Aktuální microsite

Výsledek hledání: region České Budějovice
Hubení dřevokazného hmyzu i hub s pomocí mikrovlnné sanace
O vyhubení dřevokazného hmyzu i hub ve Vaší stavbě se postará společnost Impreg Jaroslav Raška z Českých Budějovic, a to pomocí metody mikrovlnné sanace.
Specializovaný autoservis pro vozidla Peugeot, Citroën a DS
Autoservis Josef Kříha z Neplachova se specializací na vozy Peugeot, Citroën a DS francouzského koncernu PSA Vám zajistí záruční a pozáruční servis, diagnostiku, opravy i náhradní díly.
Prodej grafického papíru pro kancelář i reklamní tvorbu
Grafický papír pro kancelářské i reklamní využití dodává firma CELOX a.s., Hluboká nad Vltavou. Nabízíme samolepky, lepenku, novinový, krepový a další papír v různých povrchových úpravách a formátech.
Dovoz obědů a zajištění stravování pro zaměstnance Vaší firmy
Kvalitní stravování pro Vaše zaměstnance Vám zajistí Závodní kuchyně – Miroslav Švrček, České Budějovice. Dovážíme obědy přímo do firem a nabízíme poctivou domácí kuchyni.
Obchodní akademie i nástavbové studium v Třeboni - maturitní i učební obory
Obchodní akademie, střední škola, učiliště i nástavbové studium - to vše vám přináší naše škola v Třeboni - maturitní zkouška, učební obory zakončené výučním listem i nástavbové studium.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Obchodní akademie pro práci ekonoma i personalisty Třeboň - maturitní i učební obory
Končí váš potomek základní vzdělání a vy přemýšlíte, kam ho poslat dál studovat? V Třeboni je na jednom místě Obchodní akademie, Střední odborná škola i Střední odborné učiliště.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Volkswagen, Audi, Škoda, Porsche České Budějovice
Kupujte auta jen od autorizovaných dealerů. Předejdete tak skrytým vadám, nekalému jednání a dalším negativním faktorům, se kterými se můžete dostat do styku při jednání s neautorizovanými prodejci aut. V Porsche České Budějovice můžete čekat jen příjemná překvapení. Jsme stabilní společnost, která je dceřinou společností gigantu Porsche ...
Kalibrace měřidel České Budějovice, nejvyšší standard spolehlivosti
Kalibrujeme měřidla v našich laboratořích nebo i v místě určeném zákazníkem. Naše akreditované laboratoře naleznete v Českých Budějovicích.
Kalibrace měřidel teploty České Budějovice – srovnávání teploměrů
Nabízíme službu kalibrace měřidel teploty. V naší laboratoři v Českých Budějovicích srovnáme všechny druhy teploměrů.
Obchodní akademie, SOŠ a SOU Třeboň – studijní obory pro kluky i holky
Nabízíme zajímavé obory pro kluky i holky, které otevírají dveře pro další studium, ale i uplatnění v praxi. V rámci naší školy máme obory zakončené maturitou, učební obory nebo i nástavbové studium.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Analýza systému měření průměru a rozpětí – Metoda R&R
Dodáváme analytický systém pro měření průměru a rozpětí známý pod názvem Metoda R&R. Tento software naleznete na našich internetových stránkách.
Skladové vozy Škoda České Budějovice - nové připravené vozy ihned k odběru
V našem salonu si můžete zakoupit a ihned odvézt skladové vozy značky Škoda. Celý sortiment nabízených aut naleznete na našich internetových stránkách.
Záruční a pozáruční servis vozů Volkswagen, Audi, Škoda - autorizovaný servis
Porsche Inter Auto CZ poskytuje servisní úkony pro vozidla značek Volkswagen, Audi a Škoda na té nejvyšší úrovni. Provádíme záruční i pozáruční servis.
Náhradní díly vozů Škoda, Volkswagen a Audi České Budějovice - autorizovaný prodejce
Hledáte dodavatele náhradních dílů pro auta značek Volkswagen, Audi a Škoda? Využijte výhodnou nabídku od společnosti Porsche Inter Auto CZ.
Servis vozů Volkswagen, Audi, Škoda České Budějovice - záruční i pozáruční servis
Kompletní záruční i pozáruční servis vozů značek Škoda, Volkswagen (i užitkových vozů) a Audi v Českých Budějovicích provádí Porsche Inter Auto CZ.
Koncert Kousek štěstí od Lucie Vondráčkové v Českých Budějovicích
Česká zpěvačka Lucie Vondráčková se představí v Českých Budějovicích s doprovodnou kapelou Vokobere.
Hana Zagorová a Boom Band Jiřího Dvořáka – staré známé hity
Českou zpěvačku Hanu Zagorovou a skupinu Boom Band Jiřího Dvořáka můžete vidět v Českých Budějovicích. Jako hosta má pozvaného svého dlouholetého pěveckého kolegu Petra Rezka. Doprovázet ji bude právě skupina Jiřího Dvořáka Boom Band. Těšit se můžete na všemi oblíbené písničky Duhová víla, Ta pusa je tvá, Maluj zase obrázky, Je naprosto ...
Studium modelářství a návrhářství oděvů Třeboň
Modelářství a návrhářství oděvů mohou talentovaní žáci studovat na Obchodní akademii, Střední odborné škole a Středním odborném učilišti v Třeboni. Tento čtyřletý umělecký obor připravuje studenty na práci módních a reklamních návrhářů, kostymérů či na práci v soukromém sektoru. Jedním z hlavních pilířů tohoto studia je výuka výtvarné ...
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Jiří Pavlica & Hradišťan & Vlasta Redl s kapelou České Budějovice
21.4.2016 se sál metropole České Budějovice bude otřásat pod tlakem lidové moravské hudby. Vystupovat bude Jiří Pavlica & Hradišťan & Vlasta Redl s kapelou. Spojení těchto třech velikánů na jednom pódiu je velkou výjimkou a máte se tedy na co těšit. Uslyšíte propojení folku a lidových písní. Většinu písní znáte a určitě si je občas i ...
Kalibrační laboratoř, kalibrace měřidel České Budějovice
Naše firemní laboratoř provádí kalibrace pracovních etalonů a měřidel pro druhé společnosti.
Hop Trop & Samson Lenk České Budějovice – koncert k 35. výročí
Metropol České Budějovice 5. dubna pořádá koncert skupiny Hop Trop & Samson Lenk. Jedná se o jubilejní koncert k vydání DVD Hop Trop 35 let. Skupina Hop Trop je na české hudební scéně již 35 let a jsou známy jako trampská kapela. Jejich písničky zná každý, mezi nejznámější se řadí Tři kříže, Jonatán, Vodácká holka, a další. Nalézt je můžeme ...
Studium cestovního ruchu Třeboň
Cestovní ruch můžete vystudovat na Obchodní akademii, Střední škole a Středním odborném učilišti v Třeboni. Pro absolventy základní školy se zájmem o cestovní ruch tu máme čtyřleté maturitní studium přesně pro ně. Studenty připravíme na odbornou praxi v regionálním cestovním ruchu. Součástí výuky jsou exkurze a návštěvy veletrhů, hotelů, ...
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Žalman & spol. "70 JAR" – výjimečný jubilejní koncert, České Budějovice
V Českých Budějovicích najdete prostor pro pořádání společenských akcí a to je Metropol. Tento sál si pro pořádání svého koncertu vybrala i skupina Žalman a spol. Tento rok oslaví své jubileum frontman kapely Pavel Lohonka. Proto uspořádali i šňůru koncertů, na které uslyšíte nejznámější songy z jeho dosavadní kariéry. Na koncertu bude mnoho ...
Výstava orchidejí České Budějovice – zavítejte do exotiky v zimě
Zveme Vás na výstavu orchidejí, která se bude již tradičně konat v prostorách společnosti Metropol České Budějovice v době 11.3. - 20.3.2016. K vidění bude více jak 60 druhů orchidejí a k tomu 40 holandských hybridů. Výstava se pořádá v zimě, kdy je ještě pořád venku chlad a zavede Vás do exotického prostředí rostlin. Pokud jste milovníkem ...
Metrologie kalibrační laboratoře nejen pro České Budějovice a okolí
Hledáte skutečné odborníky v oboru metrologie? Pak se rozhodně obraťte na kalibrační laboratoř společnosti KSQ spol. s r.o. České Budějovice.