Aktuální microsite

Sleva ve stavebninách na betonové výrobky - dlažby, zdící tvarovky, obrubníky
Stavebniny Bobál Zlín zvou k nákupu - na betonové výrobky, dlažby, zdící tvarovky, obrubníky a další vybraný stavební materiál je sleva až 45%.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Hever, hřebenový zvedák s nosností 2,5, 5 a 10 tun
Hever neboli hřebenový zvedák nakoupíte v našem BRANOMARKETU v Hradci nad Moravicí. Hever nabízíme s nosností 2,5, 5 a 10 tun. Máme blízko k zákazníkům z Opavy i Ostravy.
Rozvody elektrické energie Praha – venkovní nízké i vysoké napětí
O odborný návrh a realizaci rozvodu elektrické energie, venkovního nízkého a vysokého napětí včetně zpracování projektové dokumentace se postará firma AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Prevence psů a koček - očkování, odčervení, odblešení, odklíštění a aplikace mikročipu
Prevence psů a koček ve Veterinární ordinaci Palackého v Opavě, kde vám nabídneme očkování, odčervení, odblešení a odklíštění Vašich domácích mazlíčků včetně aplikaci mikročipu.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Kancelářská židle ALEX - lék na bolesti zad přímo od výrobce
Speciální kancelářskou židli ALEX pořídíte přímo od výrobce Kovo Praktik s.r.o. z Ostravy. Naše židle jsou vhodné pro sedavé zaměstnání a pomohou Vám při bolesti zad.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Volná pracovní místa pro uchazeče ze všech oborů a regionů
Volná pracovní místa pro uchazeče ze všech oborů a regionů nabízí prostřednictvím své rozsáhlé databáze personální agentura ManpowerGroup, spol. s r.o. s pobočkou v Praze.
Program AW Caesar 8 - evidence počítačů, software, licencí, řízení ITSM procesů
Komplexní řešení při evidenci počítačů, software, licencí, řízení a plánování ITSM procesů pomocí Programu AW Caesar 8 vám nabízí společnost Free RW Soft, v.o.s. v Ostravě.
Krmiva pro kočky, psy i ostatní zvířata na e-shopu s chovatelskými potřebami a krmivy
Pro všechny z Hradce Králové i Pardubic nabízíme kvalitní krmiva pro kočky i psy osvědčených značek a chovatelské potřeby pod jednou střechou na e-shopu firmy Canis Prosper s.r.o.
Ekonomické poradenství odborně
Tým zkušených ekonomických poradců společnosti EKMA PLUS, s.r.o. se sídlem v Praze Vám poskytne odborné ekonomické a daňové poradenství.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Praktický lékař a internista – ordinace Praha
Máte svého praktického lékaře? Pokud svého lékaře teprve hledáte a jste z Prahy, vyhledejte služby MUDr. Evy Kusákové.
Lodní kabely včetně délek na přání
Široký výběr lodních kabelů s potřebnými certifikáty včetně délek na míru nabízí společnost Helukabel CZ s.r.o. z Kladna.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Autoplachty na míru Hradec Králové - profesionální a kvalitní výroba autoplachet
Výroba, montáže a servis autoplachet různých druhů, typů i provedení, reklamní poutače, reklamní bannery, stánky a další atypická zastřešení - Autoplachty Hradec Králové - Jiří Marha
Jiří Marha Autoplachty Hradec Králové
Napuštění bazénu čistou a kvalitní vodou - Praha a okolí
Užijte si horké léto s vlastním bazénem, který Vám napustí v Praze a Středních Čechách Agentura Hřivna Barrandov.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Přístroje pro domácí ústní hygienu
Široký výběr přístrojů pro ústní hygienu v domácím prostředí zakoupíte na eshopu nebo v prodejně společnosti ELPEN-BRAUN.
Výstavba a správa nemovitostí – komplexní služby
Výstavbou a komplexními službami v oblasti správy nemovitostí se zabývá společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze.
Protištěpné spony do nejen do pražců, značkovací hřeby
Protištěpné spony do pražců nebo značkovací hřeby vyrábí společnost BOVA Březnice spol. s r.o. sídlící v okrese Příbram.
Firemní a sportovní akce s ubytováním u stadionu
Hledáte ideální místo pro uspořádání firemní nebo sportovní akce? Sport hotelu BK Pod Lipou nabízí ubytování, wellness a prostředí sportovního areálu.
Dovolená u moře i na horách Liberec - pobyty v tuzemsku i zahraničí s dopravou
Vyberte si svoji vysněnou dovolenou u naší cestovní agentury Invia k moři i do hor, do zahraničí i tuzemské zájezdy pro dokonalý relax.
Cestovní agentura INVIA CZ Prodej zájezdy Liberec
Autobazar a výkup vozidel - kvalitní ojeté automobily v perfektním stavu
V Autocentru Pohořelice s.r.o. si můžete vybrat z více jak 300 prověřených vozidel různých značek a také můžete využít možnosti výkupu vozidel, nebo koupi vozu na protiúčet.
Nádrže na víno, nerezové nádrže - vinofikátory, tanky, rotatanky
Nádrže na víno, nerezové nádrže, vinofikátory, tanky a rotatanky vám vyrobí specialista z oboru - firma NIRO-INOX spol. s r.o. v Zaječí.
Klempířství a pokrývačství - komplexní dodávky, montáž a rekonstrukce střech
Potřebujete renovaci střechy? Komplexní dodávky, montáž a rekonstrukce střech realizuje klempířství a pokrývačství Josef Hlaváč u klientů v Břeclavi i Hodoníně.
Prodej, servis Bodystat, analyzátor složení těla - bioimpedanční analýza
Společnost OPTING servis Luboše Ševčíka v Ostravě Vám jako specialista na laboratorní a zdravotnickou techniku exkluzivně nabízí bioimpedanční analyzátor složení těla - Bodystat.
Silniční plasticko-elastické zálivkové hmoty - sortiment pro dopravní a silniční stavby
Silniční plasticko-elastické zálivkové hmoty - sortiment pro dopravní a silniční stavby tento sortiment prodává firma BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi
Prodej a servis motocyklů značky Yamaha, nabídka čtyřkolek
Prodej a servis motocyklů značky Yamaha, nabídka čtyřkolek a originálního příslušenství nabízí firma MOTOMO, s.r.o. v Hustopečích.
MOTOMO s.r.o.
Kvalitní tlakové nádoby – stojaté a ležaté vzdušníky
Dodáváme kompresory a techniku stlačeného vzduchu, špičkové tlakové nádoby – stojaté a ležaté vzdušníky - TECHNO-AIR, s.r.o. Jablonec nad Nisou