Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihočeský kraj
Příslušenství a potřeby pro obkladače – prodej
Veškeré příslušenství a potřeby pro profesionální obkladače i kutily zakoupíte v okolí Dačic a Telče v prodejně FACHMANcajky v Dačicích.
Sociální služby pro dospělé s Alzheimerovou chorobou a stařeckou demencí
Ubytování se sociálními službami pro dospělé a seniory s Alzheimerovou chorobou, stařeckou demencí a duševními nemocemi zajišťuje Domov Kunšov s.r.o., okres Strakonice.
Prodej kovoobráběcích strojů Písek
Potřebujete vybavit váš provoz nebo dílnu kovoobráběcím strojem? Společnost Ivana Hajná - SUNEX, s.r.o. z Písku prodává soustružnické automaty, brusky, frézky a soustruhy včetně náhradních dílů.
Prodejna se širokým sortimentem úklidových a ochranných pomůcek
Široký sortiment úklidových a ochranných pomůcek nejen pro domácí kutily naleznete v maloobchodní a velkoobchodní prodejně spojovacího materiálu a kotevní techniky FACHMANcajky v Dačicích.
Stavební projekce rodinných domů, průmyslových objektů, poradenství
Projekční kancelář, stavební projekce, projektové dokumentace, 3D vizualizace rodinných domů, skladů, výrobních hal, logistických center, realizuje Atelier 24, s.r.o.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy i ve svažitém terénu, hloubení základů pro domy a bazény
Kvalitní přípravné stavební práce Vám poskytne společnost Vladimír Beneš - Sklady Temelín. Zajistíme základy pro Váš sklep či jezírko a terénní práce prováděné za těch nejobtížnějších podmínek.
Kotvící materiál a kotevní technika – malo a velkoobchod
Maloobchodním a velkoobchodím prodejem kotvícího materiálu a kotevní techniky se zabývá prodejna spojovacího materiálu a kotevní techniky FACHMANcajky se sídlem v Dačicích.
Konference, jednání, firemní školení a prezentace včetně cateringu až pro 250 hostů
Private Luxury Apartments s.r.o. Frymburk nabízí pro pořádání konferencí, jednání, firemních školení a prezentací elegantní bezbariérové prostory včetně zajištění audiovizuální techniky a cateringu.
Čalounictví, renovace čalounění starožitného i zahradního nábytku, autosedaček, opravy autoplachet
Precizní čalounění Vaší sedací soupravy, rohové lavice a dalšího nábytku včetně dveří Vám zajistí rodinná firma Čalounictví a Podlahářství Miloš Hummel z Jindřichova Hradce.
Kompletní architektonická, projekční a inženýrská činnost, autorizovaný architekt
Mnohaleté zkušenosti na poli architektury, moderní přístup a smysl pro detail, to vše naleznete v architektonické kanceláři v Českých Budějovicích Ing.arch. Kročák Jaromír.
Ubytování v Třeboni nedaleko historického centra, penzion, chalupa, chata, apartmány
Příjemně strávenou dovolenou v Třeboni s maximálním komfortem Vám zajistí společnost Autokemp Třeboň Jiří Neubauer z Domanína. Pohodlné ubytování v přírodě či přímo v centru Třeboně.
Prodej potřeb pro malíře a příslušenství na malování
Široký výběr potřeb pro malíře a příslušenství na malování naleznete v okolí Dačic a Telče v malo a velkoobchodní prodejně kotvící a spojovacího materiálu FACHMANcajky v Dačicích.
Ubytování v penzionu v Českých Budějovicích v pokojích a apartmánech
Ubytování v rodinném Penzionu U Lesa v Českých Budějovicích, nekuřácké pokoje a apartmány s kuchyňkou, zahrada, dětské hřiště, wellnes, krásná příroda jižních Čech.
Pronájem nebytových prostor a parkovacích míst, České Budějovice
Pronájem skladů, hal, kanceláří, nebytových i bytových prostor a parkovacích míst pro firmy, soukromníky zajišťuje společnost Fruktimport spol. s r.o., České Budějovice.
Zelenina - Fruktimport spol. s r.o. Volné prostory pronájem České Budějovice
Spojovací materiál – maloobchodní a velkoobchodní prodej
Maloobchodním a velkoobchodním prodejem spojovacího materiálu se v okolí Dačic zabývají Fachmancajky- prodejna spojovacího materiálu a kotevní techniky.
Potřeby a nářadí pro domácí kutily - malo a velkoobchod
Potřeby a nářadí pro domácí kutily, jako jsou kleště, nůžky, sady klíčů, sekyrky či hrábě naleznete v okolí Dačic v malo a velkoobchodě se spojovací a kotvící technikou – v prodejně Fachmancajky.
Prodej a montáž plastová okna nejvyšší kvality. Lokalita Slavonice, Jemnice, Telč
Prodej a montáž plastová okna nejvyšší kvality. Inovativní funkční řešení, bezpečnost a péče o úspory energie. To je výrobce a prodejce firma Okna Bastl. Lokalita Slavonice, Jemnice, Telč.
Autodoprava a spedice, přeprava nákladu, Velká Británie a Benelux
Autodoprava a spedice, specializace na Velkou Británii a Benelux, přeprava celovozových i částečných nákladů, nebezpečného zboží realizuje společnost Koritensky a.s.
Pilařská výroba, prodej dřeva, kulatina, palivové dříví, dřevěný masiv, palubky, stavební řezivo
Dřevo na míru Vám zajistí společnost PROGRES HOLDING a. s. z Nové Pece na Prachaticku. Topné dříví i palubky zprostředkujeme pro naše české, německé i rakouské zákazníky.
Rentgen servis Jindřichův Hradec
Pracujete s rentgenem a hledáte odbornou firmu, která nabízí servis a zkoušky těchto přístrojů? Neváhejte se obrátit na Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce.
Obec Lety, Šerkov a Pukňov, okres Písek, historické památky
Obec Lety je členem Dobrovolného svazku obcí severního Písecka, nachází se zde historické a přírodní zajímavosti, bohatý kulturní život, turistika nedaleko nádrže Orlík.
Prodej spojovacího materiálu, kotvící techniky a vrtáků
Kvalitní spojovací materiál, kotvící techniku a vrtáky zakoupíte v okolí Dačic a Telče ve specializované prodejně spojovacího materiálu a kotvící techniky Fachmancajky v Dačicích.
Vodohospodářské práce Třeboň
Veškeré odborné vodohospodářské práce od odbahnění rybníků po opravy hrází nebo budování protipovodňových opatření zajistí společnost Hydro & KOV, s.r.o. se sídlem v Třeboni.
Vyšší odborná škola, obor Zemědělství, Tábor
Zajímáte se okolní krajinu ekologii a přírodu? Studujte obor zemědělství na Vyšší odborné škole v Táboře, kde Vás připraví na práci v oblasti pozemkových úprav a ekologie krajiny.
Strojní omítky, zateplení budov, dvojvrstvé štukové omítky
Strojní omítání a zateplování budov systémem CEMIX, vnější a vnitřní dvojvrstvé štukové a jádrové omítky rychle a kvalitně zhotovuje firma Horňák - strojní omítání s.r.o., okres České Budějovice.