Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihočeský kraj
Střední odborná škola Třeboň
Střední odborná škola Třeboň nabízí studentům možnost vzdělání v široké nabídce tří a čtyřletých učebních oborů uměleckých, oděvních, ekonomických, opravářských i dalšího nástavbového studia.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Barevné samolepicí etikety na obaly s medem a medovinou s ochrannými známkami ČSV
Vyberte si z širokého sortimentu barevných včelařských etiket, které pro Vás vyrábí společnost METAPIS Ing. Lea Andrejsová z Cizkrajova u Jindřichova Hradce.
METAPIS Ing. Lea Andrejsová
Pohřební služba Český Krumlov
Pohřební služba Maurenc je připravena podat pomocnou ruku všem pozůstalým, kteří potřebují zařídit pohřeb v okrese České Krumlov. Vše potřebné zařídíme s úctou a profesionálním přístupem.
Papírenské výrobky, obalové materiály, papíry a kartony
Papírenské produkty, obalové materiály, kartony, papíry dřevité a bezdřevé, grafické, voluminézní, ofsetové, novinové, speciální, termo dodává POLO Bohemia s.r.o., České Budějovice.
Lékárna Suchdol nad Lužnicí - prodej veterinárních přípravků
I na Vaše domácí mazlíčky pamatují v Lékárně U Panny Marie Pomocné v Suchdole nad Lužnicí, kde nabízejí základní sortiment veterinárních přípravků a kosmetických výrobků.
Účetní služby, vedení a rekonstrukce účetnictví, zpracování daní, daňová přiznání
Využijte profesionální služby společnosti BENE CB spol. s r.o. Účetnictví a daně České Budějovice, která Vám vždy ochotně poradí a pomůže najít to nejlepší řešení v oblasti financí i účetnictví.
BENE CB spol. s r.o. Účetnictví a daně České Budějovice
Energetická řešení Praha - energie zdarma dostupná pro jednotlivce i firmy
Rozčilují Vás vysoké účty za energie? Společnost SILVER PLANET s.r.o. se sídlem v Praze přináší jednotlivcům i formám řešení ve formě energetických řešení a úspor za energie.
Obchodní akademie Třeboň
Čtyřleté studium Obchodní akademie Třeboň je ukončené maturitní zkouškou a připravuje své absolventy jak pro další studia, tak pro práci v soukromých firmách i veřejné správě.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Česká škola klasické homeopatie
Tříleté víkendové studium klasické homeopatie nabízí zájemcům z řad odborné i laické veřejnosti Česká škola klasické homeopatie spol. s r.o.
Pestrá nabídka čerstvých květin pro různé příležitosti Tábor - svatební, smuteční, k výzdobě i pro radost
Květinářství Květiny Michaela z Tábora každý den chystá pro své zákazníky nabídku čerstvých květin pro různé příležitosti jako svou svatby, narozeniny, výzdoba místností či svátečních tabulí.
Zastřešení lodžií, balkonů, vchodů, realizace přístřešků z různých materiálů, garážová stání
Široký sortiment v oblasti výstavby zahrad, balkonů i skleníků Vám poskytne společnost KL trading s.r.o. z Českých Budějovic. Poradíme, vypracujeme Vám návrh a zajistíme dodání i samotnou montáž.
Vojenský výstrojní materiál, vyřazená armádní technika, velkoobchod, maloobchod, prodej
Kvalitní vojenskou výstroj, stroje, nářadí i zdravotnický materiál pro maloobchodní i velkoobchodní prodej Vám poskytne společnost HASS Hroby s.r.o. z okresu Tábor.
Systémy pro vedení kapalin a plynu, vlnité a hladké hadice, výroba, dodání a montáž
Spolehlivou ochranu před mechanickými i chemickými vlivy včetně elektrického vedení Vám poskytne společnost UNIWELL CZ s.r.o. ze Zdíkova u Prachatic. Systémy dle specifických potřeb zákazníka.
Stropní konstrukce z předpjatého betonu, předpjaté filigrány NORD s nadprůměrnou únosností
Vložkový stropní systém vysoké kvality Vám poskytne společnost CZ NORD, s.r.o. z Českých Budějovic. Zajistíme maximální užitnou hodnotu a bezpečí Vašich stropních konstrukcí.
CZ NORD, s.r.o.
Obec Zdíkov, vesnice na Prachaticku s malebným zámeckým parkem
Obec Zdíkov a osady se nachází na hranicích CHKO Šumava v okrese Prachatice. Jsou zde přírodní a historické památky, zámek s parkem, kaple, kostel, vyhlídková místa, cyklotrasy.
Přesun a manipulace těžkých břemen České Budějovice
O náročný přesun těžkých břemen a manipulaci s nimi nejen na stavbách se bezpečně postará společnost Trhlík - práce se stavební mechanizací, s.r.o. z Českých Budějovic.
Maziva, vysoce odolné motorové a průmyslové oleje, kapaliny pro osobní i nákladní automobily
Pokroková maziva splňující nejpřísnější automobilové požadavky naleznete u společnosti ADDINOL Central Europe s.r.o. z Tábora. Kvalitní oleje pro všechna osobní i nákladní vozidla.
Lékárna U Panny Marie Pomocné Suchdol nad Lužnicí
V Lékárně U Panny Marie Pomocné v Suchdole nad Lužnicí Vám poskytnou ochotní lékárníci kompletní péči, poradenství a nabídnou léky, léčiva, dětskou výživu i zdravotní obuv pro děti a dospělé.
Obchod s čerstvým ovocem a zeleninou od tuzemských pěstitelů, distribuce do českých velkoobchodů
Pochutnejte si na čerstvém ovoci a zelenině, kterou Vám zajistí společnost ZEO Trade s.r.o. z Vodňan. Dovážíme zboží ze všech evropských i tuzemských pěstitelů a rozvážíme po celé České republice.
Maloobchod a velkoobchod se spojovacím a kotvícím materiálem
Malo a velkoobchodním prodejem spojovacího materiálu a kotvící techniky se v okolí Dačic, Telče a Slavonic zabývá společnost FACHMANcajky se sídlem v Dačicích.
Vedení účetnictví, daňové poradenství, auditorská činnost
Vedení účetnictví a daňové evidence, daňové poradenství, zpracování daňového přiznání, kontrolního hlášení, auditorskou činnost zajišťuje společnost ADU.CZ s.r.o., okres Strakonice.
Dodání a montáž klasických i moderních garážových vrat podle Vašeho přání
Garážová vrata na míru podle Vašeho přání Vám v okolí Telče a Jihlavy dodá a namontuje společnost Bastl.
Obec Klec, vhodné místo pro rekreaci a turistiku v blízkosti jihočeských rybníků
Obec Klec je malá vesnice ležící nedaleko města Jindřichův Hradec. Jedná se o typickou jihočeskou obci, v jejímž okolí se nachází řada rybníků, ale také hrad, který se řadí ke kulturním památkám ČR.
Kamenictví, kompletní kamenické práce, kamenná dlažba, schodiště, venkovní krby
Kvalitní kamenné schodiště a schody z přírodního kamene Vám zajistí společnost František Holkup z Českého Krumlova. Provádíme veškeré kamenické práce včetně dlažby a krbů.
Kvalitní středoškolské vzdělání ve studijních oborech gymnázia, obchodní akademie i učiliště
Kvalitní středoškolské vzdělání s moderními učebnami a možností vycestovat Vám poskytne Gymnázium, Střední odborná škola ekonomická a Střední odborné učiliště, Kaplice, Pohorská 86.