Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihočeský kraj
Střední odborné učiliště s domovem mládeže, rozmanité obory, Soběslav
Střední odborné učiliště s domovem mládeže, tříleté učební obory i pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami zajišťuje Střední škola řemeslná a Základní škola, Soběslav.
Opravy, prodej a servis vysokozdvižných vozíků a techniky
Opravy motorů a agregátů, smluvní servis, pravidelné technické prohlídky, náhradní díly, manipulační technika, vysokozdvižné vozíky, DESTA od firmy DAMATECH, spol. s r.o.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Sítě proti hmyzu – účinná ochrana proti hmyzu
Kvalitní a vysoce odolné sítě proti hmyzu naleznete mezi sortimentem společnosti Okna Bastl. Zbavte se dotěrného hmyzu a vychutnávejte ničím nerušené chvíle ve Vašem domově.
Mimo montáže poskytujeme také pronájem a přepravu autem s hydraulickou rukou (HR)
Společnost ST-Mont Pavel Stejskal rozšiřuje v rámci své činnosti službu v oblasti přepravy techniky a strojů, stavebních materiálů, či zboží, pronájem a přepravu autem s hydraulickou rukou.
Lékárenská péče a poradenství, prodej léků, Suchdol nad Lužnicí
Lékárenská péče, poradenství, prodej léků, vitamínů, potravinových doplňků, zdravotních pomůcek a speciálních produktů realizuje Lékárna U Panny Marie Pomocné, s.r.o., Suchdol nad Lužnicí.
Specialista na střechy, realizace nových a rekonstrukce starších střech i okapových systémů
Novou střechu pro Vaši novostavbu i starší dům Vám zrealizuje společnost KAMLACH & spol. s.r.o. z Českého Krumlova. Kompletní tesařské, klempířské a pokrývačské práce.
Keramické kvalitní kachle pro kamnáře ze Šumavy, široký sortiment
Originální keramické kachle pro kamnáře ze Šumavy, široký sortiment vzorů, reliéfů, mozaiky, glazur vyrábí a prodává společnost MK PROFI Kachlová kamna s.r.o.
Podnikový informační systém pro podporu řízení výrobních podniků
Podnikový informační systém QAD od společnosti Minerva Česká republika, a.s. pomáhá řídit výrobní podniky jejich nakupování, plánování, finance, lidské zdroje a prodej.
Minerva Česká republika, a.s. Centrála
Mezinárodní přeprava chlazeného a mraženého zboží západní Evropě rychle a spolehlivě
Přeprava chlazeného a mraženého zboží do Velké Británie, Francie i Španělska Vám zajistí firma Kendy CZ spol. s r.o. ze Slaníku. Včasná doprava moderními a bezpečnými vozy.
Výroba a prodej věžových sestav a rozhleden - atraktivní zábava pro děti
Uvažujete-li jak zaměstnat vaše děti zábavou či nějakou aktivitu, zvolte firmu Dřevoslav s.r.o. ze Slavonic, která vyrábí a zprostředkovává nejen atraktivní věžové sestavy, ale i rozhledny.
Dřevoslav s.r.o.
Údržba a kompletní správa nemovitostí pro SVJ, bytové a družstevní domy pro Jihočeský kraj
David Buchtel - Annamat správa nemovitostí je prosperující firma z Bechyně specializující se na správu objektů od řešení technického stavu budovy přes evidence osob až po úřední záležitosti.
Průmyslové chladírenské technologie se špičkovými technickými i hygienickými parametry
Kompletní chladírenské technologie do výrobních i obchodních prostor Vám vyrobí společnost SINOP CB a.s. z Českých Budějovic. Chladiče vody a jiné kondenzační jednotky přímo na míru.
SINOP CB a.s.
Cestovní kancelář s širokou nabídkou poznávacích zájezdů a pobytů u moře, hotely i apartmány
Perfektní dovolenou se vším, co k tomu patří, Vám zajistí společnost Apex Tour, s.r.o. z Božetic. Velký výběr hotelů, motelů, penzionů i apartmánů pro jednotlivce, rodiny i skupiny přátel.
Azylový dům pro matky samoživitelky, podpora týraným ženám, pomoc s péčí o dítě
Pomocnou ruku při ztrátě bydlení či v jiné nepříznivé situace Vám ochotně podá Domov sv. Alžběty pro matku a dítě Farní charita Veselíčko u Přerova. Napomáháme matkám v těžkých životních momentech.
Posuvná vrata a brány – ruční, s pohonem
Posuvná vrata a brány ruční i s pohonem dodává společnost Okna Bastl z Dačic. Montujeme vysoce kvalitní brány, které Vám budou sloužit dlouhá léta.
Komplexní stavební práce v Jihočeském kraji, výstavba a rekonstrukce rodinných domů
Veškeré stavební činnosti od základové desky přes obklady až po zateplení Vám zprostředkuje Stavební firma Zbyněk Pícha sídlící v obci Trhové Sviny na Českobudějovicku.
Internetové připojení, Wi-Fi, VoIP volání přes internet, Prachaticko
Kvalitní, rychlé a stabilní připojení k Wi-Fi síti, internetové volání, měření signálu, montáž a instalace internetového připojení zajišťuje na Prachaticku společnost MIRANET CZECH s.r.o.
Krásná příroda v CHKO Šumava v malebné obci Zbytiny, turistika
Zachovalá krajina CHKO Šumava v obci Zbytiny, pohostinství, ubytování pro turisty, cyklotrasy a turistické stezky do krásných lesů a podmáčených luk.
Posuvné dveře na zeď či do pouzdra – moderní a estetické řešení pro Váš byt
Dodávku a montáž posuvných dveří na zeď či do pouzdra zajišťuje v okolí Dačic, Telče a Slavonic společnost Okna Bastl. Velký výběr posuvných dveří a jejich dekoru.
Obec Hornosín s kaplí sv. Floriána, místní lidovou knihovnou i hospůdkou
Prázdninovou pohodu a klid typické jihočeské vesnice Vám poskytne obec Hornosín. Obec se zajímavou historií opředenou mnoha pověstmi, SDH a vlastní obecní samosprávou.
Výstavba starších i nových hal, přístřešků a administrativních budov
Výstavba starších i nových hal, přístřešků, administrativních budov, prodejen, autosalonů a zemědělských hal provádí firma St mont v Dačicích.
Energetické audity, certifikace kameniva, betonu, tmelů
Certifikace energetické náročnosti budov, energetické audity a štítky, certifikace kameniva, betonu, tmelů, malt, izolací realizuje Technický a zkušební ústav stavební Praha, s.p.
Poznejte kouzlo pergol, altánů, či letních učeben přímo na Vaší zahradě
Uvažujete-li o výstavbě pergoly, altánu, či letní učebny, pak oslovte firmu Dřevoslav, s.r.o., kde Vám pomůžeme zrealizovat Vaše představy.
Dřevoslav s.r.o.
Ekofarma v České Kanadě, rekreační pobyty, biopotraviny
Ekofarma v obci Český Rudolec v krásné krajině České Kanady, kterou provozuje Tereza Langová, zajišťuje rekreační pobyty, výrobu a prodej biopotravin z kozího mléka.
Zemědělská produkce obilovin, řepky, mléka, provoz bioplynové stanice
Zemědělské družstvo Hříšice, rostlinná a živočišná výroba, produkce obilovin, ječmene, pšenice, žita, řepky, chov krav a prodej mléka, provoz bioplynové stanice.