Aktuální microsite

Výsledek hledání: region České Budějovice
Betonové podlahy a potěry pro budovy i rodinné domy od BETON-PRES
BETON-PRES z Českých Budějovic se specializuje na lití betonových a anhydritových podlah, ale zajistí i dlažební podlahy pro garáže, pergoly či zahradní domky.
Autobusová zájezdová přeprava až pro padesát osob - Česko, Slovensko a Maďarsko
Pan Petr Hencze z města Zliv provozuje autobusovou zájezdovou přepravu, která přepraví až padesát lidí a zaveze Vás třeba do Maďarska nebo na Slovensko.
Studium alternativní medicíny v oboru homeopatie Brno a Praha
Zajímáte se o homeopatii? Dáváte přednost alternativní medicíně před tou klasickou? Rozhodli jste se rozšířit své vědomosti v této oblasti?
Geodetické práce - vyměřování, vytyčování a zaměřování pro pozemky a stavby
Petr Hlásek z Českých Budějovic Vám pomůže s geodetickou činností, jako je vyměřování a vytyčování, zaměřování staveb a inženýrských sítí a další.
Točená a kopečková zmrzlina, ledová tříšť a domácí limonáda v Zmrzlina POLI
Cukrárna Zmrzlina POLI v Týnci nad Vltavou Vás v létě schladí svou skvělou točenou nebo kopečkovou zmrzlinou, ledovou tříští či domácí limonádou.
Rozvody tepla, vody a plynu - montáže, záruční i pozáruční servis, opravy, prodej materiálu
Českobudějovická topenářská firma Vetom s. r. o. nabízí svým zákazníkům služby v oblasti rozvodů tepla, vody a plynu vč.servisu a oprav. Současně také zajišťujeme velkoobchodní a maloobchodní prodej.
Instalatérská, topenářská, plynařská činnost v Jihočeském kraji, revize plynových spotřebičů
Firma pana Milana Svobodného se sídlem v Českých Budějovicích se zabývá veškerou instalatérskou, topenářskou a plynařskou činností. Působíme v celém Jihočeském kraji.
Rodinný Penzion U Šírků s Jihočeskou restaurací Vás láka na Třeboňsko
Útulný rodinný Penzion U Šírků s Jihočeskou restaurací je skvělá destinace pro dovolenou po celý rok. Objevujte krásy Třeboňska a jeho blízkého okolí.
Šimiho bagr s.r.o. - České Budějovice (Jihočeský kraj)
Šimiho bagr s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích se zabývá především zemními, výkopovými a bouracími pracemi a také kontejnerovou dopravou a pokládkou zámkové dlažby. Půjčujeme také vibrační desku.
Vojtěch Novák - České Budějovice (Jihočeský kraj)
Firma pana Vojtěcha Nováka se sídlem v Českých Budějovicích v Jihočeském kraji se zabývá především správou bytových domů a budov a také správou majetku.
SINOP SMP s.r.o. - České Budějovice
Společnost SINOM SMP s.r.o se zabývá výrobou plechových dílů.
SINOP SMP s.r.o.
Milan Hovorka - České Budějovice
Firma Milan Hovorka se sídlem v Českých Budějovicích se zabývá natěračskými pracemi.
Obkladačství a zednické práce České Budějovice, pokládka obkladů a dlažeb, vyrovnání stěn a podlah
Naše firma z okresu České Budějovice provádí kompletní obkladačské a drobné zednické práce, pokládka keramických a skleněných obkladů a dlažeb všech formátů, odkládáme koupelny, terasy, fasády.
Prodej dřevěných palet, kovových beden České Budějovice, paletové nástavce, Gitterbox, boxy
Zabýváme se prodejem dřevěných palet, obalovým materiálem a samozřejmě nabízíme také prodej Euro palet, paletové nástavce, Gitterboxy, plastový boxy, paletové přířezy.
Vodoinstalatérské a topenářské práce České Budějovice, montáže ústředního a podlahového topení
Jsme profesionální společnost co provádí veškeré vodoinstalatérské a topenářské práce, zakládáme si na kvalitě odvedené práce a rychlosti realizace za přijatelné ceny.
Elektroinstalace Čížek České Budějovice, rekonstrukce instalací v bytech domech, rozvody elektriky
Nabízím elektroinstalační služby v regionu České Budějovice a okolí. Mám 25 roků praxe v České republice a 5 roků jsem pracoval v NSR.
Obec Olešnice, okres České Budějovice, Zámek Olešnice, Kostel sv. Václava, Boží muka Kostelíček
Katastrální výměra Olešnice činí 1186 ha, samotná Olešnice má 560 stálých obyvatel, evropsky významná lokalita Stropnice, Zámek Olešnice.
Jeřábnické a zemní práce České Budějovice, přesun a manipulace těžkých břemen, mechanizace
Nabízíme práce se stavební mechanizací, provádíme zemní práce, jeřábnické práce, přesun a manipulaci těžkých břemen.
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost v Týně nad Vltavou, pediatrie, preventivní péče
Zabýváme se léčebnou a preventivní péčí pro děti a dorost ve věku od 0 do 19 let, včetně nedonošených a rizikových dětí.
Luňáčková Lenka MUDr. - pediatrie
Vrtací zařízení pro hydraulické bagry České Budějovice
Vrtací zařízení pro hydraulické bagry vyrábí v Českých Budějovicích firma Wimmer International. Zákazníkovi můžeme nabídnout kromě jiného i širokou škálu vrtacího nástavbového nářadí, které má spoustu výhod: - z hydraulického bagru vrtačka - maximální flexibilita - 360°, T-modely výklopné do 90° - vlastní proudu bez nutnosti elektrické ...
Astrologie, tarot, chiromantie a spirituální malby České Budějovice, výklad karet, čtení z ruky
Jako astroložka nabízím poradenství v oblasti chiromantie a astrologie, provádím výklad karet, čtení z ruky a maluji spirituální obrazy.
Zakázkové krejčovství České Budějovice, šití pánských a dámských oděvů, opravy úpravy oděvů
V oboru krejčovství působíme již od roku 1991 a máme tedy se šitím bohaté zkušenosti a dlouholetou praxi, ušijeme Vám oblek, košili, kostým, šaty, kabát a další.
Vodoinstalatérské a topenářské práce České Budějovice, ústřední vytápění, plynové instalace
Naše firma z Českých Budějovic provádí komplexní vodoinstalatérské a topenářské práce pro bytové, občanské a průmyslové stavby.
Opravy bagrových lžic | České Budějovice
Provádíme opravy podkopových lžic, nakládacích lopat, svahovek, bouracích kleští a ostatních nářadí hydraulických bagrů. Výrobou a servisem bagrových lžic se naše firma zabývá od roku 1984 a máme proto velké zkušenosti a know-how v naší práci. Postaráme se o plnou funkčnost ocelových lžic do zátěžových podmínek, jako jsou kamenolomy a ...
Firemní stravování České Budějovice, závodní stravování, noční stravování, rozvoz i výdej pokrmů
Firemní a závodní stravování není jen o stereotypním vaření bez nápadu, ale o nabídce chutných, zdravých a pestrých obědů i večeří, včetně rozvozu jídel až k vám.