Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Znojmo
Barokní zámek Lechovice, poutní kostel a dobré víno v Obci Lechovice
Obec Lechovice v okrese Znojmo Vás zve na prohlídku mnoha kulturních památek, mezi něž patří Lechovický zámek v barokním stylu nebo Poutní kostel Navštívení Panny Marie.
Brýlové čočky chránící zrak před modrým světlem a UV zářením – druhá čočka zdarma
Pořiďte si brýle s čočkami chránící zrak před modrým světlem a UV zářením. V Optice Frič ve Znojmě a Moravských Budějovicích obdržíte druhou brýlovou čočku zdarma.
Odborné měření zraku – diagnostika dioptrií pro korekci očních vad
Odborné měření zraku provádí oční optika Optik Frič ze Znojma. Diagnostikuje Vám dioptrie pro korekční oční vady a také pomůže s výběrem vhodné dioptrické pomůcky ke korekci zraku.
Dekarbonizace motoru či vstřikovací soustavy zajištěná spolehlivým autoservisem
Spolehlivé služby nejen v oblasti opravy aut vám zajišťuje firma autoservis Aleš Lengál z Únanova, která zprostředkovává údržbu vozů i v blízkém okolí Znojma a to například dekarbonizaci motoru.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Ochrana podlah před poškrábáním a nečistotami – odolné a protiskluzové laky pro každou oblast použití
Ochranu podlah před nečistotami a poškrábáním formou protiskluzových laků, které jsou odolné nejen proti chemickým látkám, prodává společnost floorcolor s.r.o. ze Znojma.
Výkup, zpracování železa, železného šrotu, kovových materiálů, kovošrot
Zpracováním a výkupem železného šrotu, kovových materiálů jako je měď, ocel, hliník, olovo, litina, elektrokabely, bronz, se zabývá firma IB - MET s.r.o., z Moravského Krumlova.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Čistící a pečující prostředky na kůži v interiéru automobilů – oživení barvy a lesk
Vysoce kvalitní prostředky na péči a čištění kůže v interiéru vozidla dodává firma ZVG CZ s.r.o. Tento produkt kůži chrání před popraskáním, vyživuje, oživuje barvu a dodává lesk.
ZVG CZ s.r.o.
Betonování podlah a základů v zimě – práce v každém ročním období
Nejen betonování podlah a základů rodinných domů v zimě obstarají specialisté společnosti Beton Znojmo, která se postará i o dopravu a čerpání betonu.
Oční optika s největším výběrem slunečních a dioptrických brýlí
Nejširší výběr značkových slunečních a dioptrických brýlí pro děti i dospělé ve Znojmě najdete v Drive-IN OPTIK. Navštivte naší oční optiku v obchodním centru SHOPPING a přesvědčte se sami.
Moderní kondenzační kotle pro topení s ekonomickou úsporou - servis a prodej
Moderní kondenzační kotle pro topení s technologickou i ekonomickou úsporou - servis a prodej nabízí firma Servis plynospotřebičů ve Znojmě.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Přestavba, montáž LPG včetně revize
Přestavbu vozidla na LPG pohon svěřte do rukou autoservisu Aleš Lengál z Únanova na Znojemsku. Provádíme pravidelné revize LPG.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Osobní ochranka a osobní řidič-bezpečnostní agentura, ostraha Brno
Osobní doprovod při schůzkách a jednáních nebo dlouhodobou osobní ochranku se službami řidiče, zajišťuje bezpečnostní agentura TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Květinový mobiliář pro města a obce – květináče, truhlíky, mísy
Květinový mobiliář FLORAVIL pro města a obce naleznete u společnosti Česko kvete MV s.r.o. Dodáváme široký sortiment truhlíků, mís, květináčů a různých doplňků v mnoha tvarech, rozměrech a barvách.
Kompaktní velkoprostorový vůz Volkswagen Touran pro rodiny s dětmi
Je to již 15 let co byl na trh uveden kompaktní velkoprostorový vůz Volkswagen Touran, vůz oblíbený zejména u rodin s dětmi. Zakoupit ho můžete u INTERMOBIL, s.r.o. ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Kolekce VOC ZNOJMO vín – vína s moderní certifikací upřednostňující originalitu a původ vína
Jedinečná kolekce vín, která klade důraz na originalitu a původ vína – to jsou vína kolekce VOC ZNOJMO s moderní certifikací, která vyrábí vinařství VINO HORT.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Dioptrické brýle i brýlové čočky za super cenu - široký výběr jedině u nás
Široký výběr dioptrických brýlí, obrub i brýlových čoček jedině u nás! Navštivte oční optiku Optik Frič s.r.o. ve Znojmě nebo Moravských Budějovicích.
Výrobce, subdodavatel strojírenských dílů, CNC obrábění
CNC obrábění a broušení, výroba, distribuce,subdodavatel strojírenských dílů a montážních podskupin strojů, Vám zprostředkuje společnost ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Pomoc s prodejem, výkupem nemovitostí ohrožených exekucí – kompletní servis
Kompletní servis s prodejem a výkupem nemovitosti, které jsou ohroženy exekucí, Vám zajistí realitní kancelář Znojemské reality. Poradíme si s každým případem.
Půjčovna kostýmů na maškarní ples, masopust či na dětské představení, provoz Městského divadla
Provoz půjčovny kostýmů i Městského divadla zajišťuje společnost Znojemská Beseda, která se stará o kulturní a společenské akce ve městě Znojmo. Pronájem celých kostýmů či jen jejich částí.
Uzeniny, masné a uzenářské výrobky z masa bez přidaných separátů
Uzeniny nejlepší kvality, tepelně opracované i neopracované masné výrobky vyrobené výhradně z masa a bez přidaných separátů zakoupíte v okolí Znojma v řeznictví a uzenářství Poctivé uzenářství s.r.o.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Výstavba a rekonstrukce koupelen, koupelnové studio
Projektovou dokumentaci, rekonstrukci a výstavbu koupelen nebo zednické obkladačské a vodoinstalační práce pro Vás zajistí ve Znojmě firma FATO Hlaváč, s.r.o.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Unikátní prohlídka Znojemského podzemí a expozice pivovarnictví
Poznávejte krásy i historické a kulturní památky města Znojma – Znojemská Beseda Vás zve na prohlídku unikátního Znojemského podzemí a také na exkurzi pivovarnictví.
Servis, oprava, výměna plynové, kondenzační kotle Znojmo
Servis a opravy a výměny plynových a kondenzačních kotlů a dalších plynových spotřebičů poskytuje firma Servis plynospotřebičů Petr Hromádka, ze Znojma.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Prodej pánské, dámské a dětské obuvi, kožené galanterie a doplňků Hrušovany nad Jevišovkou
Prodej kvalitní obuvi známých značek a galanterie naleznete v prodejně Obuv Ilona v Hrušovanech nad Jevišovkou.
Obuv Ilona Miluše Fousková
Řídicí, informační a pokladní systém UniPOS, podpora pro generování fakturačních podkladů
Řídicí, informační a pokladní systém UniPOS pro čerpací a plnící stanice v několika modulových variantách s různými funkcemi prodává společnost UNIDATAZ s.r.o.