Aktuální microsite

Díly pro automobilový průmysl, speciální a pevnostní šrouby, pouzdra
Obráběné díly pro automobilový průmysl, výroba speciálních a pevnostních šroubů, pouzder, třmenů za pomoci moderních technologií realizuje DETAIL CZ s.r.o., okres Pelhřimov.
DETAIL CZ s.r.o. kovovýroba
Vodohospodářské stavby, výstavba komunikací, terénní úpravy
Vodohospodářské stavby, výstavba a rekonstrukce inženýrských sítí, vodovodů, kanalizací, komunikací, výkopové a bezvýkopové terénní úpravy realizuje KSK Praha-inženýrské stavby s.r.o.
Sportovní rybolov u rybníku Kocián, se stylovou restaurací
Sportovní rybolov u rybníku Kocián v Loučné nad Desnou, chov a prodej ryb, stylová restaurace Rybářská bašta, pořádání soutěží zajišťuje společnost AVZO TSČ ČR ZO.
Eshop s pneumatikami - pneumatiky, disky, kompletní kola za bezkonkurenční ceny
Společnost UVED Cars Prostějov provozuje eshop s pneumatikami, vybírejte pneumatiky, disky i kompletní kola. Vše za bezkonkurenční ceny. Zákazníci z regionu Olomoucký kraj využívají i náš pneuservis.
Plátěné, textilní tašky s potiskem - kvalitní česká výroba
Společnost EMIT-CZ sociální podnik, s.r.o. Kroměříž vyrábí plátěné, textilní tašky s potiskem. Kvalitní česká výroba je stále žádaná, potištěné tašky jsme schopni dodat i v malém nákladu.
Odbavení osob rychle a přehledně díky vyvolávacím systémům Tetronik
Jistě mi dáte za pravdu, že nikdo z nás nemá rád čekání ve frontě. Pokud chcete i vy předejít tomu, aby Vaši klienti museli tyto nepříjemné chvíle prožívat, jste na správné adrese.
Sportovní povrchy - venkovní i vnitřní podlahy Praha -  zajistíme Vám profesionální pokládku
Sportovní povrchy a podlahy, které se využívají pro sport musí splňovat řadu požadavků, a to jak při vnitřním, tak při venkovním použití.
Břidlicová střecha barevná Praha dodá domu jedinečný vzhled
Opravujete chalupu či dům a vybíráte střešní krytinu? Nechte se uchvátit jedinečným vzhledem a vlastnostmi břidlicových střech v černém nebo barevném provedení od firmy Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Řezání asfaltu a pěchování zeminy Mníšek pod Brdy -  s vlastní kontejnerovou dopravou!
Širokou škálu služeb v oblasti zemních a výkopových prací včetně řezání asfaltu a pěchování zeminy zajišťuje firma Zemní práce Miroslav Slabihoudek v Mníšku pod Brdy.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Dámské taneční oblečení Praha, na zakázku – jedinečné a pohodlné
Je tanec Vaší vášní? K tanci patří i krásné šaty. Krásné, originální, jedinečné a pohodlné dámské i pánské plesové a taneční oblečení na zakázku Vám navrhnou a ušijí v salonu Heller s.r.o. v Praze.
Rychlouzavírací sáčky se zipem pro balení a skladování předmětů
Pro balení a skladování menších předmětů jsou nejpraktičtější rychlouzavírací sáčky se zipem, díky kterým budete mít vše pod kontrolou. V eshopu firmy OBALIA si vyberete zipové sáčky různých druhů.
Maloobchodní a velkoobchodní prodej vodoinstalatérského materiálu
Maloobchodní a velkoobchodní prodej vodoinstalatérského materiálu poskytuje společnost UNIMA koupelny s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Permanentní, 3D řasy - objemová technika lepení řasa na řasu
Kosmetické studio Amálka Kroměříž nabízí novinku v aplikaci řas - objemová technika lepení řasa na řasu - permanentní, 3D řasy. Dosáhnete skvělého vzhledu a přirozeného efektu.
Čerpací technika a vodní čerpadla - montáž, servis a kompletní vystrojení vrtu
Montáž, servis i kompletní vystrojení vrtu u čerpací techniky a vodních čerpadel zajišťuje společnost CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o., která působí v okolí Ostravy.
Stavební firma, nová výstavba, stavební rekonstrukce Praha
Výstavby a rekonstrukce rodinných domů, bytů, komerčních objektů, zednické a řemeslnické práce provádí stavební společnost VIKTOR & COMPANY s.r.o., Praha 8.
Klub Kmado ve Frýdlantu nad Ostravicí, mimoškolní aktivity, akce pro rodiny
Klub Kmado ve Frýdlantu nad Ostravicí, organizování mimoškolních aktivit, kroužků, rodinných dovolených, dětských táborů, turistických výletů a setkáních.
Rodinné centrum v Dětský svět Zvonilka ve Frýdlantu nad Ostravicí
Dětský svět Zvonilka je rodinné centrum a dětská herna ve Frýdlantu nad Ostravicí, zábavné atrakce jako prolézací centrum, skluzavky, tvořivé dílničky, dětské karnevaly a oslavy.
Lékárna ve Šluknově, léky, kvalitní zdravotní pomůcky a přírodní kosmetika za výhodné ceny
Lékárenskou péči na té nejvyšší úrovni Vám poskytne Lékárna Na Náměstí Ing. Ladislav Brada ležící v nejsevernější české obci Šluknov. Ochotně Vám poradíme a doporučíme ten nejvhodnější preparát.
Lékárna Na Náměstí Ing. Ladislav Brada
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy na Plzeňsku, stavební základy i domovní přípojky
Terénní úpravy pozemků, výkopy základů pro Váš dům a další zemní práce Vám poskytne společnosti Vilém Síbal z Rochlova. Provádíme kompletní zemní práce pomocí nejmodernějších strojů.
Sociální služby pro Karlovarský kraj, pečovatelská služba, krizové centrum, linka důvěry
Život v důstojných podmínkách se snahou o maximální soběstačnost Vám zajistí sociální pracoviště Res vitae, z.s. v Karlových Varech. Pomůžeme s úklidem a poradíme v oblasti sociálních dávek.
Radiodiagnostické oddělení s diagnostikou, rentgen, ultrazvuk, mamograf v Ústí nad Orlicí
Komplexní diagnostiku pomocí rentgenu i jiných lékařských přístrojů Vám poskytne nestátní zdravotnické zařízení RENTGEN s.r.o. se sídlem v Ústí nad Orlicí.
Mezinárodní kamionová doprava Španělsko, Portugalsko, Anglie a Francie
Firma BERAN JIŘÍ s.r.o. Trutnov se především zaměřuje na zahraniční kamionovou dopravu do Španělska, Portugalska, Anglie a Francie
Prodej akustických materiálů Praha - k tlumení vibrací a pohlcování hluku
Odhlučnění a prodej akustických materiálů určených k tlumení vibrací, pohlcování hluku nebo zvýšení neprůzvučnosti Vám zrealizuje firma Greif – akustika, s.r.o. Praha
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Konsekutivní i simultánní tlumočení a překlady – tlumočnická kabina
Pořádáte konferenci, jednání či presentaci s účastí hostů z ciziny? Společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy nabízí služby konsekutivní i simultánní tlumočení a překladů se zapůjčením tlumočnické kabiny.
Topenářství, prodej expanzní nerezové nádoby, expanzomaty od firmy s tradicí
Topenářství v Hradci králové se zabývá prodejem kvalitních tlakových, expanzních nerezových nádob, expanzomatů - prvotřídní topenářské práce a materiál.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové