Aktuální microsite

Farmaceutické strojírenství, komponenty pro farmaceutický průmysl
Farmaceutické strojírenství v Hradci Králové realizuje společnost Glatt - Pharma, spol. s r.o. Výroba a montáž komponentů a zařízení pro farmaceutický průmysl.
Glatt - Pharma, spol. s r.o. Zařízení pro farmaceutický průmysl
Čalounické potřeby Praha – prodej látek, molitanů a nářadí
Bohatá nabídka čalounických potřeb od společnosti Eifler, spol.s.r.o. Možnost rozvozu libovolných čalounických potřeb po Praze.
Žaluzie a clony Ústí nad Orlicí -  interiérové horizontální žaluzie
Naše firma Stavona, spol. s r.o. se zabývá výrobou, prodejem a montáží plastových, dřevěných a hlinkových oken, dveří a příslušenství včetně žaluzií a clon.
Zateplovací systémy, tepelné a zvukové izolace Knauf
Tepelné a zvukové lze aplikovat na výstavbu nových domů, bytů, komerčních a průmyslových objektů, i v rámci rekonstrukce či modernizace stavby - Zdeněk Kozák s.r.o. Náchod
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Pracovní oděvy, soupravy, bundy, kalhoty, pláště, obuv
Zaměřujeme se prodej osobních ochranných pracovních prostředků a pracovních oděvů od různých tuzemských i zahraničních výrobců - TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
Kompletní dodávky vzduchotechniky a klimatizace včetně prací a materiálu
Zabýváme se dodávkami vzduchotechnického zařízení a klimatizací pro malé a velké výkony jako jsou koupelny, dílny nebo provozovny - INTERKLIMA spol. s r.o. Pardubice
Zaměření a vytyčení stavby a hranic pozemku rychle a precizně od geodetů s dlouholetou praxí
Zaměření a vytyčení stavby a hranic pozemku realizuje geodetická kancelář GAKO-Oblouk s.r.o. se sídlem v Ostravě, působící v Moravskoslezském kraji, v Opavě, Karviné, Frýdku-Místku a v Novém Jičíně.
GAKO-Oblouk s.r.o.
Popisovače bužírek Ústí nad Orlicí - dovoz a servis japonských popisovačů
V naší nabídce popisovačů bužírek naleznete spolehlivé produkty japonské firmy Nisca, dříve Canon.
Zajištění profesionálního servisu nejen nákladních vozidel
O profesionální servis, údržbu i opravu firemních či soukromých nákladních vozidel se vám postará společnost OSP spol s.r.o.. Firma své služby poskytuje v Moravském Krumlově a blízkém okolí Ivančic.
Nůžkové, nízkoprofilové, nákladní zvedací plošiny i pro extra dlouhý či těžký náklad
ČEMAT má široký výběr plošin a doplňků pro zvedání nákladu. U nám nabízíme nůžkové či nákladní zvedací plošiny pro rovnoměrně rozložený náklad i pro práci s extra dlouhými či těžkými náklady.
Výroba kvalitního českého nábytku – vestavěný nábytek na zakázku
Návrhy a výrobou kvalitního českého nábytku se v okolí Pohořelic zabývá společnost Aleš Vít nábytek. Pořiďte si vestavěný nábytek na zakázku.
XYPEX pro stavitele prodej Praha – statická a těsnící funkce
Společnost NEKAP spol.s r.o. z Prahy nabízí jako autorizovaný prodejce všem stavebním firmám a stavitelům sortiment kvalitních výrobků XYPEX s vynikající statickou a těsnící funkcí.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Akustické studie Praha - včetně zpracování návrhů úprav
Akustické studie včetně zpracování návrhů úprav pro občanskou i komerční výstavbu nabízí odborný tým společnosti Greif-akustika, s.r.o. z Prahy.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Výroba kovových palet na míru, ocelové kontejnery na plynové lahve
Společnost ABA Šumperk provádí výrobu kovových palet, ocelových kontejnerů nejen pro pro uskladnění a manipulaci s plynovými lahvemi. Dodávku zajistí po celé České republice a také do zahraničí.
Komplexní pohřební služby Praha 9, Čakovice, pohřby do země, nepřetržitý převoz zesnulých
Profesionální pohřební služby Vám zajistí společnost Pohřební služba - Vítek Zdeněk z Prahy 9 Čakovice. Zařídíme vkusný pohřeb dle Vašich specifických přání.
Zdravotnické zařízení Bor, poliklinika, ambulance, lékařské ordinace
Zdravotnické zařízení, ordinace praktických a specializovaných lékařů, laboratoře a RTG, komplexní ambulantní zdravotní péči v okrese Tachov zajišťuje Poliklinika Bor.
Léčba mízních otoků, aktivace lymfatického systému, Plzeň
Léčba mízních otoků, lymfodémů, aktivace lymfatického systému po operacích, nádorových onemocnění či dlouhém sezení realizuje Ivana Bäumlová – lymfoterapie, Plzeň.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Speciální, antikorozní barva pro střechaře, na střechy, ploty-Renokov
Speciální barvy zakoupíte u firmy Slovlak CZ Zlín. Velice žádaná je antikorozní barva pro střechaře Renokov, která je vhodná nejen na střechy, ale i na ploty, brány.
Sklápěčové zemědělské korby - výroba, oprava a servis
Chcete-li vyrobit, opravit nebo zajistit servis sklapěčové zemědělské korby, pak se obraťte na firmu Porgest, a.s., která má v tomto oboru bohaté zkušenosti.
Kompletní služby požární ochrany - servis hasících přístrojů a hydrantů
Společnost MARAKOU s.r.o. vám zajistí kompletní služby v oblasti požární ochrany pro lokality Prostějov, Olomouc a Brno. Jednou z nich je servis hasících přístrojů a hydrantů.
Rychlý a levný internet bez omezení
Společnost OpavaNet a.s. Vám již řadu let poskytuje kvalitní, rychlý a levný internet bez omezení v Opavě a okolí.
Protihlukové ploty pro rodinné domy i komerční objekty - účinná izolace proti hluku
Účinná izolace proti hluku - to jsou protihlukové ploty od českého výrobce ROMAn s.r.o. z Prahy. Využívají se jak u rodinných domů, tak v komerčních prostorech.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Digitální hodiny do interiéru s velkými čísly - 75, 85 mm
Úřady, pošty, banky, nemocnice, školy či firmy. Všude tam se využívají digitální hodiny. Každý den se zde vyskytuje nespočet lidí, kteří mají různé individuální potřeby.
Galanterní klempířství-dekorativní, ozdobné klempířské prvky
V oboru galanterní klempířství působí Josef Kolínek z regionu Kroměříž. Vyrobí dekorativní, ozdobné klempířské prvky na zakázku z různých druhů plechu.
Prodej uhlí a palivového dříví všeho druhu rychle a s dovozem až domů
Potřebujete uhlí nebo palivové dříví na zimu a chcete si ho nechat přivézt až domů? V tom případě kontaktujte Velochu Josefa!