Aktuální microsite

Výsledek hledání: region České Budějovice
Skartování dokumentů České Budějovice
Skartaci dokumentů, faktur nebo ceníků se stupněm utajení DIN 3 nabízí v Českých Budějovic v ulici J. Plachty firma Petr Novák s.r.o.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Prádelna a čistírna, praní sterilní i antistatické, svoz a rozvoz prádla pro hotely i občany
Precizně vyprané osobní i ložní prádlo včetně hotelových ubrusů Vám zajistí společnost VDI Servis – družstvo z Českých Budějovic. Vypereme a vyčistíme Vaše prádlo, že bude vypadat jako nové.
Stavební firma, výstavba a rekonstrukce objektů, rodinných domů
Výstavbu a stavební rekonstrukci průmyslových objektů, rodinných domů, bytových domů, administrativních a občanských budov realizuje stavební firma STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN s.r.o.
Studium obchodní akademie, cestovního ruchu, modelářství návrhářství oděvů a výtvarné zpracování skla Třeboň
OA, SOŠ a SOU Třeboň nabízí studijní obory s maturitou: obchodní akademii, cestovního ruchu, modelářství návrhářství oděvů a výtvarné zpracování skla.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Střední škola Třeboň - tří a čtyřleté obory a nástavbové vzdělání
Nadešel u Vás čas se rozhodnout, kam zamířit po dokončení základní školy? Střední škola Třeboň nabízí široké možnosti dalšího vzdělání, v nabídce má zajímavé tří a čtyřleté obory i nástavbové studium.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Výkup druhotných surovin České Budějovice, ulice J. Plachty
Výkup druhotných surovin nabízí za příznivé ceny firma Petr Novák s.r.o., kterou naleznete u ulici J. Plachty v Českých Budějovicích.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Stavební firma, výstavba a rekonstrukce bydlení, rodinných domů, bytů
Rekonstrukci a výstavbu energeticky hospodárného bydlení, rodinných domů, bytů, nástavby, revitalizace budov Vám zrealizuje jihočeská stavební firma MANE STAVEBNÍ s.r.o.
Střední odborné učiliště Třeboň
Střední odborné učiliště Třeboň nabízí žákům základních škol možnost studia vyhledávaných a atraktivních oborů s perspektivou dobrého uplatnění na trhu práce.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Střední odborné učiliště Lišov
Střední vzdělání s výučním listem pro obory truhlář, čalouník, šití oděvů dále pro kuchařské a prodavačské práce poskytuje i žákům se speciálními vzdělávacími potřebami Střední odborné učiliště Lišov.
Nové a použití stavební stroje, náhradní díly a příslušenství, prodej a servis
Stavební, demoliční stroje a technika, příslušenství a spotřební materiál k těmto strojům prodává a servisuje společnost Vladimír Zelenka – VZ service, České Budějovice.
Svislé a vodorovné dopravní značky České Budějovice
Potřebujete zpřehlednit dopravní situaci pomocí dopravního značení? Prodej a pronájem svislých a vodorovných dopravních značek nabízí firma pana Zdeňka Žáka DOZNA z Českých Budějovic.
Elektro revize České Budějovice
Hledáte spolehlivou firmu, která provádí elektrorevize? Pokud jste z okolí Českých Budějovic, pak Vám doporučujeme kontaktovat společnost Milan Dvořák ELEKTRO.
Studium homeopatie
Zajímáte se o homeopatii a chcete se dozvědět více informací? Česká škola klasické homeopatie spol. s r.o. nabízí možnost tříletého víkendového studia klasické a postklasické homeopatie.
Vodorovné dopravní značení České Budějovice
Hledáte firmu, která nabízí prodej nebo půjčení vodorovného dopravního značení? Důvěrou se můžete obrátit na firmu pana Zdeňka Žáka DOZNA z Českých Budějovic.
Restaurace se salónkem a venkovním posezením v centru jihočeského města České Budějovice
Restaurace Karla IV. Vivo Gurmet s.r.o. je stylovou restaurací nacházející se přímo v centru Českých Budějovic. Restaurace s dobrým jídlem, vínem a pivem, ideální místo pro rodinné a firemní oslavy.
Kvalitní stravování pro zaměstnance, dále rozvoz snídaní, obědů, večeří a noční stravování
ZÁRUBA GASTRO a.s. - Dobrá jídelna z Českých Budějovic, to je kvalitní strava z čerstvých potravin od regionálních dodavatelů. Rozvážíme snídaně, obědy, večeře a zajišťujeme cateringové služby.
Klempířství, výroba a montáž klempířských prvků, žlaby, svody, opláštění
Klempířství, výroba a montáž stavebních klempířských prvků, žlabů, svodů, opláštění, parapetů z kvalitních plechů pozink či měď realizuje firma Martin Hrubý, okres České Budějovice.
Správa a údržba nemovitostí, úklid kanceláří, firem a výrobních hal v Českých Budějovicích
Společnost s dlouholetou tradicí zaměřující se na kvalitní úklid firem, kanceláří, zdravotnických zařízení a domácností. S firmou CB Servis Plus z Českých Budějovic budete mít více času pro sebe.
Dovoz automobilů a náhradních dílů na vozy Peugeot, Citroën, DS
Dovoz automobilů Peugeot, Citroën, DS, autoservis, opravy vozů a dodávka náhradních dílů na vozy koncernu PSA zajišťuje společnost Autoservis Josef Kříha, okres České Budějovice.
Dopravní značení České Budějovice - komplexní služby, pronájem i prodej dopravních značek
Pan Zdeněk Žák ze společnosti DOZNA zajišťuje komplexní služby v dopravním značení – výroba, instalace a údržba dopravního značení a cedulí, prodej i pronájem dopravních značek v Českých Budějovicích.
Pronájem skladů, čistých a volných skladových prostor, Temelín
Pronájem skladů a hal, čistých, volných, zabezpečených a dostupných skladových prostor pro uskladnění objemných či drobných věcí v obci Temelín, okres České Budějovice.
Klimatizace, odvlhčovače, tepelná čerpadla pro domácnosti, kanceláře, obchod, průmyslové provozy
Klimatizace mobilní či nástěnné, odvlhčovače, tepelná čerpadla vzduch voda pro domácnosti, kanceláře, obchod, průmyslové provozy dodává společnosti SINOP CB a.s.
SINOP CB a.s.
Chladírenské technologie, průmyslové chlazení, výroba, velkoobchod
Chladírenské technologie v průmyslu, chlazení hal či potravin, kompresory, kondenzátory, ventilátory vyrábí společnosti SINOP CB a.s., České Budějovice.
SINOP CB a.s.
Výčepní zařízení pro pivovary, kanceláře, pípy do restaurací a pivnic, výroba
Výčepní zařízení pro pivovary, kanceláře, pípy do restaurací, chlazení nápojů, ruční pípy, kohouty, hlavice vyrábí společnosti SINOP CB a.s., České Budějovice.
SINOP CB a.s.
Elektromotory - servis a náhradní díly České Budějovice
Opravy, převíjení a servis elektromotorů v záruce i po uplynutí záruční lhůty včetně náhradních dílů nabízí společnost ELMOT, v.o.s. z Českých Budějovic.