Aktuální microsite

Těsnící klapky gravitační pro svislou dopravu
Naše firma dodává průmyslové filtrace pro ochranu ovzduší na pracovištích, těsnící klapky gravitační pro svislou dopravu - Filtr Zeos s.r.o Hradec Králové
Prodej lesní a zahradní techniky, oprava a servis za rozumnou cenu
Zemědělská, lesní a zahradní technika, kvalitní opravy, servis, záruční i pozáruční servis a prodej poskytuje firma Agroservis Holý z Moravského Krumlova.
Hotel v Mariánských Lázních v malebném parku, ubytování v atraktivní lázeňské lokalitě
Procházky lázeňskou promenádou, tenis, golf a mnoho dalších aktivit zažijete, zavítáte-li do Mariánských Lázní a hotelu Villa Sant Georg Uranium Overseas s.r.o. Ubytování uprostřed ryzí přírody.
Celní deklarace, zastoupení v řízení, Intrastat
Společnost CELSPED s.r.o. se ve Valašském Meziříčí zabývá poskytováním celních služeb pro subjekty, které obchodují nejen se zeměmi mimo Evropskou unii, ale také v EU.
Opravy, servis a převíjení vysokorychlostních elektromotorů
Kompletní servis a opravy různých druhů elektromotorů, i do 24 hodin, zajistí společnost Milana Vašuty ELMOT, s.r.o. působící v okolí Brna.
Průmyslové zesilovače ClipX – BM40 - ovládání přes webové rozhraní
Průmyslové zesilovače ClipX – BM40 pro sledování výroby od společnost HBP měřicí technika s.r.o. z Prahy umožňují pohodlné ovládání přes webové rozhraní a připojení až šesti modulů současně.
HBP měřicí technika s.r.o. Snímače, senzory a tenzometry Praha
Servis a opravy projektorů všech značek – svoz zdarma z celé ČR
Přehřívá se Váš projektor nebo dokonce přestal úplně fungovat? Opravy, servis, ale i preventivní čištění projektorů všech značek a svoz do své provozovny zdarma nabízí společnost ITC Services z Prahy.
Údržba a správa nemovitostí – komplexní služby
O údržbu a správu nemovitostí a budov vlastníků i družstva se postará společnost ANESO s.r.o. z Prahy.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Aplikace pro správný výběr barev při opravě auta, prodej barev a autolaků NEXA Autocolor
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. v Ostravě a Havířově dodává barvy a laky výrobce NEXA Autocolor. V rámci služby lakování aut představují aplikaci Paint It pro správný výběr barvy k opravě vozidla.
Autolaky JANOUŠEK
Kompletní stavby na klíč Vrchlabí - rodinné a bytové domy, průmyslové stavby, penziony a hotely
Zajišťujeme stavební služby v oblasti rezidenční i hotelové výstavby, rodinné a bytové domy a průmyslové stavby - STAS, s.r.o. Vrchlabí
Plnění bazénů a studní – dovoz vody do druhého dne
Dovoz pitné vody v cisternách k plnění bazénů a studní již do druhého dne Vám zajistí v Praze a Středních Čechách Agentura Hřivna Barrandov.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Montáž rozvaděčů, vývoj software, dodávka počítačů Třinec
Dodávkou počítačů, vývojem a tvorbou softwaru, montáží rozvaděčů na měřené a regulací se zabývá společnost BRAINTRAT, s.r.o. v okolí Třince, Frýdku-Místkua Ostravy.
BRAINTRAST, s.r.o.
Klasické, CNC, strojní obrábění, odlitky -  dodávka, prodej
Klasické i CNC obrábění a výrobu odlitků vám zajistí společnost USOB s.r.o. z Brna.
Prodej a doprava černého a hnědého uhlí, koksu a briket včetně složení u zákazníka
Společnost Uhelné sklady Opava zajišťuje prodej, dopravu včetně složení kvalitního černého uhlí, hnědého uhlí, koksu a briket v okolí Opavy, Krnova, Vítkova, Hlučína a Fulneku.
Masáže, odpočinek, sauna, lázně - wellness hotel Jihlava
Prožijte klidný odpočinkový den v lázních, dopřejte si masáž a saunu v krásném a příjemném prostředí Hotelu a restaurantu Tři Věžičky v Jihlavě.
Geodetické práce Brno - zaměření geografických informačních systému a projekční činnost
Brněnská firma ADITIS s.r.o. se zabývá zaměřením staveb, pozemků a poskytuje komplexní služby v oboru geodézie, vytyčovací práce, projekční činnost a inženýrské sítě.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Krabice s potiskem, potištěné obaly, reklamní obalové produkty - výroba, prodej
Obal je v dnešní době důležitou součástí výrobku. Výrobou a prodejem krabic s potiskem, s logem, potištěných obalů a dalších reklamních obalových produktů se zabývá společnost Akart CZ spol. s r.o.
Automobilové váhy pro vážení silničních vozidel
Nejen automobilové váhy pro vážení silničních i jiných vozidel pořídíte naleznete u profesionální firmy KADLEC spol s.r.o.. Své služby realizuje pro město Opava a její blízké okolí.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Vzdělávání v uměleckých oborech, hudba, tanec, herectví, ZUŠ Blansko
Vzdělávání v oboru hudebním, výtvarném, tanečním a literárně-dramatickém, zpěv, hra na hudební nástroje, keramika, techniky tance vyučuje Základní umělecká škola Blansko.
Průmyslové armatury od světových výrobců, ventily, kohouty, klapky
Průmyslové armatury do tepláren, vodáren, energetiky od předních světových výrobců, ventily, kohouty, klapky, pohony, regulátory dodává společnost KASEN s.r.o.
Výstavba krbových kamen do interiéru na míru - designově zajímavé krbové vložky
Prohřejte svůj domov designově zajímavou krbovou vložkou. O výstavbu krbových kamen do interiéru na míru se postará firma Krby Polách s.r.o., která působí nejen v regionu Uherské Hradiště.
Ubytování v Českém středohoří, wellness, minipivovar, kongresové sály pro konání svateb
Příjemné ubytování nedaleko řeky Labe, s vířivkou, restaurací i letní terasou naleznete v Litoměřicích v Hotelu KOLIBA s.r.o. Zajistíme Vám kvalitní gastronomii, masáže i půjčení auta a jízdních kol.
Farnost kolínského vikariátu s kostelem sv. Václava, kulturní památkou České republiky
Římskokatolická farnost Pečky je farnost v okrese Kolín s bohatou historií a významnou dominantou v podobě kostelní věže. Farnost s expositurou a zachovalým kostelem v centru obce.
Prodej mulčovací kůry, těžené, drcené kamenivo v pytlích
Kvalitní mulčovací kůra a drcené kamenivo v pytlích je na prodej u firmy Správa a údržba silnic Kroměřížska. Odběr v libovolném množství.
Elektrické spotřebiče do kuchyně Teka, Küppersbusch - vestavěné trouby, varné desky, chladničky, mrazničky, automatické kávovary
Společnost SEA Zlín dodává elektrické spotřebiče do kuchyně zn. Teka a Küppersbusch. Tyto domácí spotřebiče se vyznačují vysokou kvalitou, vybrané modely u nás pořídíte se slevou až 50%.