Aktuální microsite

Nadstandardně vybavený hotel s parkováním - luxusní pokoje, byty s kuchyňkou, ubytování se snídaní
Nadstandardně vybavený Hotel Slávia Holešov poskytuje hostům ubytování se snídaní, rezervovat si u nás můžete luxusní pokoje s kuchyňkou. Ideální lokalita pro výlety v okolí Zlína, Kroměříže.
Oprava, rekonstrukce, stavba krbu, kachlových kamen
Zkušenosti v oboru stavba krbů, kachlových kamen má firma Krby Polách. Působíme v regionu Zlínský kraj. Provádíme i rekonstrukce krbu, opravy kamen.
Písek, oblázky, kamenivo - sypké hmoty pro zahradní účely, terénní úpravy
Správa a údržba silnic Kroměříž zřídila pro zákazníky z regionu Zlínský kraj prodejní sklad, kde jsou na prodej sypké hmoty, písek, oblázky, kamenivo pro zahradní účely či terénní úpravy.
Validace čistých prostor pro farmacii i přesnou mechaniku
Vysokou spolehlivost a přesnost validací čistých prostor garantuje společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Interiéry i exteriéry – návrhy v 3D i vlastní realizace
Interiéry i exteriéry domů, bytů, komerčních prostor i kanceláří navrhne a pomůže s realizací tým architektů ze společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Digitální vzdělávání Praha – interaktivní a časově flexibilní
Využijte výhody digitálního vzdělávání se společností Gradua – CEGOS s.r.o. z Prahy a učte se zábavnou formou právě ve chvílích, kdy máte čas přímo u Vás v zaměstnání nebo doma.
Přístroj Plexr pro ošetření bez narkózy, jizev - neablativní plastická chirurgie, blefaroplastika
Ambulence estetické medicíny Zlín využívá nejnovější plazmové technologie. Přístroj Plexr umožňuje ošetření bez narkózy a jizev, pro klienta je neablativní plastická chirurgie bezpečnější !
Oceňování Know-How, duševního vlastnictví, patentů - ochranné posudky
Oceňování Know-How, duševního vlastnictví či patentů realizuje znalecká kancelář PATIN z regionu Zlín. Specializuje se na ochranné posudky i poradenství v tomto oboru.
Projektové práce novostaveb a rekonstrukcí na míru
Využijte služby autorizovaného inženýra Ing. Tomáše Novotného z Prahy pro projektové práce nejen novostaveb, ale i objektů určených k rekonstrukci.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Dovoz vody do bazénů v obcích se zákazem jejich plnění z vodovodního řadu - Střední Čechy
Máte bazén, ale ve Vaší obci platí zákaz plnění bazénů z vodovodního řadu? Žádný problém, pitnou vodu na napuštění nebo doplnění bazénů v oblasti Střední Čechy Vám doveze Agentura Hřivna Barrandov.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Potrubní ocelové díly prodej Praha – skladem k okamžitému odběru
Širokou nabídku ocelových potrubních dílů, kolen, T-kusů, přírub a tvarovek nabízí nejen topenářským, instalatérským a energetickým firmám společnost Thermoquell CZ s.r.o. z Prahy.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Klempířské a pokrývačské práce, falcované a ploché střechy, okapy i oplechování štítů
Veškeré tesařské, klempířské a pokrývačské práce Vám zajistí stavební firma Klempířství Jindrák z Jablonce nad Nisou. Položíme Vám novou střechu, a to vždy rychle a kvalitně.
Slaboproudé a silnoproudé rozvody elektřiny, bytové, domovní elektroinstalace
Kompletní elektroinstalační práce ve Vašem bytě či domě Vám spolehlivě provede firma Josef Záruba – elektroinstalace z obce Hajany. Instalace počítačových sítí i kamerového systému.
Masky a líčení muzikálových herců – divadelní a filmový maskér
O dokonalé masky a líčení nového muzikálu Divadla Hybernia se postará tým pana Petra Fadrhonse, špičkového divadelního a filmového maskéra.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Balzamace Litoměřice – estetická úprava zemřelých
Pokud zemře někdo blízký, jistě oceníte záruku pietního zacházení s jeho ostatky. Balzamaci těl s cílem nejen kosmetických úprav nabízí Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. z Litoměřic.
Rozbor pitné vody Kladno - pro externí firmy, soukromé osoby i obce
Rozbor pitných nebo odpadních vod v Kladně zajišťují Středočeské vodárny a.s. V rámci společnosti provádíme interní rozbory, avšak pro externí firmy, obce nebo i soukromé osoby provádíme rozbory také. Nabízené laboratorní služby: - hydrobiologický a mikrobiologický rozbor - základní chemický rozbor - anorganickou a speciální organická ...
Urnový háj Praha Strašnice - zrekonstruovaný hřbitov pro ukládání ostatků
Na Pražském Strašnickém hřbitově naleznete urnový háj pro ukládání ostatků svých bližních. Pohřební ústav hl. m. Prahy otevřel hřbitov ve Strašnicích pro ukládání uren a rozptylu či vsypu do země.
Zimní i letní údržba, čištění komunikací Valašské Meziříčí
Technické služby ve Valašském Meziříčí zajistí zimní i letní údržbu místních komunikací a cest včetně jejich čištění. Údržba a čištění místních komunikací je upravována dle vyhlášky města nebo obce a plánem údržby. Údržba komunikací se dělí na tyto fáze: - úklid po zimě - jarní a podzimní blokové čištění - průběžné čištění komunikací a ...
Dřevostavby na klíč - rychlá výstavba domu, nízké provozní náklady
Stavební firma BJ dřevostavby staví na klíč dřevostavby v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Výhodou dřevostaveb je rychlá výstavba domu a nízké provozní náklady.
Sluneční brýle s testem na propustnost UV záření
Chraňte své oči nejen při slunečném počasí se slunečními brýlemi s testem propustnosti na UV záření z Oční optiky Cvikr, která se nachází na Praze 9.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Správa nemovitostí – provozní a technické služby
Kompletní služby správy nemovitostí včetně provozní a technické služby Vám zajistí společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze.
Kapacitní snímače – vysoce přesné a bezkontaktní měření odstupu, délky, polohy
Společnost Micro-Epson Czech Republic, spol. s r.o. nabízí moderní a přesné kapacitní snímače pro bezkontaktní měření odstupu, délky nebo polohy vhodné pro laboratoře i pro průmyslové měření.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Bezpečnostní zařízení, mechanické, elektronické zabezpečení, kamerové systémy
Prodej, servis, montáž bezpečnostní zařízení, mechanické, elektronické zabezpečení, kamerové, protipožární systémy a jiné zajišťuje firma TRESYS s.r.o., ze Znojma
Ochrana betonu Praha – pomocí použití speciální folie GSE StudLiner
Revoluční systém ochrany betonu s použitím speciální folie GSE StudLiner provádí společnost Chemia System Geo s.r.o. se sídlem v Praze.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Široký sortiment kamerových systémů, kamer do auta, bezdrátových a IP kamery Praha
Společnost MACOM SECURITY s. r.o. se sídlem v Praze nabízí zákazníkům široký sortiment kamerových systémů, kamer do auta pro průkazné záznam v případě kolize a dále bezdrátové a IP kamery.