Aktuální microsite

Výroba autoplachet na vojenské, historické automobily, vozidla, veterány
Autoplachty, plachty, sedačky a jiné plátěné doplňky pro historické automobily, vojenská vozidla z období II. světové války, dodává profesionální firma Autoplachty Nekvasil.
Fasádní lešení k pronájmu, Hradec Hrálové
Nabízíme k pronájmu přes 15 000 m2 pohledové plochy fasádního lešení ALFIX 0.73.
Teplé, masové rauty, grilované vepřové, kuřecí maso
V Kavárně U přívozu Spytihněv nedaleko Uherského Hradiště je možné uspořádat rodinnou oslavu - připravíme teplé, masové rauty, grilované vepřové, kuřecí maso a další speciality na Vaše přání.
Osvětlovací technika na různé akce Praha - pronájem včetně obsluhy
Profesionální osvětlovací techniku pro pořádání kulturních akcí včetně odborné obsluhy Vám pronajme společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Specializovaný autobazar Hradec Králové - prodej, výkup a komisní prodej ojetých vozů
Autobazar Golem Hradec Králové je jedním z největších specializovaných autobazarů ve východočeském regionu.
Hotel Superior Hůrka ubytování Pardubice
Kamionová přeprava Trutnov – tuzemská a zahraniční autodoprava
Naše spediční firma JHT CZ s.r.o. Trutnov zajišťuje špičkové dopravní služby a také skladovací a technické služby.
Navigační systémy na reklamních poutačích Praha zavedou zákazníky až k Vám
Upoutejte zákazníky a umožněte jim snadné nalezení Vašeho obchodu. Navigační systémy na reklamních poutačích od společnosti PUBLICITARIA Praha, spol. s r.o. spolehlivě zavedou zákazníky až k Vám.
Golčův Jeníkov na Vysočině, kostely a bohatý kulturní život
Město Golčův Jeníkov se nachází na Vysočině. Turisty lákají pamětihodnosti jako dva kostely, zámek kaple či zvonice, dále pak krásná příroda a bohatým kulturní život.
Kvalitní nástavkové úly a výroba včelařských potřeb a komponent
Včelařské potřeby, kvalitní nástavkové úly, rámky, mezistěny, včelařské potřeby, komponenty pro práci medem, ochranné pomůcky zajišťuje Jiří Marek - Včelí úly.
Květináče, truhlíky, pěstební substráty, hnojiva, postřiky-eshop
Firma PETABO Kvasice u Kroměříže nabízí na prodej květináče, truhlíky, substráty, hnojiva a další sortiment. Vše lze zakoupit i v eshopu.
Soukromá lékárna v Chotěboři, bezplatný rozvoz inkontinenčních pomůcek domů, zdravá výživa
Široký sortiment zdravé výživy včetně bezlepkových potravin naleznete v Chotěboři, kde sídlí Zdravá lékárna Chotěboř JaBo s.r.o. Snažíme se uspokojit potřeby i těch nejnáročnějších zákazníků.
Prodej pracovních plošin po repasi a náhradní díly na montážní plošiny
Výhodně pořídit montážní plošinu můžete u firmy PLOŠINY CZ z Nivnice. Zabýváme se prodejem pracovních plošin po repasi a dodáme náhradní díly na plošiny. Zajišťujeme i servis v regionu Zlínský kraj.
Studium na VOŠP Kroměříž - perspektivní obor, jistá práce v potravinářství
Zvolte si studium na VOŠP Kroměříž a staňte se odborníkem v oboru potravinářství, který je perspektivní a čeká Vás tak v budoucnu jistá práce.
Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž VOŠP a SPŠM Kroměříž
Malosériová, zakázková zámečnická výroba - strojní, stavební zámečnictví
Společnost XAN 89 s.r.o. je zámečnictví s dlouholetou tradicí. Naším oborem je strojní a stavební zámečnictví, malosériová i zakázková výroba. Působíme především v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
XAN 89 s.r.o. Strojní zámečnictví Kroměříž
Moderní interiérové dveře, celoskleněné, dřevěné, v mnoha provedeních, pro Váš útulný domov
Moderní dřevěné nebo celoskleněné interiérové dveře s obrovským množstvím tvarových a barevných kombinací Vám nabízí kvalitní a poctivá společnost Okna&Company, s.r.o., sídlící v Třebíči.
Originální a hezké reklamní, dárkové předměty - výroba, prodej
EMIT-CZ sociální podnik Kroměříž vytvoří originální a hezké reklamní i dárkové předměty pro propagační oddělení firem a města i obce, nejen ze Slovácka.
Kabely pro fotovoltaiku – solární kabely
Různé typy kabelů splňujících normy a požadavky na aplikace pro fotovoltaiku dodává společnost Helukabel CZ s.r.o. se sídlem v Kladně.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Návrhy a registrace licenčních smluv v tuzemsku i zahraničí Praha
Specializovaná kancelář Rott, Růžička & Guttmann a spol. patentová a advokátní kancelář Praha nabízí klientům služby návrhů a registrací licenčních smluv v tuzemsku i v zahraničí.
Rott, Růžička & Guttmann a spol. Patentová, známková a advokátní kancelář
Okapové systémy KTJ, Evromat, Prefa, žlaby střešní, s návalkou dovnitř-výroba, prodej
Klempířské prvky lze pořídit v eshopu firmy KLEMPOS-Střechy, která vyrábí moravské okapové žlaby s návalkou dovnitř. Okapové systémy, střešní žlaby lze objednat v eshopu.
E-shop prodejny EQUICENTRUM Trutnov – potřeby pro koně a jezdce
Zboží, které u nás zakoupíte, pro Vás vybíráme u prověřených výrobců a dodavatelů jezdeckého sortimentu, krmiv a vybavení pro Vaši stáj a jízdárnu.
CNC zpracování plechů, svařování, dělení, povrchové úpravy
Strojírenské komponenty, CNC zpracování plechů, ohýbání, ruční a robotické svařování, laserové dělení, povrchové úpravy realizuje Stodkeram, s.r.o., okres Domažlice.
Krepovaný papír z recyklovaných surovin pro průmyslové balení výrobků
Krepovaný papír z recyklovaných surovin pro ochranu výrobků, průmyslové balení výrobků, antikorozní krepový papír vyrábí G.T.MANDL, a.s., okres Karlovy Vary.
G.T.MANDL, a.s.
Antistatické produkty pro laboratoře, čisté prostory, EPA pracoviště, ESD výrobky
ESD pracovní židle, skříňky i oděvy splňující nutné normy naleznete na e-shopu společnosti ABE.TEC, s.r.o., jež sídlí v Ostřešanech. Široký sortiment antistatických produktů od výrobce TRESTON.
Ochranné plastové krytky a uzávěry, povrchová úprava plastů pro kovové díly, kvalitní materiály
Standardní i nestandardní plastové krytky pro závity trubek, příruby i kabely Vám vyrobí společnost Vinyl - Flex, s.r.o. z Ústí nad Labem. Kvalitní materiál s vysokou odolností a ohebností.
Vinyl - Flex, s.r.o. výroba plastové krytky
3D laser - trojrozměrné, laserové řezání plechu, trubek, jeklů, profilů
Společnost MRB Sazovice má k dispozici nový 3D laser Rapido pro trojrozměrné, laserové řezání plechu, hutních profilů, trubek, jeklů. Klientelu máme převážně v regionu Kroměříž, Zlínský kraj.