Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihočeský kraj
Energetické audity, certifikace kameniva, betonu, tmelů
Certifikace energetické náročnosti budov, energetické audity a štítky, certifikace kameniva, betonu, tmelů, malt, izolací realizuje Technický a zkušební ústav stavební Praha, s.p.
Poznejte kouzlo pergol, altánů, či letních učeben přímo na Vaší zahradě
Uvažujete-li o výstavbě pergoly, altánu, či letní učebny, pak oslovte firmu Dřevoslav, s.r.o., kde Vám pomůžeme zrealizovat Vaše představy.
Dřevoslav s.r.o.
Ekofarma v České Kanadě, rekreační pobyty, biopotraviny
Ekofarma v obci Český Rudolec v krásné krajině České Kanady, kterou provozuje Tereza Langová, zajišťuje rekreační pobyty, výrobu a prodej biopotravin z kozího mléka.
Zemědělská produkce obilovin, řepky, mléka, provoz bioplynové stanice
Zemědělské družstvo Hříšice, rostlinná a živočišná výroba, produkce obilovin, ječmene, pšenice, žita, řepky, chov krav a prodej mléka, provoz bioplynové stanice.
Zvedací pásy, upínadla, upínací popruhy, stahovací pásy
Široký výběr zvedacích pásů, upínadel, upínacích popruhů a stahovacích pásů zakoupíte ve velkoobchodě a maloobchodě s kutilskými potřebami FACHMANcajky v Dačicích.
Laserové snímače vzdálenosti a polohy řady optoNCDT 1320/1420 – laserové měření
Novinku mezi laserovými snímači - inteligentní laserový triangulační snímač polohy a vzdálenosti řady optoNCDT 1320/1420 Vám představuje Micro-Epson Czech Republic.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Pekárna ve Slavonicích, pekařská výroba, pestrý výběr čerstvého sladkého a slaného pečiva
Chutné pečivo z kvalitních surovin a dle tradičních receptur naleznete u firmy PEROS s.r.o. ve Slavonicích. Křupavý chleba, sladké koláče, buchty i marmeládové koblihy.
Zahradnické nářadí Fiskars – hrábě, motyčky, lopatky
Kvalitní zahradní nářadí značky Fiskars zakoupíte v obchodě FACHMANcajky Pavla Stejskala v Dačicích. Fiskars to je kvalita za super cenu.
Auditorská činnost, statutární a forenzní audit, kontrolní činnost v oblasti dotací
Získejte si důvěru u svých klientů a nechejte si vypracovat auditorskou zprávu od společnosti ADU.CZ s.r.o. z Malenic. Společně odstraníme nedostatky i rizika a zapracujeme na případných potížích.
Výroba plechových dílů, třískové obrábění, CNC frézování, svařování
Zakázkovou výrobu plechových dílů, kovovýrobu konstrukčních prvků, třískové obrábění, CNC frézování, soustružení, ohraňování realizuje společnost SINOP SMP s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
Kapacitní snímače – vysoce přesné a bezkontaktní měření odstupu, délky, polohy
Společnost Micro-Epson Czech Republic, spol. s r.o. nabízí moderní a přesné kapacitní snímače pro bezkontaktní měření odstupu, délky nebo polohy vhodné pro laboratoře i pro průmyslové měření.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
GEU Kaplice
Střední škola GEU Kaplice nabízí uchazečům studijní maturitní obory s perspektivou uplatnění na trhu práce nebo v soukromém podnikání.
Střední odborné učiliště Kaplice
Vybíráte si střední školu? Přihlaste se ke studiu na Středním odborném učilišti Kaplice, kde nabízí zajímavé učební obory s garancí uplatnění na trhu práce.
Gymnázium a SOŠE Kaplice
Kvalitní přípravu na vysokoškolské studium nebo uplatnění v zaměstnání přináší absolventům studium čtyřletých oborů na škole Gymnázium a SOŠE Kaplice.
Navíjení cívek transformátorů Písek
Výrobní družstvo Otava v Písku nabízí služby navíjení cívek a transformátorů s využitím v různých odvětvích průmyslu a výzkumu.
Obec Krašlovice - historie a současnost
Malou obec Krašlovice naleznete v okrese Strakonice v Jihočeském kraji, na levém břehu řeky Blanice. Je vzdálena necelé 4 km severozápadně od Vodňan.
Bagrování, zemní práce a terénní úpravy, výstavba zpevněných ploch, nakládání materiálu
Výkopy základů a jiné terénní úpravy pro dům, silnici či jinou stavbu Vám poskytne společnost Vladimír Slipka - zemní práce z Lišova. Spolehlivé stroje v rukou zkušené obsluhy.
Tuzemská i mezinárodní autodoprava, přeprava zboží kamiony
Tuzemská i mezinárodní autodoprava, import a export nákladů, přepravu zboží plachtovými a chladírenskými návěsy realizuje FUKA SPEDITION, s.r.o., okres České Budějovice.
Konfokální snímače – rychlé a přesné měření i vůči zrcadlovému povrchu
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. nabízí konfokální snímače v různém provedení pro rychlé a přesné měření vzdálenosti a polohy, s novinkou confocalDT IFC2421/22 i proti zrcadlivému povrchu.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Silniční kola Tábor – kvalitní cyklistické potřeby
Dodáváme silniční kola a kvalitní cyklistické potřeby nejznámějších značek. Naší prodejnu naleznete v Táboře.
Předprojektová a projektová příprava pro realizaci dojicích technologií, WestfaliaSurge
Dojící technologie na vysoké úrovni Vám zajistí společnost AGP - nova spol. s r.o. sídlící v Českých Budějovicích. Zrealizujeme Vám kompletní projekt včetně rekonstrukce i finančního rozboru.
Romantický pobyt v komfortním selském stavení - únik z velkoměsta do čisté přírody
Romantiku ve dvou si můžete užít v selském stavení u rodiny Bochníčkovy v Mutišově u Slavonice v Jižních Čechách. Můžete zde oslavit výročí, nebo si jen dopřát relaxaci v krásné přírodě.
Prodej i servis stavebních strojů České Budějovice
Nejen stavebním firmám je určena nabídka společnosti Vladimír Zelenka – VZ service z Českých Budějovic na prodeje nových i použitých stavebních strojů a jejich servisu.
Vesnice Zálší, obec v malebné chráněné krajině Borkovických blat v jižních Čechách
Obec Zálší je typická jihočeská vesnice nacházející se nedaleko města Tábor, významná především svými selskými domy, jež v současnosti patří ke kulturním památkám ČR.
Pronájem auta s hydraulickou rukou pro přepravu zboží, kontejnerů či strojů
Auto s hydraulickou rukou pro přepravu zboží, strojů či kontejnerů si můžete v okolí Dačic pronajmout od společnosti ST MONT Dačice.