Aktuální microsite

Výsledek hledání: region České Budějovice
Eshop náhradních dílů pro šicí stroje České Budějovice, textilní stroje, jehly, cívky, patky, pedály
Nabízíme náhradní díly na velmi spolehlivé šicí stroje pro domácnost Veritas, Lucznik, Lada a Lucznik Finesse, patky, pedály, péra, pružiny, ruční kola, řemeny a řemenice atd.
Ubytování v jižních Čechách
Přijeďte vyzkoušet ubytování v malebném penzionu na okraji Novohradských hor.
Prodej hutního materiálu České Budějovice, uzavřené profily, trubky, plechy, válcované profily, sítě
Nabízíme prodej hutního materiálu a kompletní servis spojený s realizací zakázek, ceny a dodací lhůty Vám rádi sdělíme na Vaši konkrétní poptávku.
Střechy na klíč, tesařské, klempířské, pokrývačské práce
Rekonstrukce střech, ploché střechy, tesařství, klempířství, pokrývačství v Jihočeském kraji. Kompletní dodávky za výhodné ceny. Pergoly, hromosvody i profesionální výměna střešních oken.
Obráběč kovů, nabídka práce | České Budějovice
Do kolektivu v Českých Budějovicích přijmeme šikovného obráběče kovů. Požadujeme: - vyučení v oboru - schopnost práce s výkresovou dokumentací - manuální zručnost - zodpovědnost a samostatnost - praxe a zkušenosti s CNC (řídicí systém SIEMENS a HEIDENHAIN) výhodou. Nabízíme Vám: - ...
Deratizace, dezinfekce, dezinsekce České Budějovice, likvidace mravenců, hubení myší, hmyzu
Nabízíme komplexní služby v oblasti dezinfekce, dezinsekce, deratizace a desikace pro firmy, podniky, školy, zdravotnická a restaurační zařízení.
Prodej kompresorů a vzduchové techniky České Budějovice, pneumatické nářadí, poradenství s servis
Prodej a servis kompresorů, vzduchového nářadí, pneumatických sponkovaček a hřebíkovaček společnosti Aircraft, ITW Paslode.
Betonové podlahy České Budějovice, realizace hlazených betonových podlah do rodinných domů
Využijte našich kompletních služeb při realizaci strojeně hlazených betonových podlah do rodinných domů, bytových domů, komerčních prostor, provozoven, apod.
Potřeby pro zahradníky – hnojiva, substráty i květináče
Výroba a distribuce prvotřídních zahradních produktů a pěstebních médií pro zahradnictví. Hnojiva, mulčovací kůry, substráty a další pomocné prostředky vhodné pro ekologické zemědělství.
ASB GRÜNLAND spol. s r. o. zahradnické produkty
Pojištění přímo pro Vás na míru, pojištění osob, aut a majetku
Připravíme Vám pojištění na míru. Rychle, jednoduše, individuálně. Komplexní pojišťovací služby od jednoho z největších pojišťovacích makléřství na jihu Čech.
Obec Strýčice, okres České Budějovice, kostel sv. Petra a Pavla, starý mlýn, místní muzeum
Obec Strýčice v okrese České Budějovice je malá vesnička, která nabízí pro místní i přespolní aktivity pro volný čas.
Profesionální dodávka a montáž podlahových krytin České Budějovice, podlahářské práce
Renovace a údržba všech druhů podlahových krytin, schodů apod., nabízíme dodání a montáž venkovních teras, profesionální dodávka a montáž podlahových krytin.
Penzion Rita, ubytování České Budějovice, pokoje s vlastní koupelnou a kuchyní, parkování
Nově vybudovaný Penzion Rita v Lišově je vzdálený pouze 9 km od Českých Budějovic směrem na město Třeboň a Jindřichův Hradec.
Pohřební služba Týn nad Vltavou, hřbitovní služby, tisk parte, květinová výzdoba a věnce, přeprava
Pohřební služba Michal Hrnčiarik z Týnu nad Vltavou pořádá pohřby do země, kremace, zajistí tisk parte, květinovou výzdobu a věnce, přepravu zesnulých po ČR.
Frézy k hydraulickým bagrům
Máme pro Vás univerzální frézy jako nástavbu na hydraulické bagry. Frézy Raptor jsou vhodné pro stroje od dvou do šedesáti tun. Vyberete si mezi třemi druhy bubnů: bouchacími skalními, profilovacími a hloubícími. Řezné hlavy mají vysoký krouticí moment, speciální kalené hlavice a robustní uložení. Stroje jsou bezhlučné a nevibrují. ...
Čistírna odpadních vod, servis
Kvalitní servis čistíren vody provádí společnost VTA Česká republika.
Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava České Budějovice, spediční služby, přepravní služby
Přepravy zajišťujeme v rámci celé západní Evropy. Našimi oblíbenými destinacemi jsou Německo, Španělsko, Anglie, Benelux.
Výčepní a chladicí zařízení od předního českého výrobce
Přední český výrobce a dodavatel Vám dodá vše, co potřebujete z výčepních a chladicích zařízení a nápojové techniky. Výčepní zařízení pro restaurace, hotely, pivovary, ale i domácnosti.
SINOP CB a.s.
Skleněné interiérové a exteriérové prvky České Budějovice, skleněné stěny, dveře, zábradlí, obklady
Zabýváme se dodávkou a montáží veškerých skleněných interiérových a exteriérových prvků, dodáváme a montujeme dveře všech typů.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé České Budějovice, preventivní prohlídky, očkování, EKG
Ordinace praktického lékaře pro dospělé České Budějovice, preventivní prohlídky, nadstandardní očkování, EKG, INR, závodní péče, měření tlaku, homeopatie.
Penzion restaurace Vorař Týn nad Vltavou, ubytování ve 3 stylových pokojích kousek od centra
Nabízíme ubytování přímo u řeky Vltavy, posezení v naší restauraci s krbem nebo na terase s výhledem na řeku.
Ubytování pro turisty, rodinnou dovolenou i jednotlivce v Českých Budějovicích
Krásná jihočeská příroda, historické památky a turistická oblast Vás láká k návštěvě zajímavého kraje. Přijďte se ubytovat do Penzionu U Lesa v Českých Budějovicích.
Návrhy interiérů a zakázková výroba nábytku
Interiérové designové návrhy, vytvoření vizualizace budoucího bydlení s možností realizace, poradenství a konzultace během tvoření návrhu – studio Belurette s.r.o.
Parkovací zábrany a ochranné sloupky České Budějovice
Parkování v klidu a bez starostí, jestli Vaše parkovací místo není obsazené, zajistí parkovací zábrany a ochranné sloupky od firmy pana Zdeňka Žáka DOZNA z Českých Budějovic.
Poradenství v oblasti životního prostředí a ekologie
Zvažujete certifikaci ISO 14001 a potřebujete pomocnou ruku s přípravou? Disponuje vaše firma s nebezpečnými látkami a nevíte si rady s bezpečnostními listy a potřebnými dokumenty?