Aktuální microsite

Čištění schodišť, sklepů a stropů tryskáním pomocí strojů torbo
Čištění schodišť, sklepů a stropů bezprašnou cestou pomocí strojů torbo realizuje společnost ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. z Prahy.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Ke kvalitní vchodové stříšce vám dodáme chemickou kotvu zdarma v rámci akce na e-shopu
Hledáte-li kvalitní a cenově výhodné vchodové stříšky tak jste na správné adrese. Firma Andělcz, s.r.o. z Jemnice, která provozuje e-shop vám je za těch nejlepších podmínek dodá.
Anděl CZ, s.r.o.
Nitě, vázací motouzy, ozdobné šňůry a borty, Praha 9 - nejširší výběr a dobré ceny!
Nejen profesionálním čalouníkům a krejčím, ale všem kreativním zájemcům je určený nejširší výběr nití, vázacích motouzů, ozdobných šňůr a bort u firmy Eifler, spol. s r.o. z Prahy 9.
Granitové dřezy a drátěný program ve kvalitní kuchyni na míru
O výrobu vaší kuchyně na míru se vám postará firma Aleš Vít nábytek z Ivančic, která aplikuje granitové dřezy i drátěný program té nejvyšší kvality.
Nápisy na pomníky, sekání a oprava písma - spolehlivě a kvalitně
V okolí Ostravy i Havířova můžete využít služeb spolehlivé společnosti Kamenictví Vratimov - Martin Badura, která se specializuje na kvalitní tvorbu nápisů na pomníky, sekání i opravu písma.
Prodej použitých autodílů a náhradních dílů za skvělé ceny
Společnost IB-MET, působící v okolí Znojma a Moravského Krumlova, se zabývá prodejem použitých autodílů a náhradních dílů pro vozidla různých typů a značek za skvělé ceny.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Levné, výhodné a dlouhodobé studentské ubytování
Hledáte-li levné a výhodné ubytování, které mohou využít především studenti všech vysokých škol, pak je pro vás řešením Hotel - Hotelový dům v Olomouci.
Autoservis Ostrava – specialisté na značky Renault s více než 15-ti letými zkušenostmi
Autoservis Šajtar se specializuje na vozy Renault v Ostravě a okolí. Dlouholeté zkušenosti a profesionální přístup Vám zaručí stoprocentní servis pro vozy značky Renault i ostatní automobily.
Novinky pro rok 2018 ve výrobě bižuterie a chirurgické ocele - Jablonec nad Nisou
Také pro rok 2018 připravila společnost Ing. Lumír Paldus - P.P. trading z Jablonce nad Nisou mnoho novinek ve výrobě bižuterie, od nových zapínání, kotlíků a lůžek po chirurgickou ocel.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Dřevohliníková okna, bezúdržbová okna - výroba, prodej
Dřevohliníková okna, bezúdržbová okna - výroba, prodej, okna s ideální kombinací ceny a tepelně izolačních vlastností od firmy Okna&Company, s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Zásobování jídelen, hotelů a restaurací v okrese Opava, Ostrava, Nový jičín
SVA-NI velkoobchod s.r.o je společnost, která se zabývá dodávkou potravin a nápojů do jídelen, hotelů a restaurací v okolí Opavy, Ostravy i Nového Jičína.
Povrchová úprava dřevěných výrobků od lakování přes broušení a moření
Výrobou dřevěných polotovarů a výrobků s povrchovou úpravou jako je lakování, olejování, moření, zakuřování a broušení i prodejem se zabývá firma DIKADESIGN,s.r.o. ze Znojma.
Nové modely autíček Škoda Octavia, Škoda 130 RS a Velorex
Modely aut, veteránů či moderních, motorek, letadel, různých značek, velikostí, nové modely autíček Škoda Octavia, Škoda 130 RS a Velorex prodává FOX toys, s.r.o., Praha.
Nové byty a nebytové prostory nejvyšší kvality Praha
Nové byty a nebytové prostory, budovy, nejvyšší kvality, stavíme z kvalitních materiálů a za pomoci moderních technologií, prodává developerská společnost Trigema a.s., Praha.
Zahradní stoly, židle, lavičky, přístřešky ze dřeva, prodej, e-shop
Dřevěný zahradní nábytek, smrkové stoly, židle, lavičky, křesla, houpačky, přístřešky z kvalitního materiálu, s dlouhou životností prodává LIFASTAV, spol. s r.o., Kladno.
Hotelová doprava i přeprava na kulturní akce, transfery z letiště Praha
Osobní automobilová doprava jednotlivců či skupin do 20 osob, hotelová doprava, přepravu na kulturní akce, dovolené či výlety zajišťuje Zdeněk Mazur, Praha.
Personal Transport Prague s.r.o. Osobní autodoprava Praha
Dřevařské výrobky prodej - firma s tradicí na trhu od roku 1993
Dřevařské výrobky pro truhláře, stavebníky a kutily, prodej stavební chemie, spojovacího materiálu, ochranných pracovních pomůcek zajišťuje firma Bašus Kutil, Praha.
Bašus Kutil Prodej dřeva Praha
Pohotovostní služby pro děti a dospělé v nemocnici Benešov
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje provozuje lékařskou pohotovostní službu pro děti a dospělé, vyšetření, ošetření úrazů a příjem akutních onemocnění.
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Naložené, předpečené sele, pečené selátko - vynikající pochutina od kvalitního řezníka
Pro milovníky kvalitního pečeného jídla má ostravské Řeznictví Janus, s.r.o. naložené, předpečené selátko a spoustu dalších masných výrobků, které jsou vždy čerstvé a vyráběné s láskou.
Povinnosti BOZP a PO,  Brno  - specialisté ve svém oboru
Školení zaměstnanců v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, požární ochraně, zpracování dokumentů BOZP a PO, revizi a prodej hasících přístrojů realizuje PB Alfa, s.r.o.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Pension Karlovy Vary - ideální pro letní a zimní dovolenou
Letní a zimní dovolená s kulturním a sportovním vyžití v západních Čechách, ubytování pro jednotlivce, páry a rodiny v Pension SUNSET v Mezirolí - Karlovy Vary.
Samolepicí pásky Stokvis Tapes Praha - světový zpracovatel pásek
Samolepicí pásky pro průmyslová odvětví, speciální lepící pásky v požadovaných rozměrech vyvíjí, testuje a vyrábí světový zpracovatel pásek Stokvis Tapes Praha.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Strojní omítání exteriérů a interiérů, sádrové stěrky
Strojní omítání exteriérů a interiérů, vápenocementové a vápenosádrové omítky, sádrové stěrky, rychlé zpracování za nízké náklady realizuje IL stavební, s.r.o., Praha.
Město Třemošná s bohatým kulturním a sportovním životem
Město Třemošná v Plzeňském kraji, rodiště malíře Václava Brožíka, s bohatým kulturním a sportovním životem, tělovýchovnými jednotami, cyklotrasami.
Statika, diagnostika, průzkum staveb a konstrukcí, stavební laboratoř
Zjišťování stavu stavebních konstrukcí, statika, diagnostika, technický průzkum staveb, stavební laboratoř a projekci realizuje Kancelář stavebního inženýrství s.r.o.