně 3D návrhu a montáže
Kompletní realizaci kuchyní na míru včetně 3D návrhu, výroby a následné montáže na místě určení zajistí v okolí Brna a celé jižní Moravy firma Jiří Májek Woodtech.
Jiří Májek Woodtech
Technické kontroly, servis, generální opravy vysokozdvižných vozíků všech značek a typů
Technické kontroly, servis a generální opravy vysokozdvižných vozíků všech značek a typů zajišťují zkušení a proškolení mechanici z firmy Moravia Manipul spol.s r.o v Brně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Silážní konzervanty pro rychlou fermentaci a stabilitu siláže
Firma MIKROP ČEBÍN a.s. je výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku inovativních biologických silážních konzervantů MAGNIVA. Naleznete u nás také chemické konzervanty řady NEUBASIL.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Vzorkovna obkladových materiálů, povrchů stěn a dlažeb – stylová koupelna
Představu o stylové koupelně prostřednictvím vzorkovny obkladových materiálů, povrchů stěn a dlažeb umožňuje společnost Zednictví Jeneš, s. r. o. z Brna.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Obklad koupelen vinylem - Bukoma Stone Click vinylová podlaha do koupelny a WC
Firma Bukoma group s.r.o. je specialistou na vinylové podlahy, v dnešní době jsou moderní i obklady koupelny vinylem. Skvělé vlastnosti má podlaha Bukoma Stone Click, na prodej v několika dekorech.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Prodej svářecí techniky VECTOR Welding - vhodné pro domácí kutily, profesionály
Na prodej svářecí techniky VECTOR Welding se zaměřuje firma Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.. Zařízení dodáváme pro domácí kutily i profesionály v lokalitě Zakřany a Brno - venkov.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Topenářství – montáž plynových, elektrických kotlů a zařízení do domácností
Komplexní servis v oblasti topenářství poskytuje na Brněnsku firma Ungrmat s.r.o. z Rajhradu Zajistíme montáž plynových i elektrických kotlů a zařízení do domácností.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Degustační sety vín – vína ze znojemské vinařské podoblasti, sladší polosuchá vína
Degustační sety vín objednávejte na e-shopu vinoplacek.cz. Vybrat si můžete kolekci 6 odrůd vín typických pro znojemskou vinařskou podoblast nebo edici vín se zbytkovým cukrem.
Vinařství Jan Plaček
Příhradové vazníky a střešní konstrukce pro průmyslové a komerční objekty - výroba, montáž
Výrobu a montáž dřevěných příhradových vazníků provádí firma BAST CZ s.r.o. z Kuřimi. Vysoce kvalitní vazníky a střešní konstrukce dodáváme pro průmyslové a komerční objekty v Jihomoravském kraji.
BAST CZ s.r.o.
Účinná a profesionální dezinfekce domácností, podniků, ploch i předmětů
Účinnou a profesionální dezinfekci nejen domácností, podniků, závodů, ploch i předmětů provádí v okolí Znojma a Moravského Krumlova firma Lukáš Kudrna – Dezinfekce, dezinsekce, deratizace.
Moirat servis s.r.o. Deratizace, dezinsekce, desinfekce
Nákladní autodoprava – odvoz stavebního odpadu a dovoz stavebního materiálu
Přepravou stavebního materiálu, odpadu nebo strojů pro zemní a výkopové práce se v okolí Brna zabývá společnost BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Instalatérská havarijní služba – nonstop řešení havárií vody a topení
Opravy a řešení havarijních situací voda-topení v Brně a jeho širokém okolí zajistí Instalatérství Pavel Vaculík. Jsme k dispozici 24 hodin denně 7 dní v týdnu.
Instalatérství Pavel Vaculík
MUDr. Bohumil Filipenský - kardiologie a vnitřní lékařství
Hledáte lékaře, který se specializuje na srdce a cévy? Pak byste měli navštívit MUDr. Bohumila Filipenského, odborníka na kardiologii a vnitřní lékařství. Jeho ambulanci naleznete v Modřicích.
MUDr. Bohumil Filipenský - kardiologie, vnitřní lékařství Kardioserv, s.r.o.
Výroba průmyslových pružin na zakázku - tlačné, tažné, torzní a ploché
Průmyslové pružiny na zakázku vyrábí a vyvíjí naše společnost Alcomex Spring Works, s.r.o. z Moravan u Brna. Dodáváme tlačné, tažné, torzní, ploché a jiné standardní pružiny různých velikostí.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků a další skladové techniky
Prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků a další skladové techniky, opravy a servis této techniky nabízí firma Moravia Manipul, s.r.o. v Brně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Výkopové, zemní práce a demolice objektů
Profesionální výkopové, zemní, bourací a demoliční práce kvalitně a za rozumnou cenu provádí v Ivančicích a okolí společnost BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Moravské bílé, červené a rosé víno v bag-in-box balení – skvělé řešení pro pravidelné i příležitostné pití vína
Ideálním řešením pro firemní akce, večírky, ale i restaurace je bag-in-box balení vín, které dlouhodoběji zachová kvalitu otevřeného vína. Vyzkoušejte moravská bag-in-box vína z Vinařství Jan Plaček.
Vinařství Jan Plaček
Autogenní technika pro svařování a řezání – prodej redukčních ventilů, spořičů plynu
Prodejem techniky pro autogenní svařování a řezání – redukční ventily, spořiče plynu, bezpečnostních prvků, pálící strojky – se zabývá společnost Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Deratizace – likvidace krtků, potkanů, myší a hryzců
Účinnou deratizaci a likvidaci krtků a hlodavců, jako jsou potkani, myši a hryzci, kteří zamořili Vaše obydlí či zahradu, provádí v okolí Znojma deratizační firma Moirat servis s.r.o.
Moirat servis s.r.o. Deratizace, dezinsekce, desinfekce
Tesařské, klempířské, pokrývačské práce - realizace kompletních střech a střechy na klíč
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce vám zajistí česká firma s dlouholetou tradicí, společnost BAST CZ s.r.o. Realizujeme kompletní ploché i šikmé střechy a střechy na klíč v Jihomoravském kraji.
BAST CZ s.r.o.
Stavební práce – výstavba novostaveb, rekostrukce rodinných domů, zateplení fasád
Různorodé stavební práce v okolí Brna svěřte do rukou firmy Ungrmat, s.r.o. Stavíme novostavby, opravujeme rodinné domy a zateplujeme fasády.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Výrobce průmyslových pružin - poradenství, technické řešení a podpora
Spolehlivým výrobcem pružin je firma Alcomex Spring Works, s.r.o. z Moravan u Brna, která zajišťuje poradenství, technické řešení a podporu v oblasti vývoje a distribuce průmyslových prototypů.
Alcomex Spring Works, s.r.o.