Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihočeský kraj
Pediatrie České Budějovice
Služby dětské pediatrie v Českých Budějovicích nabízí rodičům novorozenců, batolat, předškoláků a dospívajících dětí Junková Jana MUDr. - ambulantní pediatrie.
Pořiďte si nová kastlová okna u firmy TRONET, spol. s r. o.
Plánujete-li rekonstrukci historických budov a výměnu stávajících oken, pak oslovte společnost TRONET, spol. s r.o. se sídlem v Dačicích, kde Vám rádi doporučíme vhodná kastlová okna.
Praktická lékařka pro děti a dorost České Budějovice
Junková Jana MUDr., praktická lékařka pro děti a dorost z Českých Budějovic, nabízí služby ambulantní pediatrie jako jsou očkování nebo preventivní vyšetření zdravých i ošetření nemocných pacientů.
Dřevěné postele z masivu Písek
Váš kvalitní a ničím nerušený spánek zajistí dřevěné postele vyrobené z masivu v rozměrech dvojlůžka nebo jednolůžka, které nabízí firma Kopeko s.r.o. z Písku.
Zámečnické a svářečské práce Tábor
Potřebujete spolehlivou firmu, která nabízí zámečnické a svářečské práce, garantuje kvalitně odvedenou práci a rychlé vyhotovení zakázek? Pak se obraťte na firma Vít Dědourek z Tábora.
Záhonový obrubník Jindřichův Hradec
Široké a praktické využití nalezne záhonový obrubních od společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce při oddělení chodníkové plochy od okolních zatravněných ploch.
HB beton, s.r.o.
Topný panel NOMATERM+
Topný článek NOMATERM+ vhodný jako topný element infrapanelů, infrasaun, termodesek pro ohřev zvířat nebo k temperaci žlabů proti zámrzu zakoupíte v různých rozměrech u společnosti SAKUTUS CZ a.s.
Termodesky
Termodesky od společnosti SAKUTUS CZ a.s. naleznou své uplatnění jak při zajištění tepla na chladných pracovištích, tak při odchovu drobných teplomilných zvířat.
Keramické glazované kachle z Šumavy pro kamna a krby
Keramické glazované kachle pro kachlová kamna, krby či repliky historických kamen vyrábí společnost MK PROFI Kachlová kamna s.r.o. z Horní Plané.
Pohřební služba Písek
Máte před sebou smutnou povinnost zařídit pohřeb pro blízkou osobu? Pohřební služba Jiří Habich z Písku je připravena podat Vám pomocnou ruku a vše potřebné zařídit s úctou a profesionálním přístupem.
Funkční a elegantní doplněk vašeho domova - kvalitní hliníkové žaluzie
Prodejem a následnou montáží vnitřních i venkovních žaluzií se zabývá společnost TRONET spol. s.r.o. působící na Vysočině.
Výkup kovového odpadu České Budějovice
Hromadí se u Vás kovový odpad a nevíte, kam s ním? Pokud jste z Českých Budějovic, pak ho dovezte do ulice J. Plachty do firmy Petr Novák s.r.o., kde provozují výkup kovového odpadu.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Topné obrazy
Spojte výhody úsporného systému vytápění a dekorativní plochy v jeden celek. Toto elegantní spojení naleznete jedině u topných obrazů od společnosti SAKUTUS CZ a.s.
Infratopení
Hledáte způsob vytápění průmyslových objektů i bytů, který je úsporný a poskytuje příjemnou tepelnou pohodu? Vsaďte na infratopení od společnosti SAKUTUS CZ a.s.
Nástavbové studium Třeboň – denní či dálkové studium, tříleté učební obory
OA, SOŠ a SOU Třeboň nabízí nástavbové studium oboru Podnikání pro tříleté učební obory. Studium je zakončeno maturitou. Denní studium trvá 2 roky, dálkové je na 3 roky.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Sběrové akce ve školách České Budějovice
Sběrové akce starého netříděného papíru nebo Al folií zajistí pro školy v českých Budějovicích a okolí přistavením sběrného kontejneru firma Petr Novák s.r.o.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Studium 3letých technických a ošetřovatelských učebních oborů bez maturity
OA, SOŠ a SOU Třeboň nabízí 3leté učební obory: Opravář zemědělských strojů; Mechanik opravář motorových vozidel; Malíř skla, Brusič skla; Výrobce bižuterie; Ošetřovatel.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Velkoplošné mytí budov PURAQLEEN Milevsko – bez plošin a horolezců do výšky 20 metrů
Velkoplošné mytí budov metodou PURAQLEEN zaručuje perfektní čistotu umytých ploch do výšky 20 metrů bez použití lešení nebo horolezců. Pro Milevsko a okolí nabízí tuto službu firma Marie Vágnerové.
Prodej betonu, transport betonu Jindřichův Hradec
Bez betonu si lze jen stěží představit jakoukoliv stavbu. Společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce se zabývá prodejem mnoha druhů betonu a jejich transportem pomocí speciálních míchacích vozů.
HB beton, s.r.o.
Vodoinstalatérství Tábor
Sháníte šikovného instalatéra? Veškeré instalatérské práce pro zákazníky z Tábora a okolí, kteří vyhledávají kvalitně odvedenou práci a dodržení termínů, nabízí vodoinstalatérství Miroslav ZACHARIÁŠ.
Skartování dokumentů České Budějovice
Skartaci dokumentů, faktur nebo ceníků se stupněm utajení DIN 3 nabízí v Českých Budějovic v ulici J. Plachty firma Petr Novák s.r.o.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Obec Krašlovice a místní část Vitice, malá vesnice na Strakonicku s bohatou historií
Krašlovice je malá obec nedaleko Vodňan, jejíž původ je spojen s králem Přemyslem Otakarem II., který roku 1262 věnoval obec klášteru benediktinek. Obec se skládá ze dvou území Krašlovice a Vitice.
Rošty do bramborárny
Vyžaduje Váš provoz skladování brambor nebo jiných produktů přívod vzduchu podlahou? Betonové rošty do bramboráren od společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce jsou tak pro Vás ideální volbou.
HB beton, s.r.o.
Prádelna a čistírna, praní sterilní i antistatické, svoz a rozvoz prádla pro hotely i občany
Precizně vyprané osobní i ložní prádlo včetně hotelových ubrusů Vám zajistí společnost VDI Servis – družstvo z Českých Budějovic. Vypereme a vyčistíme Vaše prádlo, že bude vypadat jako nové.
Autodomíchávač, čerpadlo betonu Pumpomix PUMI 25-4
Společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce rozšiřuje svůj vozový park o autodomíchávač a čerpadlo betonu Pumpomix PUMI 25-4, díky kterému je možný pohodlný převoz betonových směsí.
HB beton, s.r.o.