Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihočeský kraj
Elektro revize České Budějovice
Hledáte spolehlivou firmu, která provádí elektrorevize? Pokud jste z okolí Českých Budějovic, pak Vám doporučujeme kontaktovat společnost Milan Dvořák ELEKTRO.
České Velenice
Malebné město České Velenice ležící v Jihočeském kraji nabízí svým obyvatelům, návštěvníkům a turistům mnoho kulturních příležitostí ke společenskému i každodennímu životu.
Město České Velenice
Studium homeopatie
Zajímáte se o homeopatii a chcete se dozvědět více informací? Česká škola klasické homeopatie spol. s r.o. nabízí možnost tříletého víkendového studia klasické a postklasické homeopatie.
Zakázková výroba rozvaděčů, elektrorozvaděčů, elektromontážní práce
Zakázková výroba rozvaděčů, plastových či kovových rozvodných skříní, elektromontážní práce, rozvody a revize elektro realizuje společnost Elektro Jelínek - Miroslav Jelínek, Tábor.
Obec Zbytiny v prachatické kotlině, turistická oblast s cyklostezkami a lyžařským vlekem
Obec Zbytiny je malá klidná vesnice v okrese Prachatice obklopená hustými lesy plnými lesních plodin, ideální místo pro milovníky krásné přírody, vášnivé turisty a aktivní sportovce.
Rožmberk nad Vltavou, město s bohatou historií, gotickým hradem i centrem vodácké turistiky
Rožmberk nad Vltavou je atraktivní město ležící v údolí nejvýznamnější české řeky Vltavy. Místo s bohatou historií, kulturním a společenským životem, ideální pro nadšené vodáky a zamilované.
Vodohospodářské stavby Třeboň
Specializované služby a úpravy vodohospodářských staveb jako je například výstavba bezpečnostních přelivů a oprava rybničních objektů nabízí společnost Hydro & KOV, s.r.o. se sídlem v Třeboni.
Prodej jednovřetenových soustružnických automatů
Jednovřetenové soustružnické automaty A20B, A32-40-50C,CA, vrtačky, brusky, soustruhy.
Vodorovné dopravní značení České Budějovice
Hledáte firmu, která nabízí prodej nebo půjčení vodorovného dopravního značení? Důvěrou se můžete obrátit na firmu pana Zdeňka Žáka DOZNA z Českých Budějovic.
Restaurace se salónkem a venkovním posezením v centru jihočeského města České Budějovice
Restaurace Karla IV. Vivo Gurmet s.r.o. je stylovou restaurací nacházející se přímo v centru Českých Budějovic. Restaurace s dobrým jídlem, vínem a pivem, ideální místo pro rodinné a firemní oslavy.
Lékárna Suchdol nad Lužnicí
Lékárna U Panny Marie Pomocné, s.r.o. připravila pro zákazníky pocházející ze Suchdola nad Lužnicí a okolí kompletní sortiment léčiv na předpis i volně prodejných zdravotnických přípravků a pomůcek.
Zemní a výkopové práce Strakonice - výkop základů, zakládání staveb
Společnost FABAK Václava Kotlíka se zabývá veškerými zemními a výkopovými pracemi v oblasti Jižních a Západních Čechách a Středočeském kraji. Činnost provádí pouze vyškolený personál.
Obec Slapy s výstavbou v blízkosti historického města Tábor, turistika v jižních Čechách
Obec Slapy je menší vesnice vzdálená pouze pár kilometrů od historického města Tábor. Slapy se vyznačují bohatým společenským životem, folklórními zvyky a velmi dobrou dopravní obslužností.
Zemní práce pro inženýrské sítě, výkopy základů, terénní úpravy, demolice staveb
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, výkopy základů, jímek, terénní úpravy, odbahnění rybníků, svahování pozemků, demolice staveb provádí společnost Zemní práce Sobek - Milan Sobek.
Jednota Vimperk, velkoobchod potravin, drogistického a spotřebního zboží, zásobování COOP
Jednota, spotřební družstvo ve Vimperku je družstvo zabývající se velkoobchodem smíšeného zboží, potravin, drogistického a spotřebního zboží. Jsme přední dodavatel zboží do prodejen COOP.
Obec Člunek, součást přírodního parku Česká Kanada, turistika, rybníky
Obec Člunek a jeho části Kunějov a Lomy se nachází v Jihočeském kraji, součástí území je přírodní park Česká Kanada, rybníky, turistické trasy, kostel a selské usedlosti.
Interiérové oblázkové koberce - kamínková bezspárová podlaha se snadnou údržbou
Vyměňte starou dlažbu za kamínkový koberec. Interiérové oblázkové bezspárové podlahy se snadnou údržbou dodává včetně pokládky spolehlivá firma Profistone s.r.o. Tábor.
Kachle pro klasická kachlová kamna s tradičními i novými bezolovnatými glazurami, výroba
MK PROFI Kachlová kamna s.r.o., firma z Horní Plané, jež se zabývá výrobou keramických kachlů na kachlová kamna, sporáky a krby. Vyrábíme tradiční i nové kachle z nejlepšího jílu s efektivní glazurou.
Mražené i nemražené potraviny, maso, ryby, ovoce, zelenina, drogerie, velkoobchod
S.V.G. spol.s r.o., firma ze Strakonic nabízející široký sortiment zboží, jako jsou ryby, mražená zelenina, zmrzliny, ovoce, koření, maso a drogerie. Zajišťujeme rozvoz a distribuci v oblasti Čech.
Díly pro dopravní prostředky a motocykly okr. Písek
OM PROTIVÍN a.s. vyrábí a prodává náhradní díly na dopravní prostředky a motocykly. Firma sídlí v Protivíne, okr. Písek.
OM PROTIVÍN a.s. - Bondioli & Pavesi Výroba přesných ozubených kol
Kvalitní stravování pro zaměstnance, dále rozvoz snídaní, obědů, večeří a noční stravování
ZÁRUBA GASTRO a.s. - Dobrá jídelna z Českých Budějovic, to je kvalitní strava z čerstvých potravin od regionálních dodavatelů. Rozvážíme snídaně, obědy, večeře a zajišťujeme cateringové služby.
Technologie pro vstřikování plastů, kloubové vstřikovací stroje s energetickou úsporou
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o., společnost, jež dodává vstřikovací stroje na zpracování plastů, lineární roboty či kloubové vstřikovací stroje. Jsme firma s tradicí a pobočkami po celém světě.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Pokládka laminátových plovoucích podlah, odborně provedené podlahářské práce jižní Čechy
VM Podlahářství Václav Horkel, firma zabývající se pokládkou podlahových krytin různého typu. Provádíme všechny druhy podlahářských prací, odborně a se zárukou. Sídlíme ve městě Tábor.
Termodesky neboli vyhřívací lehátka s topnými články, ideální způsob ohřevu loží zvířat
SAKUTUS CZ a.s., společnost zabývající se výrobou vyhřívacích lehátek pro ohřev loží zvířat, především mláďat. Naše termodesky nachází uplatnění nejen v boudách pro psy, ale i u koček a jiných zvířat.
Stylová restaurace s dobrým jídlem, s ubytováním v příjemném penzionu v jižních Čechách
Restaurace a penzion U Formana, stylově zařízená restaurace s příjemným posezením a možností rodinných oslav, společenských, firemních akcí a večírků. Moderní penzion ve Stráži nad Nežárkou.