Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihočeský kraj
Prodloužený víkend, prázdniny jako u babičky. Ubytování pro rodiny s dětmi.
Prodloužený víkend, prázdniny jako u babičky strávené v selském stavení. Z Prahy je to autem 2 hodiny. Ze Slavonic jen 1 zastávka vlakem. Bochníčkovi - Mutišov, Česká Kanada.
Obec Sudoměřice u Tábora, vstupní brána do jihočeského kraje
Obec Sudoměřice u Tábora se nachází podél dálnice D3 jako vstupní brána do jihočeského kraje. Malebná krajina lesů a rybníků, cyklotrasy, přírodní a historické zajímavosti.
Bezpečnostní okna a dveře INTERNORM dodávka a montáž,
Okna a dveře INTERNORM plastová, hliníkovoplastová, dřevohliníková, elegantní vzhled, bezpečnost, dlouhá životnost, snadná údržba. Dodává a montuje společnost TOP OKNA s.r.o.
Stavba kol na zakázku
Táborská společnost Bikespace se zabývá stavbou kol na zakázku. Postaví Vám nové kolo dle Vašich přání a představ nebo upravíme a vylepšíme Vaše stávající.
Stropní a filigránové desky Jindřichův Hradec
Společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce nabízí prefabrikované stropní a filigránové desky pro konstrukci stropů.
HB beton, s.r.o.
Tesařské práce Český Krumlov - Kaplice – nové střechy i rekonstrukce, půdní vestavby, pergoly
Nové krovy, rekonstrukce střech, půdní vestavby, výrobu pergoly nebo další tesařské práce nabízí společnost DK STŘECHY - David Krejčí z Kaplice nedaleko Českého Krumlova.
Středoškolské vzdělání v oboru elektro a informační technologie
Středoškolské vzdělání, maturitní studium informačních technologií a mechanik elektrotechnik, učební obory elektrikář v SOŠE, COP Hluboká nad Vltavou.
Půjčovna přívěsných vozíků – bržděné, nebržděné i sklápějící dozadu
Pokud sháníte přívěsný vozík pro převoz nákladu, navštivte nově otevřenou půjčovnu vozíků společnosti FACHMANcajky v Dačicích – pronajímáme vozíky sklopné dozadu i vozíky bržděné.
ZŠ pro první stupeň s využitím interaktivních vzdělávacích pomůcek a moderní výukou
Všeobecné vzdělání ve škole rodinného typu s moderními výukovými metodami, exkurzemi i zábavnými projekty Vám zajistí Základní škola a Mateřská škola Temelín.
Stavební činnost, dopravní a vodohospodářské stavby, výstavba budov
Stavební činnost, realizace dopravních a vodohospodářských staveb, bytová a průmyslová výstavba, developerské projekty vykonává jihočeská stavební společnost MANE STAVEBNÍ s.r.o.
eddyNCDT – snímače na bázi vířivých proudů – nová generace
Společnost Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. představuje novou generaci snímačů eddyNCDT pracujících na bázi vířivých proudů určené pro náročné měřící prostředí.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Horská kola Tábor – jízdní kolo na Vaše adrenalinové cesty
Horská kola tábor můžete vybírat v kamenném obchodě či na internetu. Internetová společnost Bikespace Vám dodá horské kolo až přímo do domu. Vybrat si můžete ze široké nabídky.
Učební obory Třeboň
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Třeboň nabízí i letos zájemcům o studium atraktivní učební obory s garancí uplatnění na trhu práce.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Základní a Mateřská škola Frymburk, hřiště, družina, moderní pomůcky
Základní škola a Mateřská škola Frymburk, okres Český Krumlov, s venkovní učebnou, jazykovou učebnou a moderními výukovými pomůckami, kroužky, družina, klub.
Kosmetická řada Schwan Cosmetics, kosmetické tužky, korektory
Kosmetika od společnosti Schwan Cosmetics CR, s.r.o., produkty pro dokonalý vzhled, dekorativní přípravky na pleť, tužky, řasenky, stíny, rtěnky, korektory.
Dovolená pro celou rodinu v krásné přírodě a ubytování jako u babičky
Vezměte celou rodinu a vyražte na skvělou dovolenou v srdci malebné přírody České Kanady. Ubytování v útulném selském stavení a přírodní zahradou pro vás zajistí rodina Bochníčkova.
Bourací a demoliční práce Strakonice
Sháníte spolehlivou firmu, která provede bourací a demoliční práce ve Strakonicích a okolí? Na firmu pana Václava Kotlíka FABAK se můžete spolehnout.
Prodej úklidových pomůcek pro domácnosti i na zahradu
Úklidové pomůcky pro domácnost a zahradu, jako jsou košťata, smetáky, lopaty, rukavice, odpadkové pytle, hrábě a mnohé další zakoupíte v prodejně FACHMANNcajky v Dačicích.
Ordinace praktické lékařky České Budějovice, léčebná a preventivní péče pro dospělé
Kvalitní zdravotní péči, individuální přístup a moderní léčebné metody Vám poskytne zkušená lékařka MUDr. Marie Heřmanová s.r.o. s ordinací v Českých Budějovicích.
Pálicí stroje OMNICUT pro řezání autogenem i plazmou
Pálicí stroje OMNICUT s dlouhou životností, geometrickou stálostí a vysokou přesností pohybu při řezu pro řezání autogenem i plazmou vyrábí MGM, spol. s r.o., Tábor.
Ochranné obaly Cover bag
Ochranné obaly Cover bag pro nejrůznější odvětví zdravotnictví nabízí za výhodné ceny v balení po kartonech společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích.
Revizní dvířka a větrací mřížky značky HACO – prodej
Revizní dvířka pro zakrytí stavebních otvorů a větrací mřížky do exteriéru i interiéru značky HACO zakoupíte v okolí Dačic a Telče v prodejně stavebního materiálu a kotevní techniky FACHMANcajky.
Servis kol Tábor
Společnosti Bikespace nabízí cyklistům z Tábora a okolí kvalitní záruční, běžný, preventivní nebo specializovaný servis všech typů kol pro bezpečnou a bezstarostnou jízdu.
thermoMETER / thermoIMAGER – infrateploměry a termokamery - přesné měření
Přesné a bezkontaktní měření v jakémkoliv odvětví průmyslu zajistí infrateploměry a termokamery od společnosti Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Kachle pro kachlová kamna Šumava
Keramické kachle pro kachlová kamna, repliky, krby a sporáky v mnoha provedeních vyrábí společnost MK PROFI Kachlová kamna s.r.o., firma z Horní Plané na Šumavě.