Aktuální microsite

Široký sortiment kamerových systémů, kamer do auta, bezdrátových a IP kamery Praha
Společnost MACOM SECURITY s. r.o. se sídlem v Praze nabízí zákazníkům široký sortiment kamerových systémů, kamer do auta pro průkazné záznam v případě kolize a dále bezdrátové a IP kamery.
Bateriový zádový postřikovač FOX MOTORI - lehký, tichý a bez škodlivých emisí
Firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí bateriový zádový postřikovač FOX MOTORI, který je lehký, tichý a bez škodlivých emisí.
Vinařství z jižní Moravy, zpracování, výroba, prodej vína, e-shop
Pěstování vinné révy, zpracování, výroba a prodej kvalitního vína z vinařství VÍNO BLATEL, a.s., Blatnice pod Svatým Antonínkem. Pořádání degustací a prodej na e-shopu.
Stomatologická laboratoř, fixní i snímací zubní protetika, implantáty
Stomatologická laboratoř Oldřišky Pochmannové v Praze realizuje fixní i snímací zubní protetiku, implantáty, můstky keramické, kovokeramické, zirkonové.
Vodovody a kanalizace pro firmy a domácnosti
Realizujeme domovní přípojky, vodovody a kanalizace, provádíme zemní a výkopové práce a nejrůznější povrchové úpravy - ZIPR s.r.o. Kolín
Analytický obrazový software Praha – programy pro pokročilé analýzy pohybu
Pracujete s daty a využíváte analytický obrazový software? Nabídku programů pro pokročilé analýzy nabízí společnost Proxis, spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Proxis, spol. s r.o. optické přístroje a systémy
Kontinuální lakovací linky pro kvalitní povrchovou úpravu produktů
Kontinuální lakovací linky dle individuálních potřeb zákazníka od společnosti GALATEK a.s. zaručuje kvalitní povrchovou úpravu a dlouhou životnost produktů.
Dětské zábavní centrum, herna v Prostějově s občerstvením
Dětské zábavní centrum Šmoulíkov s.r.o., které se nachází Prostějově nabízí atrakce pro starší i mladší děti, občerstvením či možnost uspořádání narozeninových oslav.
Rozbory odpadní vody Praha – povinné ověření účinnosti čištění
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. nabízí odběry a rozbory odpadních vod nejen z domácích čistíren k povinnému ověření účinnosti čištění.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Prodej a distribuce tepla – teplo do domácností a firem bez starostí
Společnost Prometheus, energetické služby a.s. se sídlem v Praze zajišťuje prodej tepla, jeho distribuci a návrhy a realizace optimálních dodávek energií a tepla již více než 20 let.
Developerská společnost PASSERINVEST GROUP
Developerská společnost PASSERINVEST GROUP se svým úspěšným projektem BB Centrem v Praze 4 – Michli patří mezi nejúspěšnější firmy ve svém oboru.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
GEU Kaplice
Střední škola GEU Kaplice nabízí uchazečům studijní maturitní obory s perspektivou uplatnění na trhu práce nebo v soukromém podnikání.
Autoplachty a plachty Hradec Králové - autoplachty od přívěsných vozíků až po soupravy
Vyrábíme kvalitní autoplachty od přívěsných vozíků až po soupravy z PVC různých barev, zajistíme i kvalitní celoplošný potisk - TEXson, s.r.o. Hradec Králové
Montáže, konfekce Trutnov - Výroba, opracování, kontrola dílů
Provádíme montáže a konfekce dílů, naše stroje najdou uplatnění v automobilovém průmyslu, lékařské technice i solárních systémech - Strunk Connect CZ s.r.o. Trutnov
STK Plzeň online rezervace – rychlé a pohodlné
Neodkládejte již déle povinnou kontrolu emisí Vašeho vozu a využijte rychlé a pohodlné online rezervace na webových stránkách STK Nepomucká s.r.o. v Plzni.
Výroba potrubní techniky z nerezu i titanu
Výrobou potrubní techniky jako jsou šroubení, armatury, trubky a hadice i další příslušenství z nerezavějící oceli nebo titanu se zabývá společnost Schwer Fittings s.r.o.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Pohřební služby, převozy Trutnov - pohřebnictví nonstop pohotovost
Zajišťujeme kompletní služby s vypravením pohřbů a kremací včetně převozů v celé ČR i ze zahraničí - POHŘEBNÍ ÚSTAV S.R.G. společnost Trutnov
Výstavba venkovních hřišť a sportovních areálů, vybavení sportovišť
Vybavením sportovišť a výstavbou venkovních hřišť a sportovních areálů se zabývá společnost StavoSport, s.r.o., která se specializuje na sportovní stavby ve Zlíně a okolí.
Hydraulické prvky prodej Praha - filtry, ventily, rychlospojky, hydr. rozvaděče…
Hydraulické prvky a komponenty jako jsou filtry, ventily, rychlospojky nebo hydraulické rozvaděče pro mobilní hydrauliku prodává firma CH+S SERVIS s.r.o. z Prahy.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
OKBHI a medicinální pára – pro laboratoře klinické biochemie, hematologie a imunologie
OKBHI a medicinální páru i další přístrojové vybavení pro úpravu vody klinických laboratoří biochemie, hematologie a imunologie zajistí společnost GORO spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Stavební pouzdra Eclisse pro posuvné dveře Beroun – vhodné do novostaveb i při rekonstrukcích
Počítáte ve Vašem bytě doslova každý centimetr? Vše vyřeší stavební pouzdra Eclisse pro posuvné dveře, které uspoří mnoho místa a které prodává nejen v okolí Berouna společnost ZL interiér s.r.o.
Čtyřsloupové zvedáky - dílenské elektrohydraulické autozvedáky s nosností až 8,5 tuny
Kvalitní a robustní dílenské autozvedáky seženete u firmy Vybavení autoservisů Jiří Mejzlík z Třebíče. V nabídce máme také čtyřsloupové elektrohydraulické zvedáky pro dodávky a menší nákladní vozy.
Wellness hotel Valeč, wellness pobyty, ubytování, relax Třebíč, Vysočina
Odpočinkový wellness hotel, wellness pobyty, dovolená na Vysočině, pěkné ubytování a opravdový relax zažijete v našem Hotelu Zámek Valeč.
Automatické výrobní linky Čelákovice – projektování a výroba
Pro služby výroby a prodeje automatických výrobních linek pro obrábění hřídelí, pro soustružení motorů nebo pro zarovnání, navrtání a soustružení hřídelí kontaktujte společnost CZ.TECH Čelákovice a.s.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů, stavební firma s bohatými zkušenostmi
Kompletní stavební práce okolí Vašeho domu či bytu Vám zajistí stavební firma Stavby Ondráček Ladislav Ondráček z Černé Hory. Zajistíme Vám vše od projektu až po fasádu.