Aktuální microsite

Výsledek hledání: region České Budějovice
Obalové materiály Stericlin
Společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích nabízí kompletní sortiment obalových materiálů dodavatele Stericlin pro použití ve všech oblastech zdravotnictví.
Sterilizace ve zdravotnictví
Komplexní nabídku speciálních výrobků určených pro sterilizaci ve zdravotnictví nabízí společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích.
Praktická lékařka pro dorost České Budějovice
Vyšetření při nemoci, očkování, odběry krve i vystavení potvrzení pro sport nabízí ordinace praktické lékařky pro dorost do dovršení věku 19 let, MUDr. Jana Junková z Českých Budějovicích.
Pediatrie, praktická lékařka pro děti a dorost České Budějovice, prevence, léčba
Kvalitní zdravotní péči a individuální přístup naleznete u praktické lékařky pro děti a dorost MUDr. Ivany Borovkové s.r.o. s ordinací v Českých Budějovicích. Léčebná medicína v rukou zkušené lékařky.
Praktická lékařka pro děti České Budějovice
Novorozence i dorost po věkovou hranici 19 let ošetří ve své ambulantní pediatrické ordinaci praktická lékařka pro děti MUDr. Jana Junková z Českých Budějovicích.
Stylová restaurace v centru Českých Budějovic, večírky, oslavy
Stylová Restaurace Karla IV. Vivo Gurmet s.r.o. v centru Českých Budějovic je ideální místo k uspořádání firemních večírků, svateb, rodinných oslav či přátelského posezení.
Ambulantní pediatrie České Budějovice
Ordinace ambulantní pediatrie praktické lékařky MUDr. Jany Junkové v Českých Budějovicích se postará o preventivní vyšetření zdravých dětí a dorostu stejně jako o péči o nemocné pacienty.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy i ve svažitém terénu, hloubení základů pro domy a bazény
Kvalitní přípravné stavební práce Vám poskytne společnost Vladimír Beneš - Sklady Temelín. Zajistíme základy pro Váš sklep či jezírko a terénní práce prováděné za těch nejobtížnějších podmínek.
Kompletní architektonická, projekční a inženýrská činnost, autorizovaný architekt
Mnohaleté zkušenosti na poli architektury, moderní přístup a smysl pro detail, to vše naleznete v architektonické kanceláři v Českých Budějovicích Ing.arch. Kročák Jaromír.
Ubytování v penzionu v Českých Budějovicích v pokojích a apartmánech
Ubytování v rodinném Penzionu U Lesa v Českých Budějovicích, nekuřácké pokoje a apartmány s kuchyňkou, zahrada, dětské hřiště, wellnes, krásná příroda jižních Čech.
Pronájem nebytových prostor a parkovacích míst, České Budějovice
Pronájem skladů, hal, kanceláří, nebytových i bytových prostor a parkovacích míst pro firmy, soukromníky zajišťuje společnost Fruktimport spol. s r.o., České Budějovice.
Zelenina - Fruktimport spol. s r.o. Volné prostory pronájem České Budějovice
Strojní omítky, zateplení budov, dvojvrstvé štukové omítky
Strojní omítání a zateplování budov systémem CEMIX, vnější a vnitřní dvojvrstvé štukové a jádrové omítky rychle a kvalitně zhotovuje firma Horňák - strojní omítání s.r.o., okres České Budějovice.
Střední odborná škola Třeboň
Střední odborná škola Třeboň nabízí studentům možnost vzdělání v široké nabídce tří a čtyřletých učebních oborů uměleckých, oděvních, ekonomických, opravářských i dalšího nástavbového studia.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Papírenské výrobky, obalové materiály, papíry a kartony
Papírenské produkty, obalové materiály, kartony, papíry dřevité a bezdřevé, grafické, voluminézní, ofsetové, novinové, speciální, termo dodává POLO Bohemia s.r.o., České Budějovice.
Účetní služby, vedení a rekonstrukce účetnictví, zpracování daní, daňová přiznání
Využijte profesionální služby společnosti BENE CB spol. s r.o. Účetnictví a daně České Budějovice, která Vám vždy ochotně poradí a pomůže najít to nejlepší řešení v oblasti financí i účetnictví.
BENE CB spol. s r.o. Účetnictví a daně České Budějovice
Obchodní akademie Třeboň
Čtyřleté studium Obchodní akademie Třeboň je ukončené maturitní zkouškou a připravuje své absolventy jak pro další studia, tak pro práci v soukromých firmách i veřejné správě.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Česká škola klasické homeopatie
Tříleté víkendové studium klasické homeopatie nabízí zájemcům z řad odborné i laické veřejnosti Česká škola klasické homeopatie spol. s r.o.
Zastřešení lodžií, balkonů, vchodů, realizace přístřešků z různých materiálů, garážová stání
Široký sortiment v oblasti výstavby zahrad, balkonů i skleníků Vám poskytne společnost KL trading s.r.o. z Českých Budějovic. Poradíme, vypracujeme Vám návrh a zajistíme dodání i samotnou montáž.
Stropní konstrukce z předpjatého betonu, předpjaté filigrány NORD s nadprůměrnou únosností
Vložkový stropní systém vysoké kvality Vám poskytne společnost CZ NORD, s.r.o. z Českých Budějovic. Zajistíme maximální užitnou hodnotu a bezpečí Vašich stropních konstrukcí.
CZ NORD, s.r.o.
Přesun a manipulace těžkých břemen České Budějovice
O náročný přesun těžkých břemen a manipulaci s nimi nejen na stavbách se bezpečně postará společnost Trhlík - práce se stavební mechanizací, s.r.o. z Českých Budějovic.
Pediatrie České Budějovice
Služby dětské pediatrie v Českých Budějovicích nabízí rodičům novorozenců, batolat, předškoláků a dospívajících dětí Junková Jana MUDr. - ambulantní pediatrie.
Praktická lékařka pro děti a dorost České Budějovice
Junková Jana MUDr., praktická lékařka pro děti a dorost z Českých Budějovic, nabízí služby ambulantní pediatrie jako jsou očkování nebo preventivní vyšetření zdravých i ošetření nemocných pacientů.
Výkup kovového odpadu České Budějovice
Hromadí se u Vás kovový odpad a nevíte, kam s ním? Pokud jste z Českých Budějovic, pak ho dovezte do ulice J. Plachty do firmy Petr Novák s.r.o., kde provozují výkup kovového odpadu.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Nástavbové studium Třeboň – denní či dálkové studium, tříleté učební obory
OA, SOŠ a SOU Třeboň nabízí nástavbové studium oboru Podnikání pro tříleté učební obory. Studium je zakončeno maturitou. Denní studium trvá 2 roky, dálkové je na 3 roky.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Sběrové akce ve školách České Budějovice
Sběrové akce starého netříděného papíru nebo Al folií zajistí pro školy v českých Budějovicích a okolí přistavením sběrného kontejneru firma Petr Novák s.r.o.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice