Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-venkov
Chodníky, komunikace pro pěší, parkoviště – realizace a rekonstrukce
Firma BADIN s.r.o., která sídlí v Ivančicích, realizuje výstavbu a rekonstrukce komunikací pro pěší, respektive chodníků, ale také parkovišť a parkovacích míst.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Kompletní rekonstrukce bytů - realizace u jednoho dodavatele
S rozsáhlou přestavbou Vašeho domova Vám pomůže firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Zajistěte si kompletní rekonstrukci u jednoho spolehlivého dodavatele a bez zbytečných starostí.
Jiří Májek Woodtech
Technické kontroly a revize plynu pro VZV - profesionální kontrola a revize VZV
Firma Moravia Manipul s.r.o. Brno poskytuje služby v oblasti technických kontrol a revizí plynu pro vysokozdvižné vozíky za příznivé ceny a s profesionálním vybavením.
Moravia Manipul, s.r.o.
Minerální lizy, krmné směsi, krmiva pro zvířata, výroba a distribuce
Vyrábíme a distribuujeme doplňková, minerální krmiva a doplňková krmiva, krmné směsi, minerální lizy zakoupíte od naší firmy MIKROP ČEBÍN a.s.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Hliníkové ploty, brány a branky vyráběné na zakázku dle přání zákazníka
Na zakázku vyráběné hliníkové bezúdržbové ploty, brány a branky dle představ a požadavků zákazníka dodává firma 1A TRADE, s.r.o. sídlící v Brně - venkov.
1A TRADE, s.r.o.
Zakázková výroba nábytku, truhlářská výroba, Jihomoravský kraj
Společnost Pavel Sojka se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme originální a kvalitní nábytek v Deblíně v Jihomoravském kraji.
Vánoční dárky pro holky a kluky na jednom místě: RC modely, hračky KLEIN, stavebnice farem
Vybírejte vánoční dárky pro holky i kluky na E-shopu společnosti AGS se sídlem v Brně. Najdete zde velký výběr RC modelů na dálkové ovládání, kuchyňky a hračky KLEIN, stavebnice farem.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Výroba a dodávka dřevěných střešních vazníků pro stavební firmy - na všechny typy střech
Výrobou dřevěných střešních vazníků se zabývá společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi. Vazníky na různé typy střech dodáváme stavebním firmám a obchodním partnerům z celé České republiky.
BAST CZ s.r.o.
Prodej olejů pro zemědělskou techniku - Shell, Paramo a Mogul
Značkové motorové oleje vhodné pro zemědělskou techniku, jako jsou Shell, Castrol, Mogul či Paramo naleznete u MICRO, s.r.o.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Luxusní a nadčasové briliantové zásnubní prsteny
Překvapte svou drahou polovičku luxusním zásnubním prstenem se třpytivými brilianty. Velký výběr zásnubních briliantových prstenů naleznete ve Zlatnictví Radky Horníčkové v Ivančicích.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Nápojový automat  na kávu a teplé nápoje - X2 E/7 - COFFEE TO GO, prodej, servis
Dodávka kvalitního nápojového automatu na kávu a teplé nápoje X2 E/7 - COFFEE TO GO, instantní a zrnková káva, kvalitní automaty za skvělou cenu jedině od společnosti DELIKOMAT s.r.o. z Brna.
DELIKOMAT s.r.o.
Návrh a poradenství při výběru zeleně a květin do komerčních prostor a kanceláří
Poradenství při výběru zeleně a návrh rozložení květin v kancelářích a komerčních prostorech zajišťují specialisté společnosti Zahradnické centrum Brabec, s. r. o. z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Přijďte si od června nasbírat čerstvé jahody a zakoupit domácí marmelády a zavařeniny
Tradiční samosběr či prodej čerstvých jahod i marmelád nedaleko Brna zajišťuje firma Zelenina Kupařovice. Zakoupit můžete i veškerou sezónní zeleninu a další ovoce.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Prodej bubnových sekaček a mulčovačů od českých výrobců – stavebnice DAKR TEKTON a TRITON
Zakoupit bubnové sekačky a mulčovače, dodávané od českých výrobců, můžete u společnosti AGS Ing. Beneš v Židlochovicích u Brna. Oceníte velký výběr stavebnic DAKR TEKTON a TRITON a jejich nástavců.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Prodej motorových olejů a maziv
Pokud hledáte spolehlivého prodejce olejů, motorových olejů a maziv, pak navštivte e-shop či kamennou prodejnu společnosti MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Hodinářství - výměna baterek v hodinách, hodinkách
Výměnu baterek v hodinách i hodinkách všech značek a typů zajistí v okolí Brna-venkov hodinářská dílna Zlatnictví Radka Horníčková.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Řezané květiny nebo zasazené v květináčích – výzdoba kanceláří a společných prostor
O výzdobu kanceláří a společných prostor řezanými květinami nebo rostlinami zasazenými v různých nádobách se postárá společnost Zahradnické centrum Brabec, s. r. o. z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Provádíme rekonstrukce a úpravy polních cest
Lepší přístupnost zemědělských a obecních pozemků či pozemků soukromých osob Vám zajistí zrekonstruovaná polní cesta od firmy BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Stavba pozemních dopravních komunikací – cesty, silnice, cyklostezky
Výstavbou pozemních komunikací, jako jsou cesty, silnice a cyklostezky, se v oblasti Brno-venkov zabývá firma BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
prodej a pronájem svačinových automatů – Damian LUCE X SNACK
Svačinové automaty Damian LUCE X SNACK, který obsahuje slané pochutiny, bagety, sendviče, sušenky, cukrovinky, balené nápoje - prodej, pronájem, servis od firmy DELIKOMAT s.r.o. v Brně.
DELIKOMAT s.r.o.
Elektronické vstupní systémy ASSA ABLOY – EVVA a digitální kukátka – kvalitní zabezpečení
O zabezpečení objektů prostřednictvím elektronických vstupní systémů ASSA ABLOY – EVVA nebo digitálním kukátkem VEIU – MUL-T-LOCK se postará společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna.
Kompletní modernizace bytů a domů na klíč – interiéry na zakázku
Rekonstrukce interiérů na zakázku zajišťuje firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Provádíme kompletní modernizace bytů a domů na klíč podle požadavků zákazníka.
Jiří Májek Woodtech
Výroba, prodej minerální krmivo pro domácí i hospodářská zvířata, prodej, dodávka
MIKROP ČEBÍN a.s., vyrábí a prodává krmivo pro psy, kočky, krmiva pro hlodavce, plazy i exotické ptactvo. Dále ale také pro drůbež, skot, ovce, holuby.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Oleje pro stavební a zemědělské stroje,  průmyslové oleje a maziva
Široký sortiment speciálních olejů vhodných pro stavební a zemědělské stroji i průmyslové oleje a maziva najdete u prodejce MICRO, s.r.o.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Dárkové poukazy na nákup vína ve vinotéce vinařství nebo na e-shopu
Pokud si nevíte rady, čím obdarovat na narozeniny nebo Vánoce kamarády nebo blízké, věnujte jim dárkový poukaz na nákup vín v moravském rodinném vinařství Plaček.
Vinařství Jan Plaček