Aktuální microsite

Výsledek hledání: region České Budějovice
Veterinární ambulance s širokým výběrem služeb pro malá a hospodářská zvířata
Veterina MVDr. Vladimíra Vavřína zajistí Vašim mazlíčkům očkování, prevenci, léčbu, operační zákroky, konzultace a mnohé jiné služby ve třech ordinacích v okrese České Budějovice.
Půjčovna dopravního značení České Budějovice
Dopravní značení si můžete vypůjčit u Zdeňka Žáka a jeho firmy DOZNA v Českých Budějovicích. Pro rychlé a přehledné označení změn na pozemních komunikacích a dalších míst, kde je nutné okamžité upozornění, Vám nabízíme všechny druhy značek dopravních, orientačních, turistických, reklamních i prosvětlovacích. Kromě venkovních máme pro Vás ...
Realizace dopravního značení České Budějovice
Realizaci dopravního značení v místech úplných nebo částečných uzavírek nabízí Zdeněk Žák a jeho společnost DOZNA. Pokud potřebujete uzavřít komunikaci ať z důvodu opravy kanalizací, plynovodů, kabelových sítí a dalších úprav, zařídíme pro Vás funkční odklonění dopravy. Vaši dělníci budou v bezpečí před řidiči díky našim dopravním přenosným, ...
Vedení podvojného účetnictví a daňové evidence, České Budějovice
Kompletní vedení podvojného i jednoduchého účetnictví, nově daňové evidence, malým i větším podnikatelům, OSVČ a firmám nejen v Českých Budějovicích zajistí firma BENE CB spol. s.r.o.
BENE CB spol. s r.o. Účetnictví a daně České Budějovice
Dopravní značení prodej i půjčovna  - České Budějovice
Každá stavba poblíž dopravní komunikace se neobejde bez dopravního značení. Díky němu zajistíte nejenom bezpečnost na stavbě, ale také bezpečnost řidičů. Jste stavební firma, obec či jakákoliv jiná instituce, která potřebuje stavební značení? Pak kontaktujte společnost Zdeněk Žák-DOZNA České Budějovice. Zdeněk Žák-DOZNA má totiž pro své ...
Prodej a servis demoličních a stavebních strojů pro práci v nepřístupném terénu
Prodej a servis stavebních a demoličních strojů, kráčivých rypadel, beranidel a dalších strojů a mechanizace pro práci v terénu nabízí firma Vladimír Zelenka - vzservice v Českých Budějovicích.
Sběrné suroviny Hluboká nad Vltavou - výkup, prodej a likvidace odpadů
Je vaše domácnost zahlcena nejrůznějšími odpady? Už dlouho se chystáte na velký úklid, ale stále se k němu nemůžete rozhoupat? Přemýšlíte, kam byste odpad uložili?
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Inženýring čištění odpadních vod České Budějovice
Pod pojmem inženýring si mnozí z nás vybaví vyvíjení průmyslových strojů, které slouží k výrobě nejrůznějšího sortimentu. Díky VTA však poznáte i jiný význam tohoto slova.
Laky, lazury, oleje, vosky a impregnace na podlahy, venkovní i vnitřní nábytek, cihlové obklady či kovové topení
Laky, oleje, vosky, tmely, impregnační nátěry do interiérů i exteriérů na dřevo, kov i cihlové obklady na ekologické bázi dodává firma MIREN s.r.o, výhradní distributor německé firmy AURO.
Výkup papíru a kovového odpadu Hluboká nad Vltavou - likvidace druhotných surovin
Petr Novák s.r.o. se zabývá výkupem papírů, kovového odpadu i skartací dokumentů, výkupem a likvidacemi odpadů a druhotných surovin od firem, ale i soukromých osob zajišťuje v Hluboké nad Vltavou.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Prodej a servis nových vozů Hyundai České Budějovice
Společnost HYUNDAI - Fischer CZ s.r.o nabízí prodej a servis nových vozů Hyundai. Vozy si k nám můžete přijít vyzkoušet testovací jízdou a vybírat ze široké škály automobilů.
Fasádnické práce, opravy, rekonstrukce, čištění a zateplení fasád domů a bytů
Fasádnické práce, zateplování budov, rekonstrukce, opravy a čištění venkovních omítek a fasád u domů a bytů zajistí firma Jiří Smirnov v okresech Jindřichův Hradec, České Budějovice, Český Krumlov.
Znalecké posudky a ocenění nemovitosti v dědickém řízení i soudních sporech
Znalecký posudek, stejně tak jako odhad tržní ceny nemovitosti pro účely soudního sporu či dědického řízení Vám vypracuje soudní znalec Ing. Vladimír Boršek, České Budějovice.
Odhady tržních cen u obytných i dopravních staveb
Odborný odhad tržní ceny Vaší nemovitosti Vám vypracuje Ing. Vladimír Boršek, soudní znalec z Českých Budějovic. Posouzení tržní ceny obytných i dopravních staveb.
Znalecké posudky pro výpočet daně při koupi či prodeji nemovitostí
Znalecký posudek při převodu nemovitosti Vám zajistí soudní znalec Ing. Vladimír Boršek, České Budějovice. Vypracování znaleckého posudku pro výpočet daně při koupi i prodeji bytů či domů.
Výkup a likvidace odpadů Hluboká – sběrový papír, kovový odpad, skartace, výkup papíru
Hromadí se Vám ve firmě či domácnosti nepotřebný sběrový papír, kovový odpad nebo Vám zabírají místo jiné odpady? S likvidací odpadu Vám pomůže společnost pana Nováka.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Projektová a inženýrská činnost v oblasti průmyslových a zemědělských staveb
Projektování průmyslových a zemědělských staveb zajišťuje společnost AGP – nova spol. s.r.o. z Českých Budějovic. Nabízíme komplexní zpracování projektové a předprojektové dokumentace.
Denní rozvoz vegetariánských, veganských i bezlepkových jídel
Vegetariánské, veganské i bezlepkové denní menu rozváží Zdravá jídelna Spirála, České Budějovice. Zajišťujeme denní rozvoz zdravých a vyvážených jídel z biopotravin, a to včetně jídel pro děti.
Servis všech značek vozidel České Budějovice, Tábor
AUTA BOREK a.s. zajišťuje servis všech značek nejenom osobních automobilů. Servis je kompletní a zajistí veškeré potřebné služby, tedy mechanické opravy, karosářské i lakýrnické práce ale i počítačovou diagnostiku. Jsme specialisté na servis všech značek, mezi které patří například: - Audi - Škoda - Hyundai - ...
Autoservis, pneuservis, měření geometrie, České Budějovice
Prvotřídní servis vašeho vozidla provádí zkušení technici společnosti Autolinhart Borek nedaleko Českých Budějovic s maximálním nasazením. Náš servis je velmi rychlý, a přesto precizní. Velkou výhodou je možnost objednávky servisu on-line na našich webových stránkách. Tak máte jistotu, že se na vás dostane řada, a to přesně v tu hodinu a den, na ...
Nabídka náhradních dílů Renault České Budějovice, Tábor
Hledáte originální náhradní díly pro svůj vůz značky Renault? Pokud ano, můžete si vybrat v nabídce firmy AUTA BOREK a.s., který je kromě autorizovaného prodejce vozů značky Renault také prodejcem originálních, ale i neoriginálních náhradních dílů značky Motrio. V nabídce najdete veškeré díly pro vozidla, a to pro starší i novější ...
Zdravotnické potřeby Třeboň - prodej rehabilitačních lehátek a stolů pro zdravotnictví
Výrobou a prodejem zdravotnických potřeb se věnuje RESI Třeboň spol. s r.o. V nabídce společnosti naleznete především lehátka určená pro rehabilitaci, zdravotnictví nebo fyzioterapie.
Rehabilitační pomůcky Třeboň - prodej rehabilitačního příslušenství, potřeb a cvičebních pomůcek
Společnost RESI Třeboň spol.s r.o. se zabývá výrobou a prodejem rehabilitačních pomůcek, potřeb, příslušenství a cvičebních pomůcek. Také nabízíme doplňkový nábytek.
Nové a skladové vozy Renault a Dacia - prodej, České Budějovice
Autolinhart Borek vám nabízí to nejlepší z vozů Renault a Dacia za příznivé ceny. V naší nabídce najdete nové, ale i skladové vozy, jejichž cena je ještě výhodnější. Každý, i ten nejnáročnější zákazník si u nás vybere to pravé pro sebe, svou rodinu i podnikání. Přijďte k nám a my vám ukážeme a předvedeme jakýkoliv vůz Renault a Dacia, který ...
Lehátka Třeboň - prodej zdravotnických lehátek, kosmetických lehátek, masážních lehátek
Společnost RESI Třeboň spol.s r.o. se zabývá výrobou a prodejem lehátek pro zdravotnictví, kosmetiku, masáže, rehabilitace a další. Lehátka jsou určena pro fyzioterapeuty, lékaře i nemocnice.