Aktuální microsite

Výsledek hledání: region České Budějovice
Tradiční dodavatel stájových technologií z Třeboně
Vybavení do stájí, zboží pro všechny oblastí chovu, řešení pro zpracování a skladování zrnin či skladování a zpracování kejdy dodává AGRICO s.r.o.
Zkušební silniční laboratoř, zkoušky stavebních materiálů
Hledáte dodavatele komplexních služeb v oblasti zkoušení stavebních materiálů? Využijte služeb naší akreditované zkušební laboratoře ESLAB, která Vám zajistí i nezávislé poradenství.
Plastické a estetické zákroky v Jihočeském kraji
Plastická chirurgie, dermatologické poradenství a zákroky, kardiologické vyšetření, služby a konzultace v oblasti ortopedie - RRC Clinic.
RRC Clinic a.s.
Rekonstrukce bytů a bytových jader České Budějovice, kompletní realizace stavby domů
Rekonstrukce bytů a bytových jader České Budějovice, kompletní realizace stavby domů, realizace koupelen, stavební práce, úklid a předání stavby včetně veškerých protokolů a revizí.
Odborníci v oblasti stavebního průmyslu v Jihočeském kraji
Výstavba rodinných domů, realizace rekonstrukcí a projektů na klíč. Stavební práce všeho druhu s kompletním servisem a mnoholetou zárukou - MANE STAVEBNÍ s.r.o.
Zemní práce – výkopy základů, terénní úpravy, zpevněné plochy
Výkopové a zemní práce v okrese České Budějovice. Vše od terénních úprav, výkopů základů, svahování terénů, výstavby zpevněných ploch až po hloubení rýh pro inženýrské sítě.
Plastová, plastohliníková a dřevohliníková okna a dveře
Kompletní dodávka oken a dveří včetně příslušenství, montáže a záručního i pozáručního servisu od společnosti TOP OKNA s.r.o. z Českých Budějovic.
Kompletní účetní, daňová a ekonomická agenda České Budějovice, vedení účetnictví, poradenství
Kompletní účetní, daňová a ekonomická agenda České Budějovice, vedení účetnictví, finanční a ekonomické poradenství, zpracování daňových přiznání, ekonomická školení.
Účetnictví, daně, mzdy, poradenství České Budějovice, zpracování daní a výkazů, účetních dokladů
Účetnictví, daně, mzdy, audit, poradenství České Budějovice, zpracování daní a výkazů, účetních dokladů, daňová evidence, roční účetní uzávěrka, zastupování před úřady.
BENE CB spol. s r.o. Účetnictví a daně České Budějovice
Genetické testy, zjišťování dědičných onemocnění a civilních chorob
Genetické testování dědičných, kardiovaskulárních, nádorových a civilních onemocněních pro lékaře i veřejnost v genetické laboratoři GENLABS s.r.o., České Budějovice.
Průhledné plachtové krytí z PVC, opláštění České Budějovice, plachtové krytí, zastřešení hal
Průhledné plachtové krytí z PVC, opláštění České Budějovice, plachtové krytí, zastřešení hal, opláštění pro předzahrádky restaurací, krycí autoplachty, opláštění pergol, altánů, přístavků, teras.
Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou
Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou, těstoviny, zeleninové saláty, po městě rozvoz jídla zdarma, ubytování, pokoje s vlastním sociálním zařízením.
Stropní konstrukce z předpjatého betonu NORDSTROP - vložkový systém NORD
Předpjatý beton není ve stavebnictví žádnou novinkou. My jako výrobci stropních konstrukcí z předpjatého betonu značky “NORDSTROP” Vám představujeme vložkový systém NORD, unikátní v České republice.
CZ NORD, s.r.o.
Praktický lékař pro děti a dorost, praktická lékařka, ordinace pediatra, preventivní prohlídky České Budějovice
Praktický lékař pro děti a dorost, praktická lékařka, ordinace pediatra, dětská lékařka, očkování, preventivní prohlídky - MUDr. Ivana Borovková s.r.o. České Budějovice
Servis a prodej plynových kotlů a zařízení - objednávky na zelené lince 800217233
Potřebujete opravit plynový kotel nebo popřípadě koupit nový? Pokud potřebujete v této situaci pomoci, stačí nás kontaktovat na naší zelené lince - 800217233.
Výkup, prodej a likvidace druhotných surovin, kovové odpady, papír, skartace dokumentů České Budějovice
Výhodný výkup druhotných surovin za nejlepší ceny, prodej a likvidace druhotných surovin, kovové odpady, papír, skartace dokumentů, elektrošrot - Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Škola klasické homeopatie
Kurzy klasické homeopatie, vzdělávání v oblasti medicíny, teoretické a praktické homeopatie, způsobu užívání realizuje Česká škola klasické homeopatie spol. s r.o.
Zdravotnická lehátka, křesla i stoly pro gynekologii, chirurgii i kosmetické salóny
Dodávku kvalitních vyšetřovacích i masážních lehátek, křesel i stolů pro oblasti zdravotnictví zajišťuje dynamická společnost RESI Třeboň spol.s r.o. z obce Třeboň.
Autorizační celky, montážní pracoviště – vývoj a výroba
Komplexní služby ve vývoji, výrobě a plánování testovacích, kontrolních a montážních pracovišť, manipulátorů, dopravníků a speciálních jednoúčelových strojů nabízí METTCON, s.r.o.
Servis stavební techniky České Budějovice
Servis kráčivých rypadel, repase podvozku a hydraulických kladiv, opravy motorů, převodovek a hydraulických soustav a další služby Vám nabízí Vladimír Zelenka – VZ service v Českých Budějovicích.
Škola Třeboň, vzdělávání žáku ve tří a čtyř letých studijních oborech
Čtyřleté studijní obory zakončené maturitní zkouškou, učební obory i nádstavbové studium nabízí Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště v Třeboni.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Vzdělávání v klasické a postklasické homeopatie, kurzy v Praze a Brně
Nadstandardní vzdělávání v oblasti homeopatie určené pro veřejnost, lékaře i léčitele nabízí Česká škola klasické a postklasické homeopatie spol. s r.o. v Brně a Praze.
Mateřská škola se zahradou i hřištěm, kvalitní předškolní vzdělávání s výukou angličtiny
Mateřská škola Sedmikráska je vzdělávací instituce, která zajišťuje předškolní vzdělávání ve městě České Budějovice. Rozvíjíme děti po všech stránkách s důrazem na ekologii, zdravou výživu a sport.
Stacionář pro osoby s mentálním a kombinovaným postižením
Pomoc rodinám s péčí o postižené osoby ve věku 1 – 40 let. Denní a týdenní stacionář s péčí, ubytováním, stravou, fyzioterapií a vzděláváním zajišťuje Centrum BAZALKA, o.p.s.
Prodej nových i použitých stavebních strojů České Budějovice
Stavební technika, nové a zánovní strojní vybavení do stavebnictví, bagry, demoliční kleště, prosévací nůžky, díly – zuby, řetězy a čepy dodá Vladimír Zelenka – vzservice.