Aktuální microsite

Realitní služby, zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí
Realitní činnost, zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí, rodinných domů, bytů a nebytových prostor zajišťuje CLUNY s.r.o., Praha.
Hnojiva, travní osiva a substráty od předního výrobce v Evropě
Hnojiva pro průmyslové odvětví a zahrádkáře, travní osiva a substráty od předního výrobce střední a východní Evropy společnosti AGRO CS a.s., poradenství a laboratorní služby.
Domov seniorů Pohodlí, bydlení pro seniory, manželské páry
Pokojné bydlení pro mobilní i imobilní seniory, jednotlivce i manželské páry, kamarády, sociální péči, stravu a pomoc při každodenních úkonech zajišťuje Domov seniorů Pohodlí.
Internetový deník KNIHY, denně aktualizované informace o novinkách na knižním trhu
Mějte přehled o všech knižních bestsellerech i o knižních novinkách Vašich oblíbených autorů, Deník KNIHY PhDr. Vladimír Sůva z Prahy Vám dodá všechny potřebné informace, a to přehledně a jednoduše.
Domovní a průmyslové instalace, rozvody topení, plynu, vody, zařízení ZTI, tepelná čerpadla
Veškeré rozvody, kanalizace, dodávky i montáže tepelných čerpadel Vám zajistí energická firma Václav Kotlan z obce Stod. Postaráme se o kompletní domovní i průmyslové instalace.
Hospicová komplexní péče pro nevyléčitelně nemocné pacienty v pokročilém stádiu nemoci
Kvalitní a citlivou péči vedoucí ke zmírnění důsledků onemocnění pacienta poskytuje zdravotnické zařízení Hospic Frýdek - Místek, p.o. Zajistíme, aby Vaši blízcí nebyli v posledních chvílích sami.
Manipulační a zdvihací zařízení pro průmyslová odvětví, ocelové konstrukce a výroba
Kvalitní jeřáby, překlápěče či pracovní plošiny, které Vám usnadní manipulaci s těžkými předměty, naleznete u společnosti UNIMAN s.r.o. z Velké Tresné u Žďáru nad Sázavou.
Zajištění akcí s historickým nádechem, šerm z období gotiky, fire-show, light-show
Ohňové vystoupení, na které budou všichni dlouho vzpomínat, Vám zajistí společenstvo ohně a meče NOVUS ORIGO Martin Bahounek z Polné. Ideální program pro malé i velké.
Sušené řezivo Chrastava – vysušeno v moderních zařízeních
Sušení provádíme ve dvou nových horkovzdušných sušárnách firmy KATRES s maximální kapacitou cca 70 m3
Grilovaná kolena, žebra, krkovice a další speciality z grilu
Kavárna U PŘÍVOZU Spytihněv připraví grilovaná kolena, žebra, krkovice i další speciality. Možné objednat dovoz na soukromé akce. Najdete nás 10km od Zlína i Uherského Hradiště.
Výroba ocelových kontejnerů - vanové, odpadové kontejnery Mulden
Společnost MONZA CZ se zaměřuje na výrobu velkoobjemových ocelových kontejnerů, mimo jiné dodává odpadové kontejnery - vanové kontejnery Mulden. Výrobní provoz je ve Slušovicích nedaleko Zlína.
Pokládka parketových podlah včetně úpravy podkladu a povrchu
Parketové podlahy Vám položí včetně úpravy podkladu a povrchu profesionálové z firmy Jiří Horák –podlahářství se sídlem na Praze - Východ.
Hemeroidy – hemoroidy, Praha, Brno
Existuje mnoho nemocí, které vám můžou znepříjemnit život. V ON CLINIC – ProctoClinic vám pomůžeme alespoň s jednou nepříjemnou nemocí – hemoroidy (nebo lidově hemeroidy).
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Praha
Financování zemědělské půdy až do 100% kupní ceny - výhodné úrokové sazby
Společnost Erste Leasing, a.s. sídlící ve Znojmě zajišťuje financování zemědělské půdy až do 100% kupní ceny s velmi výhodnými úrokovými sazbami.
Vedení účetnictví a daňové evidence malým a středním firmám v Brně a okolí, účetní poradenství
Profesionální účetní služby v okolí jihomoravského kraje Vám zajistí společnost ELIJA spol. s r.o. se sídlem ve Šlapanicích. Postaráme se o Vaše účetnictví, ať už jste malí či velcí podnikatelé.
Stomatologická ordinace, zkušená zubní lékařka na Hodonínsku s mnohaletou praxí
Komplexní stomatologické služby včetně preventivní péče a dentální hygieny Vám zajistí zkušená MUDr. Helena Grmelová - Zubní lékařka ordinující v obci Velká nad Veličkou.
Plnění, servis a desinfekce klimatizace za zvýhodněné ceny
Společnost TQM - holding s.r.o. provozuje Bosch car servis, který je zaměřený na komplexní servisní služby, mezi které patří také plnění, servis a desinfekce klimatizace v Opavě a okolí.
Free-style masáže - uvolňující a hluboce relaxační i k řešení různých problémů
Profesionální masér Ing. Petr Fiala ve svém masérském salonu v Ostravě-Porubě Vám poskytne Free-style masáž, která je uvolňující, hluboce relaxační a dochází při ní k psychickému i fyzickému uvolnění.
Profesionální projekty pozemních staveb - inženýrských i dopravních
Profesionální projekty staveb pozemních, inženýrských či dopravních realizuje společnost Ing. Jaromír Ferdian se sídlem v Ostravě, která působí v celém Moravskoslezském kraji i v krajích přilehlých.
Ing. Jaromír Ferdian - ferdi Stavební projekty a statika Ostrava
Dodávka odsávací, filtrační technologie pro náročný výrobní proces i jednoduché aplikace
Společnost RAJCH, spol. s r.o. Zlín řeší dodávky profesionálních odsávacích a filtračních technologií pro jednoduché aplikace i specifický výrobní proces. Zajišťuje i rychlý záruční, pozáruční servis.
Střední odborné učiliště Kaplice
Vybíráte si střední školu? Přihlaste se ke studiu na Středním odborném učilišti Kaplice, kde nabízí zajímavé učební obory s garancí uplatnění na trhu práce.
HERADESIGN® creative  - funkční akustické řešení v designovém stylu
Designové pojetí akustického a protipožárního materiálu z přírodních zdrojů v sobě spojuj desky z dřevěné vlny HERADESIGN® creative od společnost Knauf AMF, s.r.o. se sídlem v Praze.
Diagnostika osobních a nákladních vozidel autorizovanou diagnostikou VW ODIS
Diagnostiku osobních a nákladních vozidel prostřednictvím autorizované diagnostiky koncernu VW ODIS provádí v okolí Moravského Krumlova a také Ivančic Autoservis a pneuservis OSP spol. s.r.o.
Projektování farmaceutických laboratoří od technologické části až po vybavení
Tým odborníků společnosti Lab & Pharma, spol. s r.o. se zastoupením v Praze na přání zákazníka a podle zadání vyprojektuje i zrealizuje stavby farmaceutických laboratoří včetně speciálního vybavení.
Opravy přístrojů HEIDENHAIN – rychlá funkční a prémiová oprava strojů pro odstranění stop opotřebení
Naši zákazníci mají nyní možnost volby mezi rychlou funkční opravou přístroje HEIDENHAIN nebo prémiovou opravou, která kromě funkčnosti zajistí i vzhled nového výrobku.