Aktuální microsite

Ocelové sloupy, stožáry jižní Morava
Výrobou a dodávkou ocelových sloupů a stožárů pro veřejné osvětlení se zabývá společnost VYSTO Kobylí, s.r.o. se sídlem v Šakvicích na Jižní Moravě. Máme několik druhů sloupů.
Domov se zvláštním režimem pro seniory se stařeckou demencí, Brno
Domov pro seniory Nopova se zvláštním režimem poskytuje ubytování s různými typy stařeckých demencí, sníženou soběstačností, stravování, rehabilitace, aktivity.
Spolehlivá spedice a doprava po celém světě
Pokud hledáte společnost, která vám zajistí spolehlivou spedici a dopravu po celém světě, pak je pro vás MH Zasílatelství v Prostějově tou správnou volbou.
Autopůjčovna - pronájem automobilů Škoda i s nosiči a střešními boxy
Společnost Auto Toman s.r.o. provozuje autopůjčovna, kde si můžete jednoduše pronajmout automobil značky Škoda a to i s nosiči a střešními boxy. Působíme v okolí Ostravy, Frýdku Místku i Karviné.
Výroba, prodej produkty z konopného vlákna KOBE ECO HEMP FLEX, izolační materiál
Přírodní materiál z konopných vláken KOBE ECO HEMP FLEX s výbornými izolačními vlastnosti, ideální k zateplení šikmých střech a dřevěných trámových stropů dodává firma KOBE-cz s.r.o.
Kuchyňské studio Opava - zakázkové kuchyně na míru, prvotřídní kvalita
Kuchyňské studio HON-kuchyně vyrábí v Opavě a okolí kuchyně na míru dle přání zákazníků v prvotřídní kvalitě.
Výroba - díly pro manipulační, zdvihací techniku, jeřáby a zvedací plošiny
Díly pro manipulační a zdvihací techniku, jeřáby a zvedací plošiny vyrábí společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o., která dodává sortiment významným firmám po celé Evropě.
Soudní tlumočení, odborný překlad - překladatelé a tlumočníci
Pokud potřebujete kvalitní soudní odborný překlad nebo tlumočení, obraťte se na TOP PRESS z Ostravy, kde zajišťují služby jen zkušení soudní překladatelé a tlumočníci.
Koordinátor na stavbě, technik BOZP – školení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci
Školící a vzdělávací středisko v Brně autorizované a certifikované firmy TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. poskytuje služby a školení v oblasti technické inspekce a koordinátora BOZP na staveništi.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. Školicí a vzdělávací středisko Brno
Povrchová úprava kovů, práškové lakování, pískování kovovou drtí, komplexní kovovýroba
Finální úpravu povrchů kovů Vám zajistí společnost JOHAN TS s.r.o. z Příboru. Disponujeme bohatou nabídkou vzorů a barev pocházejících od předních zahraničních i tuzemských dodavatelů.
Špičkové krby a krbová kamna za akční ceny do domů i bytů, bohaté krbové příslušenství
Rodinné pohody snadněji docílíte díky krbům od firmy Eurokam system s.r.o. z Frýdku-Místku - Frýdku. Kvalitní krbová kamna, vložky i obestavby pro příjemné teplo.
Eurokam system s.r.o.
Zájezdová autobusová doprava v Pardubicích, autobus na objednávku, doprava na výlet
Spolehlivou a komfortní dopravu Vám zajistí firma Dopravní podnik města Pardubic a.s. DPMP a.s. Ať už jedete na výlet nebo na fotbalový zápas, s námi si cestu maximálně užijete.
Návrh a realizace designových kuchyní na míru s kvalitními spotřebiči
Návrhem a realizací kuchyní na míru s kvalitními spotřebiči se zabývá společnost MG – INTERIER s.r.o. ve Zlíně, která dbá na Vaše požadavky a přání.
Lázeňské pobyty, léčebné pobyty, wellness služby Lázně Spa Resort
Lázeňské pobyty, léčebné pobyty, wellness služby, léčba - pobybové ústrojí, gynekologické problémy, revmatické a cévní potíže v Lázních Spa resort Lednice na Moravě.
Pokládka laminátových podlah, dřevěných a plovoucích podlah, kvalitní práce za příznivou cenu Miroslav
Pokládku dřevěných, plovoucích, laminátových podlah, linolea, koberců za velice příznivou cenu můžete mít od firmy Jiří Kacetl Best SDK, působící v Miroslavi, Znojmě a okolí.
Kruhový trénink - cvičení, kde protáhnete všechny vaše svaly
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku, regenerace a relaxace s více jak 20 letou tradicí. Přijďte protáhnout všechny vaše svaly na náš kruhový trénink.
Zvedací pásy, upínadla, upínací popruhy, stahovací pásy
Široký výběr zvedacích pásů, upínadel, upínacích popruhů a stahovacích pásů zakoupíte ve velkoobchodě a maloobchodě s kutilskými potřebami FACHMANcajky v Dačicích.
Náborové akce pro TOP zaměstnavatele – uplatnění v různých oborech
Náborové akce pro TOP zaměstnavatele z různých oborů organizuje úspěšná personální agentura ManpowerGroup, spol. s r.o. s pobočkou v Praze.
Prodej, dovoz písku a kameniva Kostelec nad Černými Lesy
Na místo určení zajistíme dovoz písku a kameniva v libovolném množství, dopravu zajišťujeme vlastními kontejnery.
Studnařství, vrtané studny Náchod - vrtání moderní technikou v těžko dostupných místech
Naše firma se specializuje na studnařské práce a provádění hlubinných vrtů pro tepelná čerpadla na celém území České republiky.
Dodávky interiérů Pardubice - vybavení kanceláří, učeben a poslucháren
Úřadům, firmám nebo školám zajišťujeme kompletní vybavení interiérů, kanceláří, učeben a poslucháren.
Dodávky lešení Hradec Králové - lešení pro přestavbu mostů a budov
Specializujeme se na pronájem, prodej a montáž lešení značky Alfix a Alufix, vhodné pro budovy, haly nebo volné prostranství.
Odborné vyšetření a změření zraku špičkovými přístroji
Odborné vyšetření a měření zraku pomocí špičkových optometrických přístrojů provádí v okolí Jihlavy diplomovaní optometristé v oční optice Optika Kocandová
Pákové (řehtačkové) zvedáky Brano, hupcuk - skvělý pomocník při zvedání a vlečení břemene
Pákové (řehtačkové) zvedáky, neboli hupcuky seženete u firmy BRANOMARKET, s.r.o. z Hradce nad Moravicí u Opavy. Tyto zvedáky oceníte při zvedání a vlečení břemene.
Dřevní moučka pro chemický, kosmetický i zbrojní průmysl a výrobu dřevoplastů
Perspektivní surovinou pro výrobu dřevoplastů a také pro chemický, kosmetický i zbrojní průmysl je dřevní moučka - jejím největším producentem v České republice je společnost WoodflourMill, a.s..