Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihočeský kraj
Obalové materiály Stericlin
Společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích nabízí kompletní sortiment obalových materiálů dodavatele Stericlin pro použití ve všech oblastech zdravotnictví.
Automatizace, roboty Wittmann
Navazující automatizační procesy se stanou efektivnější a rychlejší díky produktům automatizace a robotům od společnosti Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o. sídlící v okrese Písek.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Geodetická kancelář Tábor
Sháníte v okolí Tábora geodetickou kancelář s oprávněním k projekci pozemkových úprav nebo zeměměřičským pracím? Kontaktujte firmu Ing. Pavla Dvořáčka.
Rostlinná a živočišná výroba, produkce mléka, bramborárna
Zemědělské družstvo Kunžak v okrese Jindřichův Hradec má divize rostlinné a živočišné výroby, zaměřujeme se na produkci mléka, hovězího a vepřového masa, brambor a obilovin.
Sterilizace ve zdravotnictví
Komplexní nabídku speciálních výrobků určených pro sterilizaci ve zdravotnictví nabízí společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích.
Induktivní snímače a čidla – induSENSOR
Induktivní snímače a čidla induSENSOR od Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. jsou určeny primárně pro využití v automatizovaných procesech, při kontrole kvality nebo ve zkušebních zařízeních.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Výroba pískovišť na dětská hřiště z přírodního masivu
Pískoviště na dětská hřiště z přírodního masivu Vám vyrobí certifikovaný výrobce dětských hřišť a herních prvků - společnost Dřevoslav s.r.o. ze Slavonic.
Dřevoslav s.r.o.
Praktická lékařka pro dorost České Budějovice
Vyšetření při nemoci, očkování, odběry krve i vystavení potvrzení pro sport nabízí ordinace praktické lékařky pro dorost do dovršení věku 19 let, MUDr. Jana Junková z Českých Budějovicích.
Přeprava dřeva Prachatice
Společnost Hanko CZ s.r.o. se sídlem u Prachatic provozuje přepravu dřeva s pomocí moderní techniky, která je šetrná ke kořenovým systémům stromů a okolní krajině.
Pediatrie, praktická lékařka pro děti a dorost České Budějovice, prevence, léčba
Kvalitní zdravotní péči a individuální přístup naleznete u praktické lékařky pro děti a dorost MUDr. Ivany Borovkové s.r.o. s ordinací v Českých Budějovicích. Léčebná medicína v rukou zkušené lékařky.
Jízdní kola na zakázku Tábor
Pro skutečné nadšence do biků má firma Bikespace z Tábora nabídku na sestavení jízdního kola na zakázku podle Vašich představ a zadání s použitím špičkových komponentů a legendární značky rámů.
Praktická lékařka pro děti České Budějovice
Novorozence i dorost po věkovou hranici 19 let ošetří ve své ambulantní pediatrické ordinaci praktická lékařka pro děti MUDr. Jana Junková z Českých Budějovicích.
Praktická lékařka pro děti a dorost Jindřichův Hradec
Preventivní prohlídky, očkování, ošetření při nemoci a poradnu pro novorozence zajistí V Jindřichové Hradci praktická lékařka pro děti a dorost MUDr. Miroslava Žižková.
Těžba dřeva Národní park Šumava
Díky modernímu vybavení stroji, které jsou šetrné ke kořenovým náběhů, provozuje společnost Hanko CZ s.r.o. se sídlem nedaleko Prachatic těžbu dřeva v Národním parku Šumava.
Kosmetika Eucerin a Doliva Suchdol nad Lužnicí
Máte problematickou nebo suchou pleť se sklonem k atopickému ekzému? Pak vsaďte na osvědčenou kosmetiku Eucerin nebo Doliva, kterou nabízí Lékárna U Panny Marie Pomocné v Suchdole nad Lužnicí.
Kolové nakladače pro zemědělství, stavebnictví a komunální využití
Univerzální kolové nakladače STRIEGEL s dieselovým motorem pro zemědělství, stavebnictví a komunální využití s příslušenstvím prodává Strojní stanice Radkov, spol. s r.o.
Stylová restaurace v centru Českých Budějovic, večírky, oslavy
Stylová Restaurace Karla IV. Vivo Gurmet s.r.o. v centru Českých Budějovic je ideální místo k uspořádání firemních večírků, svateb, rodinných oslav či přátelského posezení.
Rekonstrukce, zateplení fasád a plochých střech v jihočeském regionu
Rekonstrukce a zateplení fasád, tepelné izolace budov, hydroizolace plochých střech fólií FATRAFOL v jihočeském regionu provádí společnost PE STAV JH s. r. o.
Ambulantní pediatrie České Budějovice
Ordinace ambulantní pediatrie praktické lékařky MUDr. Jany Junkové v Českých Budějovicích se postará o preventivní vyšetření zdravých dětí a dorostu stejně jako o péči o nemocné pacienty.
Zemní a výkopové práce Čimelice
O provedení zemních a výkopových prací včetně odvozu zeminy a odpadu se postará firma Václav Mrákota – zemní práce z Čimelic v okrese Písek.
Lesnické práce Prachatice
Těžbu, manipulaci, přiblížení dřeva a další lesnické práce s minimem negativních dopadů na životní prostředí nabízí společnost Hanko CZ s.r.o. se sídlem nedaleko Prachatic.
Test kol před koupí Tábor
Aby investice do jízdního kola přinesla opravdovou radost z jízdy, nabízí firma Bikespace z Tábora možnost testování a vyzkoušení celé řady modelů jízdních kol před samotným zakoupením.
Lékárenská péče Suchdol nad Lužnicí
Lékárně U Panny Marie Pomocné v Suchdole nad Lužnicí nabízí nejen široký sortiment léků na předpis i volně prodejných, ale především plnohodnotnou lékárenskou péči a poradenství při výběru.
Prodej potřeb a vybavení pro sádrokartonáře
Potřeby a vybavení pro profesionální sádrokartonáře i domácí kutily naleznete v okolí Dačic v prodejně FACHMANcajky.
Náhradní plnění REAL servis Tábor
Podpořte práci zdravotně postižených a získejte daňové úspory nákupem výrobků a služeb od společnosti REAL servis spol. s r.o. z Tábora.