Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihočeský kraj
Klempířství, výroba a montáž klempířských prvků, žlaby, svody, opláštění
Klempířství, výroba a montáž stavebních klempířských prvků, žlabů, svodů, opláštění, parapetů z kvalitních plechů pozink či měď realizuje firma Martin Hrubý, okres České Budějovice.
Správa a údržba nemovitostí, úklid kanceláří, firem a výrobních hal v Českých Budějovicích
Společnost s dlouholetou tradicí zaměřující se na kvalitní úklid firem, kanceláří, zdravotnických zařízení a domácností. S firmou CB Servis Plus z Českých Budějovic budete mít více času pro sebe.
Dovoz automobilů a náhradních dílů na vozy Peugeot, Citroën, DS
Dovoz automobilů Peugeot, Citroën, DS, autoservis, opravy vozů a dodávka náhradních dílů na vozy koncernu PSA zajišťuje společnost Autoservis Josef Kříha, okres České Budějovice.
Celoroční a hlavně vánoční prodej živých kaprů, násadkových candátů a tržních línů v Lipnici
Čerstvá ryba z rybářství v Lipnici. Naše rybářství se specializuje převážně na výlov a prodej kaprů, dále na násadkové candáty a tržní líny, které si můžeme zakoupit přímo na sádkách v Lipnici.
Pokrývačské, tesařské práce, opravy a rekonstrukce střech, okres Prachatice
Pokrývačské, tesařské a klempířské práce, opravy a rekonstrukce střech, realizace střech nových, montáž krovů, střešní krytiny a oplechování zajišťuje společnost STAVOJ Čkyně s.r.o.
Vodohospodářské stavby, výstavba vodovodů, rekonstrukce úpraven vod
Vodohospodářské stavby, výstavba vodovodů, kanalizací, ČOV, rekonstrukce úpraven vod, ochranných hrází realizuje společnost STAVOJ Čkyně s.r.o., Prachatice.
Stavební rekonstrukce, byty, bytová jádra, koupelny, půdní vestavby
Stavební rekonstrukce domů, bytů, bytového jádra, koupelen, půdní vestavby, zateplení, zednické a instalatérské práce zajišťuje společnost STAVOJ Čkyně s.r.o., okres Prachatice.
Středisko služeb školám, školní a kancelářské potřeby, velkoobchod, jižní Čechy
Středisko služeb školám, zásobování škol, školní a kancelářské potřeby, velkoobchod s papírenským zbožím provozuje společnosti REAL servis, spol. s r.o., Tábor, jižní Čechy.
Soudní překlady Písek, tlumočení pro úřední jednání, výuka anglického jazyka
Soudní překlady z angličtiny a do angličtiny, z francouzštiny i do francouzštiny, tlumočnické služby při jednáních na úřadech i individuální výuku anglického jazyka poskytuje Mgr. Martina Vomáčková.
Zemní práce pro inženýrské sítě, výkopové práce, hloubení základů domů, okres Písek
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, základy staveb, terénní úpravy, čištění rybníků, demoliční práce realizuje společnost Václav Mrákota – zemní práce, okres Písek.
Podlahářské práce, pokládka a renovace podlah, prodej podlahových krytin, Jindřichův Hradec
Podlahářské práce, pokládku, renovaci a prodej podlahových krytin dřevěných, vinylových, PVC, marmolea či koberců realizuje Podlahářství Miloš Hummel, Jindřichův Hradec.
Dopravní značení České Budějovice - komplexní služby, pronájem i prodej dopravních značek
Pan Zdeněk Žák ze společnosti DOZNA zajišťuje komplexní služby v dopravním značení – výroba, instalace a údržba dopravního značení a cedulí, prodej i pronájem dopravních značek v Českých Budějovicích.
Přesné frézování dílů na CNC obráběcích strojích - kusová i sériová výroba
Dačická firma Miroslav Mácha obrábění kovů s.r.o. poskytuje služby v oblasti obrábění a frézování dílů na výkonný CNC obráběcích centrech. Firma se zaměřuje na kusovou i sériovou výrobu.
Zemní práce a autodoprava Strakonice
Zemní práce a autodopravu ve Strakonice a okolí zajišťuje společnost pana Václava Kotlíka - FABAK.
Čtyřleté a osmileté gymnázium, středoškolské vzdělání, Jindřichův Hradec
Středoškolské všeobecné vzdělání pro přípravu na vysokou školu, exkurze, přednášky, výlety nabízí čtyřleté a osmileté Gymnázium Vítězslava Nováka v Jindřichově Hradci.
Prodej a půjčovna zdravotnických potřeb a pomůcek Písek - výběr nových i repasovaných
Široký sortiment zdravotnických potřeb a pomůcek pro usnadnění každodenního života s hendikepem prodává nebo nové či repasované půjčuje společnost AKTIV Zdravotnické potřeby s.r.o. z Písku.
Přeprava z lomů HDK
Společnost Fabak pana Václava Kotlíka zajišťuje přepravu z lomů HDK - hrubého drcené kamene a dalšího sypkého materiálu a také zajišťuje přepravu pásových bagrů do 22 tun.
Topenářské a plynařské práce, opravy, servis, montáž, havarijní služba nonstop, Třeboň
Topenářské a plynařské práce, opravy, servis, revize, montáž plynový rozvodů a zařízení, havarijní službu nonstop zajišťuje společnost Jiří Hrdina, Třeboň.
Monitoring kanalizačního potrubí kamerou, strojní tlakové čištění odpadů
Monitoring a revize kanalizačního potrubí kamerou, strojní tlakové čištění odpadů od kalů, mastnoty a jiných nečistot provádí společnost Jiří Hrdina, okres Jindřichův Hradec.
Vodoinstalační, vodoinstalatérské práce, rozvody vody, havarijní služba Třeboň
Vodoinstalatérské práce, instalace kanalizačních a vodovodních trubek, montáž baterií, umyvadel a WC, havarijní služby zajišťuje společnost Jiří Hrdina - kanalizace, vodoinstalace, Třeboň.
Pronájem skladů, čistých a volných skladových prostor, Temelín
Pronájem skladů a hal, čistých, volných, zabezpečených a dostupných skladových prostor pro uskladnění objemných či drobných věcí v obci Temelín, okres České Budějovice.
Klimatizace, odvlhčovače, tepelná čerpadla pro domácnosti, kanceláře, obchod, průmyslové provozy
Klimatizace mobilní či nástěnné, odvlhčovače, tepelná čerpadla vzduch voda pro domácnosti, kanceláře, obchod, průmyslové provozy dodává společnosti SINOP CB a.s.
SINOP CB a.s.
Chladírenské technologie, průmyslové chlazení, výroba, velkoobchod
Chladírenské technologie v průmyslu, chlazení hal či potravin, kompresory, kondenzátory, ventilátory vyrábí společnosti SINOP CB a.s., České Budějovice.
SINOP CB a.s.
Výčepní zařízení pro pivovary, kanceláře, pípy do restaurací a pivnic, výroba
Výčepní zařízení pro pivovary, kanceláře, pípy do restaurací, chlazení nápojů, ruční pípy, kohouty, hlavice vyrábí společnosti SINOP CB a.s., České Budějovice.
SINOP CB a.s.
Včelařské etikety samolepicí na med, medovinu, výroba, e-shop
Včelařské etikety samolepicí na med květový, lesní, pastový, medovinu, štítky s adresou či fotografií vyrábí a prodává společnost METAPIS - Ing. Lea Andrejsová.
METAPIS Ing. Lea Andrejsová