Aktuální microsite

Výsledek hledání: region České Budějovice
Cenově dostupné ubytování v jihočeské přírodě
Ekonomicky dostupné ubytování dvacet minut od Českých Budějovic, čisté a domácí prostředí oblíbeného penzionu s krásnou zahrádkou, zázemím pro děti, wi-fi a úschovnou kol – to je Penzion U Lesa.
Chladící zařízení, klimatizace, vzduchotechnika České Budějovice, výčepní chladicí zařízení
Prodej, montáž a servis chladících zařízení, klimatizace, vzduchotechniky, výčepní chladicí zařízení, mobilní klimatizace do bytů, rodinných domů, kanceláří, hotelů.
Penzion a restaurace Valeš Borovany, plně vybavené pokoje, domácí speciality, ubytování se zvířaty
Nabízíme příjemné ubytování i se zvířaty v našem Penzionu a restauraci Valeš v Borovanech, wifi, půjčovna kol, venkovní zahrádka.
Prodej a servis spotřebičů značek MORA a GORENJE České Budějovice, náhradní díly
Nabízíme prodej spotřebičů značek MORA a GORENJE a záruční i pozáruční servis po celém jihočeském kraji.
Maturitní vzdělání se zaměřením na stavební obory v Jihočeském kraji
Bude vaše dítě končit v blízké době základní školu a zajímá se o stavebnictví nebo geodézii? Vyučili jste se v oboru a chcete pokračovat s maturitním studie s odborným zaměřením?
Pozemní stavitelství České Budějovice, výstavba domů, rekonstrukce, zateplování, inženýring
Realizujeme všechny druhy staveb v odvětví pozemního stavitelství – od základů až po stavby na klíč jak rodinných, panelových domů, haly, supermarkety a další.
Přenosné a orientační dopravní značení České Budějovice
Potřebujete označit dočasnou uzavírku, odklon v dopravě nebo výjezd ze stavby? S přenosným a orientačním dopravním značením od firmy pana Zdeňka Žáka DOZNA z Českých Budějovic to je snadné.
Studium homeopatie v České republice
Nabídka studia alternatívní medicíny v České republice, tříleté studium homeopatie na jedné z nejlepších škol, možnost vlastní praxe a udělení diplomu po absolvování studia.
Plastová okna s vynikajícími izolačními vlastnostmi České Budějovice, vynikající stabilita a těsnost
zaměřujeme se na prodej, montáž a servis plastových oken. Spolupracujeme s rakouským koncernem INTERNORM a některá vybraná plastová okna jsou zařazena do programu Zelená úsporám.
Řešení odpadového hospodářství v Jihočeském kraji
Odpadová politika a hospodářství pro živnostníky, soukromé osoby, základní školy a jakékoliv instituce, likvidace odpadů a spolehlivý výkup veškerého odpadového sortimentu.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Chladicí zařízení pro domácí použití i průmyslové aplikace
Chladicí zařízení, klimatizace, výčepní zařízení a kondenzační jednotky pro použití v domácnosti i průmyslu Vám dodá společnost SINOP CB a.s.
SINOP CB a.s.
Prodejna zahradní techniky v Českých Budějovicích
Zahradní technika na sekání trávy, křovinořezy a motorové pily značky STIHL prodává a servisuje společnost Daniel Anderle, která sídlí v Českých Budějovicích.
STIHL - Daniel Anderle
Strojírenské díly pro průmyslová odvětví
Díly pro automobilový a stavební průmysl, technická příprava, tvorba modelu a výroba za pomoci třískové a beztřískové technologie realizuje CENTES, spol. s r. o.
CENTES, spol. s r. o.
Výroba nemocničních a rehabilitačních lehátek Třeboň, skládací masážní lehátka, nastavitelné lehátka
Výroba nemocničních a rehabilitačních lehátek Třeboň, skládací masážní lehátka, nastavitelné lehátka, transfúzní křesla, lehátka pro lymfodrenáže, odběrová křesla do zdravotnictví.
Zednické práce, strojní omítky, koupelny, rekonstrukce Hluboká nad Vltavou, obkladačské práce
Zednické práce, strojní omítky, koupelny, rekonstrukce Hluboká nad Vltavou, obkladačské práce, výstavby domů, pokládka kamenného koberce.
Radek Matásek
Penzion U Lesa, ubytování v krásné přírodě se spousty lákadel
Ubytování v turisticky významné lokalitě jižních Čech nedaleko Českých Budějovic. Krásná příroda, turistika, historické pamětihodnosti to vše můžete navštívit.
Pediatrická ordinace pro děti, dorost Týn nad Vltavou, nastřelujeme náušnice, příjem nových pacientů
Pediatrická ordinace pro děti a dorost Týn nad Vltavou, nastřelujeme náušnice, příjem nových pacientů, preventivní léčba dětských pacientů včetně nedonošených a rizikových dětí.
Luňáčková Lenka MUDr. - pediatrie
Jihočeský Penzion U Lesa v Českých Budějovicích
Ubytování v jižních Čechách, penzion s širokou nabídkou pokojů, doplňkové služby, wellness a masáže, aktivity v okolí Českých Budějovic, nekuřácký penzion, parkování u penzionu.
Ubytování v klidné části Českých Budějovic
Neváhejte a využijte mimosezónní slevy na ubytování pro firmy. Penzion U lesa v Českých Budějovicích nabízí až 50% slevy. Ubytování v klidné části města, parkování zdarma, WIFI a individuální ceny.
Elektroinstalační práce po celé ČR, chytré elektroinstalace
Pořiďte si chytrou elektroinstalaci! Komplexní řešení, flexibilita i úspora energie. Pracujeme po celé ČR. Instalace slaboproudých systémů do všech typů budov i areálů a další elektromontážní práce.
Poskytovatel středoškolského vzdělání v oblasti stavebnictví
Maturitní vzdělaní se stavebním zaměřením, prezenční a dálkové studium, studium na střední škole v Českých Budějovicích - Střední škola průmyslová stavební.
Převoz pacientů, přeprava nemocných České Budějovice, zdravotní transport non-stop v ČR a EU
Převoz pacientů, přeprava nemocných České Budějovice, zdravotní transport non-stop v ČR a EU, terénní služba, doprava nemocných, raněných a rodiček.
Okresní dopravní zdravotnická služba, spol. s r.o.
Dodávka a prodej - průvlakové, vtloukané kotvy, talířové, zatloukací hmoždinky
Specialistou na spojovací materiál v Českých Budějovicích je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Zajistí prodej kotevní techniky. Dodá talířové a zatloukací hmoždinky, vtloukané a průvlakové kotvy a další.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Zahradnictví, výroba substrátů, hnojiva, zemina Žár, zahradnické produkty, organická hnojiva, kůra
Zahradnictví, výroba substrátů, hnojiva, zemina Žár, zahradnické produkty, organická hnojiva, mulčovací kůra, přípravky podporujícími růst.
ASB GRÜNLAND spol. s r. o. zahradnické produkty
Pronájem kanceláří, skladů, skladových prostor České Budějovice, pronájem nebytových prostorů
Pronájem kanceláří, skladů, skladových prostor České Budějovice, pronájem nebytových prostorů, pronajímáme prostory pro firmy i soukromníky.
Zelenina - Fruktimport spol. s r.o. Volné prostory pronájem České Budějovice