Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-venkov
Profesionální zednické práce - strojní omítání stěn v interiéru
Profesionální zednické práce zajišťuje naše společnost Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi. Provádíme strojní omítání stěn v interiéru pro zákazníky z Blanska a okolí.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Strojní sádrové omítky - ideální řešení pro alergiky, proti vzniku plísní
Strojní sádrové omítky provádí v Boskovicích a okolí firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi. Tyto omítky jsou vhodné proti vzniku plísní a pro interiéry, kde se pohybují alergici.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Široký výběr automobilových vzduchových a olejových filtrů na našem e-shopu
Eshop Olejservis od firmy MICRO má v nabídce široký sortiment automobilových vzduchových a olejových filtrů. Navštivte eshop ještě dnes. Příznivé ceny, rychlé doručení.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Přípojky inženýrských sítí, kanalizace, vody a plynu – nezbytná součást každé stavby
Na napojení a provoz přípojek inženýrských sítí, kanalizace, vody a plynu, které jsou nezbytnou součástí každé stavby, se zaměřuje v okresu Brno-venkov a Ivančicích společnost BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Strojně hlazené podlahy s pevným povrchem - pro obytné a kancelářské prostory
Naše firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi u Brna realizuje strojně hlazené podlahy pro obytné i kancelářské prostory. Pořiďte si kvalitní základovou desku nebo podlahu s pevným povrchem.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Zavařeniny od lokálních pěstitelů ze zeleniny a ovoce, ovocné marmelády
Chutné zavařeniny z kvalitní vlastnoručně vypěstované zeleniny a také zavařeniny a ovocné marmelády z ovoce zrajícího na stromech ve vlastních ovocných sadech prodává Zelenina Kupařovice.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Víno pro firmy s vlastní etiketou opatřenou logem firmy – zakázková výroba
Zakázkovou výrobou a dodávkou vín pro firmy s etiketou opatřenou logem firmy se zabývá Vinařství Jan Plaček z Moravské Bránice.
Vinařství Jan Plaček
Prodejna s vodoinstalačním materiálem od prověřených výrobců
Veškerý vodoinstalační materiál pro velké i malé projekty zakoupíte v prodejně Ungrmat. Prodáváme kohouty, zpětné klapky, tvarovky, spojky a další instalatérský materiál na vodu.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Volná pracovní místa v Zahradnickém centru Brabec - zahradník, florista nebo pokladní
Zahradnické centrum Brabec, které sídlí nedaleko Brna v Modřicích nabízí volné pracovní místa v pozicích zahradník/ce, florista/ka, pokladní. Práce v přátelském kolektivu a příjemném prostředí.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Zlaté, stříbrné náramky a přívěsky pro blízké, pro radost, jako dárek dle Vašeho přání
Udělejte radost svým blízkým šperkem ze žlutého, bílého zlata, stříbra nebo chirurgické oceli. Zlatnická dílna Radky Horníčkové z Ivančic zhotoví náramek a přívěsek podle Vašeho přání.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Pronájem automatu na kávu a teplé nápoje s kompletním servisem
Pronájem automatu na kávu a teplé nápoje s kompletním servisem jedině od firmy DELIKOMAT s.r.o. z Brna, která působí po celém republice a má více jak 400 servisních vozidel.
DELIKOMAT s.r.o.
Moderní interiéry – návrh a realizace na zakázku
Moderní interiéry na míru, kompletní rekonstrukcí interiérů bytů i rodinných domů od návrhu až pro samotnou realizaci vás provede truhlářská firma Woodtech Jiřího Májka z Brna.
Jiří Májek Woodtech
Výroba, prodej krmné směsi pro skot, pro krávy, doplňková krmná směs pro dojnice
Výroba, prodej krmné směsi pro skot a krávy firmy MIKROP ČEBÍN a.s. splňuje přísné normy EU. Dále krmné směsi pro dojnice, mléčné krmné směsi.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Rodinný autoservis Auto Pneu Procházka Brno, servis osobních a užitkových vozů všech typů, značek
Provádíme výměny olejů, brzdových destiček a jiné drobné opravy, samozřejmostí jsou technické prohlídky včetně kontroly emisí a servisní prohlídky.
PROCHÁZKA PNEUSERVIS AUTOSERVIS
Desikace – postřik trávníků proti růstu plevelů a uchycení náletových dřevin a zeleně
Travnaté plochy bez nežádoucího plevele a náletových dřevin Vám zajistí Lukáš Kudrna, odborník v desikaci na Znojemsku a Moravském Krumlově.
Moirat servis s.r.o. Deratizace, dezinsekce, desinfekce
Podložky, lepidla, stěrky a nářadí - speciální příslušenství pro vinylové podlahy
Speciální příslušenství pro instalaci vinylových podlah dodává společnost Bukoma group s.r.o. z okresu Vyškov. Na e-shopu zakoupíte podložky, lepidla, nivelační stěrky a tmely včetně nářadí.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Široký výběr kvalitních olejů renomovaných značek Total a Mobil na eshopu
Společnost MICRO, s.r.o. se specializuje na prodej motorových olejů a maziv značek Total a Mobil. Na eshopu najdete široký sortiment produktů, které jsou nejen vysoce kvalitní a cenově dostupné.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Kvalitní zahradnické potřeby pro Vaši zahradu - od rukavic po opory, rohože, násady nebo nářadí
Brněnská firma Zahradnické centrum Brabec zajišťuje kompletní zahradnický sortiment pro Vaši zahrádků. V sortimentu najdete také široký výběr zahradnických potřeb.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Nástrojové pružiny z kvalitní oceli - výroba na zakázku, dlouhá životnost
Průmyslové pružiny z kvalitní oceli dodává v České republice společnost Alcomex Spring Works, s.r.o. z Moravan u Brna. Nástrojové pružiny s dlouhou životností, vyrábíme standardně či na zakázku.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Prodej porcovaného čaje CAFE+CO TEA - pro kanceláře a gastronomický provoz
Prodej porcovaného čaje CAFE+CO TEA je novinkou od firmy DELIKOMAT s.r.o. z Brna. Výběr z klasických černých čajů, přes zelené a bylinné až po ovocné čaje. Pro kanceláře, gastronomický provoz.
DELIKOMAT s.r.o.
Prodej luxusních vánočních ozdob a dekorací - baňky, lucerny, postavičky, světýlka
Vánoční dekorace a ozdoby všeho druhu zakoupíte v Zahradnickém centru Brabec s.r.o. z Brna. Skladem máme luxusní baňky, světýlka, lucerničky, adventní svíčky, stromky i postavičky.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Výstavba nových bytových jader a kompletní renovace interiérů na přání zákazníka
Kompletní renovace interiérů a výstavbu nových bytových jader zajišťuje firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Provádíme veškeré práce spojené s rekonstrukcí dle přání zákazníka.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Hygiena ve stájích, údržba boxového lože. Saniblanc zlepšuje hygienické podmínky.
Hygiena ve stájích, údržba boxového lože. Saniblanc je účinné a ekonomické řešení hygieny ve stáji. Výroba a prodej firma MIKROP ČEBÍN a.s., český výrobek.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Široký výběr neobvyklých odrůd ovocných stromků v zahradnictví Brabec
Zahradnické centrum Brabec z Brna prodává neobvyklé odrůdy ovocných stromků jako je asijská hruška, khaki, gdoule nebo granátové jablko. Zahradnictví navštěvují zákazníci i z Blanska a okolí.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Vinylové podlahy k lepení Bukoma Dryback - vinyl s imitací dřeva do domácnosti i pro komerční prostory
Společnost Bukoma group s.r.o. Brno prodává vinylové podlahy, pro domácnosti i komerční prostory doporučujeme moderní vinylové podlahy k lepení Bukoma Dryback s imitací dřeva.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno