Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-venkov
Manipulační technika - prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků
Prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků a další skladové techniky v Brně spolehlivě zajišťuje firma Moravia Manipul spol.s r.o, která působí v oblasti manipulační techniky.
Moravia Manipul, s.r.o.
Žaluzie, rolety - výroba a montáž
Žaluzie a rolety - kvalitní výroba, prodej a rychlá montáž v Brně, ale také Brně-venkově. To vše od prověřené firmy 1A TRADE, s.r.o. s více jak 12ti letou historií.
1A TRADE, s.r.o.
Hospodářské potřeby – vše potřebné pro dům i zahradu na jednom místě
Veškeré potřebné hospodářské potřeby zakoupíte v prodejně KOVOMAT společnosti Ungrmat v Brně. Prodáváme hospodářské potřeby pro dům i zahradu
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Dřevěné bednění pro sklářské pece přesně na míru - výroba a montáž
Výrobou a dodáním dřevěného bednění přesně na míru pro sklářské pece vyrábí a montuje společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi u Brna. Dodáváme po celé ČR a do zahraničí.
BAST CZ s.r.o.
Vysoce kvalitní motorové oleje a maziva
Široký sortiment motorových olejů a maziv dodává pro maloobchody, průmyslové a zemědělské podniky i koncové odběratele společnost MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Odstranění a likvidace nejen vosích hnízd formou desinsekce
O odstranění a likvidaci vosích hnízd i dalšího hmyzu se vám postará firma Moirat servis s.r.o. z Ivančic, která je známá svou profesní způsobilostí nejen v rámci desinsekce.
Moirat servis s.r.o. Deratizace, dezinsekce, desinfekce
Nápojový automat X2/i8 BB - ICE GO, automat na ledovou kávu, prodej, dodávka automatů
Moderní nápojové automaty, automaty na ledovou kávů, Coffe To Go, instatní káva, cappucino, latte macchiato, čaj. Vše pohromadě v automatu od firmy DELIKOMAT s.r.o.
DELIKOMAT s.r.o.
Likvidace nechtěných a škodlivých škůdců a hmyzu deratizační firmou
Deratizaci nechtěných a také škodlivých škůdců a hmyzu svěřte v okolí Znojma a Moravských Budějovic do rukou odborníků z deratizační firmy Moirat servis, s.r.o.
Moirat servis s.r.o. Deratizace, dezinsekce, desinfekce
Speciální tlačné, tažné, tvarové a nástrojové pružiny - přímo od výrobce
Speciální tlačné, tažné, tvarové, nástrojové, torzní a jiné pružiny na zakázku pro různá odvětví průmyslu dodává výrobce Alcomex Spring Works, s.r.o. z Moravan u Brna.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Praktický moderní doplněk pro Váš dům – markýzy výsuvné, výklopné, fasádní i volně stojící
Markýzy jsou skvělým moderním doplňkem, který zároveň plní svou funkčnost. U firmy 1A TRADE, S.R.O. v Brně- venkově vybírejte ze čtyř typů markýz – výsuvné, fasádní, výklopné a samostatně stojící.
1A TRADE, s.r.o.
Plnopryžové a superelastické pneumatiky pro vysokozdvižné vozíky a manipulační techniku
Firma Moravia Manipul s.r.o. z Brna vyrábí nejen vysokozdvižné a nízkozdvižné vozíky, ale také superelastické a plnopryžové pneumatiky z kvalitní přírodní pryže.
Moravia Manipul, s.r.o.
Železářství – šrouby, vruty, hřebíky a další spojovací materiál
Spojovací materiál pro hobby i profesionální použití zakoupíte v prodejně Ungrmat v Rajhradu. V našem železářství pořídíte šrouby, vruty, hřebíky, kotvící prvky a další spojovací materiál.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Servisní a montážní práce v cementárenském a vápenickém průmyslu
Společnost MELKOV, s.r.o. se věnuje servisním a montážním pracím v cementárenském a vápenickém průmyslu.
MELKOV, s.r.o.
Výroba a montáž dřevěných příhradových vazníků pro nové střechy rodinných domů
Výrobou a montáží kvalitních dřevěných příhradových vazníků pro střechy rodinných domů se zabývá firma BAST CZ s.r.o., sídlící v Kuřimi u Brna. Zajistíme dodávku vazníků po celé České republice.
BAST CZ s.r.o.
Měrky svarů pro měření svářecích operací, kvalitní svářecí technika
Kvalitní měrky svarů pro měření svářecích operací v provedení šablonovém, stupnicovém nebo digitální s displejem od firmy Svářecí technika WELDPOINT.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Prodej motorových olejů značek Castrol, Shell, Total
Kvalitní motorové oleje značek Castrol, Shell či Total naleznete na e-shopu a v kamenné prodejně společnosti MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Realizace interiérů na klíč s jedinečným designem a kompletním servisem
Firma Woodtech Jiřího Májka z Brna se kromě rekonstrukcí zaměřuje na realizaci či renovaci interiérů na klíč. Součástí služeb je vytvoření jedinečného designu včetně zajištění kompletního servisu.
Jiří Májek Woodtech
Prodejna KOVOMAT s domácími a zahrádkářskými potřebami, železářství, prodej barev a laků
Prodejna KOVOMAT v Rajhradě, nedaleko Brna, s velkým výběrem zboží. Prodej domácích i zahrádkářských potřeb, barev, laků, nářadí a železářství zajistí firma Ungrmat s.r.o.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Autorizovaný prodej, e-shop polosyntetických motorových olejů
Oleje a maziva minerální, polosyntetické, syntetické, hydraulické, průmyslové, pro nákladní automobily, aditiva do nafty i benzinu to vše zakoupíte u firmy MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Montáž plochých střech pro komerční a firemní budovy - dřevěné střešní konstrukce
Naše společnost BAST CZ, s.r.o. z Kuřimi realizuje výstavbu a montáž plochých střech pro komerční, firemní a administrační budovy. Vyrábíme a opravujeme dřevěné střešní konstrukce v České republice.
BAST CZ s.r.o.
Plastová okna a dveře - montáž, servis oken a dveří
Plastová okna a dveře - výroba a prodej, montáž a servis oken a dveří, vysoce kvalitní okna, dveře od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Brně - zboží za příjemnou cenu.
1A TRADE, s.r.o.
Zkvalitnění pracovního prostředí formou realizace zelených kanceláří – poradenství a prodej
Poradenství a realizaci zelených kanceláří pro zkvalitnění pracovního prostředí provádí společnost Zahradnické centrum Brabec, s. r. o. s bohatým výběrem květin a rostlin z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Objednejte si přes e-shop bílé, červené či růžové víno, nebo rovnou celý degustační set
Využijte e-shop rodinného vinařství Jan Plaček a ochutnejte naše bílé, červené či růžové víno z prvotřídních hroznů nebo si objednejte degustační set, případně několikalitrový box vína.
Vinařství Jan Plaček
Prodej okurek nakladaček od lokálního pěstitele
Jiří Kratochvíl je lokálním pěstitelem zeleniny a provozuje prodejnu zeleniny v obci Kupařovice nedaleko Pohořelic u Brna i Rajhradu. Každoročně mívá na prodej okurky nakladačky.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Opravy a servis budíků, nástěnných hodin , dámských a pánských hodinek
Opravy a servis hodin všech značek zajišťuje v okolí Ivančic a Moravského Krumlova Zlatnická dílna Radka Horníčková. Opravujeme budíky, nástěnné hodiny i dámské a pánské hodinky.
Zlatnická dílna Radka Horníčková