Aktuální microsite

Výměny a opravy autoskel u osobních vozů, nákladních automobilů i autobusů
Prasklé či rozbité autosklo Vám rychle a spolehlivě vymění společnost Autoskla Roman Brázda s provozovnou v Mělníku. Zajistíme montáž předních, bočních i zadních autoskel.
Grafické služby v Benešově s výrobou fotografií, fotoknih, razítek i potisků triček
Kvalitní digitální tisk a další fotoslužby Vám poskytne společnost GRAFFOTO Bejvl Jan Bejvl z Benešova. Zvěčníme Vaše vzpomínky v podobě nezapomenutelných fotek, fotokalendářů i fotoknih.
Poradenství v oblasti bezpečnosti, kvality, rizik – komplexní přístup
Komplexní přístup k poradenství a řešení kritických bodů v oblastech bezpečnosti, kvality a rizik v průběhu procesu výrovy nebo poskytování služeb nabízí společnost TÜV SÜD Czech.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Výroba elektroniky na zakázku Plzeň - od jediného kusu po tisícové série
Výrobou elektroniky na zakázku od vytvoření prototypu nebo výroby jediného unikátního kusu až po velké série se zabývá společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně.
DURANGO electronic s.r.o.
Zásobníkové váhy pro sila, nádrže a zásobníky – široké zkušenosti a spolehlivost naší firmy
KADLEC, spol. s r.o. Vám zajistí a zrealizuje zásobníkové váhové systémy určené pro vážení materiálu v zásobnících, silech či nádržích. Individuální přístup, odbornost a 25 let zkušeností v oboru.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Renovace čerpadel DeNOx a DENOXTRONIC dopravující močovinu (AdBlue) do výfuků nákladních vozidel nebo autobusů od výrobce Bosch
TQM holding s.r.o. Opava Vám pro Česko a Slovensko zajistí opravy čerpadel DeNOx a DENOXTRONIC. Renovace čerpadel dopravující močovinu (AdBlue) do výfukových systémů vozidel za účelem snížení emisí.
CNC obráběcí stroje Čelákovice – horizontální soustruhy SP 12/15CNC
Vyrábíme CNC obráběcí horizontální soustruhy. Vyberte si ten ideální pro Vás v naší firmě v Čelákovicích.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Zakázkové strojové vyšívání na trička a mikiny
Zakázkové strojové vyšívání na trička a mikiny podle Vašich představ a přání provádí v okolí Vysočiny společnost Aleš Chalupa z Třebíče.
Odborníci v oblasti rekonstrukce historických staveb i kostelů
Chystáte se-li rekonstruovat historickou budovu, obraťte se na specialistu v oblasti rekonstrukce historických staveb na Vysočině – stavební firmu VESAS s.r.o.
Krystalická hydroizolace Praha – spolehlivě utěsní póry trhliny v betonu
Spolehlivé utěsnění pórů a trhlin v betonu a zajištění jeho nepropustnosti proti vodě a dalším chemikáliím poskytuje unikátní krystalická hydroizolace od společnost NEKAP spol.s r.o. z Prahy.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Posuvné dveře na zeď či do pouzdra – moderní a estetické řešení pro Váš byt
Dodávku a montáž posuvných dveří na zeď či do pouzdra zajišťuje v okolí Dačic, Telče a Slavonic společnost Okna Bastl. Velký výběr posuvných dveří a jejich dekoru.
Úsporné topení v krbu, krbových kamnech-investice do topení dřevem se vyplatí
Nechejte se zlákat k topení dřevem. Investice do topení v krbu, krbových kamnech se vyplatí. Krby a krbová kamna Vám dodá firma Krby Polách v regionu Zlín, Olomouc, Uherské Hradiště.
Autoservis – oprava osobních a lehkých užitkových vozidel, motocyklů
Profesionální služby autoservisu pro osobní a lehká užitková vozidla i motocykly poskytuje Pneubazar U Nás Josefa Wagnera ve Velkém Beranově.
Autoservis, pneuservis, stanice technické kontroly Opava
Končí na Vašem vozidle STK a hledáte na Opavsku spolehlivý autoservis, který Vám zároveň provede STK a změří emise?
HARASIM s.r.o. STK Opava
GORO Pharmapur - komplety určené k přípravě vody s přímým odběrem převážně pro farmacii
Komplety GORO Pharmapur od firmy GORO spol. s r.o. z Chrášťan jsou určeny k přípravě vody převážně pro farmacii nebo tam, kde je vyžadována její kvalita podle ČL 2009 s přímým odběrem.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Velkoobjemové vaky BIG-BAG, distribuce, prodej, dodávka
Prodejem, distribucí velkoobjemových vaků BIG-BAG s využitím pro transport a skladování pelet, granulí, a sypkých materiálů se zabývá firma FOKUS-H s.r.o.
Výrobce a dodavatel velkoobjemových vaků
Společnost Bohemia Bag s.r.o. z Oblekovic u Znojma, to je výrobce kvalitních velkoobjemových vaků Big-Bag, využitelných v zemědělském chemickém, stavebním i potravinářském průmyslu.
Bezpečnostní protipožární dveře a bezpečnostní závory do bytů, domů i firem
Znojemská firma Tresys s.r.o. poskytuje bezpečnostní systémy, jako jsou bezpečnostní protipožární dveře a závory, které zvýší zabezpečení a ochranu Vašeho domu, bytu či podniku.
Renault KOLEOS - nový Renault je spojením robustní krásy a moderní technologie
Auto Kubíček s.r.o. pro Vás poskytuje širokou škálu nových i ojetých vozů. Nyní má v nabídce nový Renault KOLEOS, který Vás ohromí svým neotřelým vzhledem a moderními technologiemi.
Systém tísňového volání – vyšší bezpečnost pro osoby se zdravotním postižením
Systém tísňového volání od specialisty na dorozumívací, komunikační techniku a IP technologie, společnosti ALCAD, s.r.o. z Ostrovačic. Zajistěte osobám se zdravotním postižením větší bezpečnost.
Svařování konstrukcí - svařovací práce metodami CO, TIG, MIG, MAG
Svařování konstrukcí a další svařovací práce metodami CO, TIG, MIG, MAG, bodové svařování provádí společnost AT Weldsteel s.r.o. v Brně. Svařujeme běžnou ocel, nerez i hliník.
Lakování karosérií osobních a dodávkových automobilů, opravy laku - autolakovna
Lakování karosérií osobních a dodávkových automobilů, opravy laku aut Vám zajistí Autolakovna BOSS, která má dlouholeté zkušenosti s opravami a oživením laku nových i starších vozidel.
Náhradní díly pro nákladní vozy, použité díly, repasované motory - Kladno
Náhradní díly, prodej použitých a repasovaných náhradních dílů pro nákladní vozy IVECO, DAF, MAN, RENAULT, MERCEDES BENZ realizuje společnost Autodíly Tria s.r.o., Kladno.
Autodíly Tria s.r.o.
Úklidové služby pro domácnosti i firmy Praha - profesionální přístup
Úklidová činnost, mytí oken, čištění koberců v domácnostech, kancelářích, hotelech či restauracích v Praze realizuje Družstvo Julman, společnost s profesionálním přístupem.
Internetový a kamenný obchod s širokou nabídkou kovového nábytku
Enprag s.r.o., kamenná prodejna a e-shop s kovovým nábytkem. Židle, skříně, regály do škol, kanceláří, průmyslových dílen, zdravotnictví - slavíme 24let na trhu.