Aktuální microsite

Konstrukční práce včetně jejich návrhu
Realizujeme konstrukční práce včetně jejich návrhu jednotlivých dílů až po kompletní vybavení provozů – MOSTR Libor Brom Pardubice
Kvalitní služby autoservisu a pneuservisu Chrudim – pro nové, ojeté i havarované vozy
V našem autoservisu a pneuservisu nabízíme kvalitní opravárenské a servisní služby - Autoopravna Chrudim
Výroba lisovaných ocelových plechových výlisků Chomutov - díly také z nerezu a hliníku
Výrobu lisovaných ocelových plechových výlisků v Chomutově zajišťuje společnost HS UMFORMTECHNIK s.r.o. Naše výrobky jsou především dodávány do automobilového průmyslu.
Prodej rozpouštědla Pardubice – prodej od předních světových výrobců chemikálií
Zajišťujeme komplexní dodávky, logistiku a poradenství v oblasti chemikálií, rozpouštědel a služeb - Chem Logistic, s.r.o. Pardubice
Chem Logistic, s.r.o. Technické chemikálie Pardubice
Personálně psychologické poradenství, headhunting, individuální i skupinový koučink
Ty nejlepší zaměstnance s vysokou kvalifikací i zkušenostmi Vám zajistí společnost IPPA - INSTITUT PSYCHOLOGICKÉ A PERSONÁLNÍ ANALÝZY PhDr. Otakar Chaloupka, CSc. z Prahy 1 Nové Město.
Zavedení HACCP v potravinářských a stravovacích provozech, kontrola dodržování platné legislativy
Kvalitní systém HACCP šitý přesně na podmínky Vaší provozovny Vám vypracuje společnost Ing. Olga Vavříková z Prahy. Pomůžeme s výrobou i provozem zdravotně nezávadných potravin.
Garážová a průmyslová vrata, rolety a žaluzie LOMAX přímo na míru, regionální prodejce
S ideálním řešením instalace garážových vrat bez nutných stavebních úprav či kvalitní rolety a žaluzie Vám poskytne společnost Jaroslav Hamerník sídlící v Dlouhé Třebové.
Pohřební služba Vnorovy, nonstop převoz zesnulých, organizace smutečního obřadu
Prvotřídní pohřební služby Vám poskytne Pohřební služba Jan Pavka z obce Vnorovy u Hodonína. Zajistíme veškeré potřebné úkony včetně odvozu, oblečení i upravení zesnulého.
Ubytování v Jizerských horách ve Ski areálu Severák, z apartmánu přímo na sjezdovku
Ubytujte se v příjemných apartmánech, které nabízí Ubytování Severák - Radka Adamcová v Janově nad Nisou – Hrabětice. Pobyt v srdci přírody s bohatým sportovním vyžitím.
Výroba ocelových plotů, oplocení, sloupky, zábradlí, schody
Zámečnictví HSV Vám vyrobí kvalitní a designové ocelové ploty, oplocení, různé sloupky, zábradlí, schody i stylové brány a vrata.
Výroba elektrotechniky a elektroinstalačního materiálu pro firmy a malé odběratele
Jsme prvotřídním výrobcem elektroinstalačního materiálu pro velkoobchodní i maloobchodní odběratele - UNIREG spol. s r.o. Dvůr Králové nad Labem
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Kondenzační technika pro separaci oleje a vody
Naším hlavním oborem je výroba a úprava techniky stlačeného vzduchu - Kondenzační technika pro separaci oleje a vody - TECHNO-AIR, s.r.o. Jablonec nad Nisou
Kolekce Melpot – modulární nábytková souprava
Kolekce Melpot od světoznámého výrobce sedacích souprav Natuzzi Italia - Italský luxusní komfortní nábytek Vás osloví svou účelností a možností uzpůsobení Vašim představám.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Teplé vody z individuálních i hromadných zdrojů rozbory Praha – přesné výsledky
O odběr a rozbor teplé vody z individuálních i hromadných zdrojů s garancí přesných výsledků již za jeden až dva týdny se postará Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Audit systému kvality a bezpečnosti potravin, HACCP s kritickými body při výrobě potravin
Audit jakosti, bezpečnosti potravin a krmiv včetně zaškolení a poradenství v systému HACCP Vám poskytne zkušený auditor kvality HACCP - Ing. Libuše Cikánková z Náměšti na Hané.
Stavební vzduchotechnika, kovové, plastové vzduchovody-eshop
Stavební vzduchotechnika za přijatelné ceny pořídíte v eshopu firmy Ventilátory Zlín. Kovové, plastové vzduchovody i komponenty vzduchotechnických rozvodů.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Plotové centrum dodá pozinkované, PVC, lesnické, svařované pletivo na ploty
Plotové centrum Dobeš Zlín dodá pletivo na ploty. Pořídíte u nás plotové pletivo z PVC, pozinkované, lesnické, svařované. Provádíme oplocení pozemků - působíme v regionu Zlínský kraj.
Prostory pro pořádání konferencí a seminářů ve science centru
Nevšední, ale přitom vkusné a originální prostory pro pořádání firemních konferencí a seminářů poskytuje ekotechnické centrum Altenátor v Třebíči.
Montáž sádrokartonů a minerálních podhledů, sádrokartonové systémy
Stavební firma, montáže sádrokartonů a minerálních podhledů, realizace sádrokartonových systémů a další práce provádí firma Jiří Kacetl Best SDK, sídlící v okrese Znojmo.
Elektrická vrata maximálních rozměrů a masivní konstrukce - výroba
Navíjecí interiérová i exteriérová vrata extrémních rozměrů nad 6x6 metrů pro Vás na zakázku vyrobí ve společnosti Forte Beroun spol. s r.o.
Centrální řídící a monitorovací systém budov - regulace
Zpracování projektové dokumentace pro oblast centrální řídící a monitorovací systém inteligentních budov nabízí firma AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Zpracování projektové dokumentace Praha – slaboproud, silnoproud
Zpracování projektové dokumentace silnoproudu a slaboproudu nabízí tým zkušených odborníků z firmy AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Bezpečný nový vůz ŠKODA SCALA s bohatou výbavou i palubním počítačem
Pokud hledáte moderní komfortní vůz, tak vám auto ŠKODA SCALA rádi představíme v našem autorizovaném AUTOSALONU F3K,s.r.o. v Třebíči za výhodných cenových podmínek již od 369 900 Kč.
Služby pro truhláře a nábytkáře, kuchyňská lakovaná dvířka, lakované nábytkové dílce
Pro truhláře a nábytkáře vyrobíme a profesionálně nalakujeme. Kuchyňská lakovaná dvířka, lakované kuchyňské dílce, lakované nábytkové dílce.
Ochrana osobních údajů - změny v ochraně osobních údajů - nařízení GRPD
Brněnská advokátní kancelář FABIAN & PARTNERS poskytuje právnické služby a nyní Vám také pomůže se změnami v oblasti ochrany osobních údajů, které nabudou platnost od 25.5.2018.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.