Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Znojmo
Společenské a vzdělávací centrum Louka - kongresový sál, turistické informační centrum a workshopové dílny
Centrum Louka ve Znojmě je společenské a vzdělávací centrum nově vybudované v nejstarší části Louckého kláštera. Nový prostor poskytuje konferenční sál i workshopové dílny.
Výroba zásobníků a obilních sil pro skladování potravin
Obilní sila i zásobníky do potravinářského průmyslu vhodné pro uskladnění zemědělských plodin vyrábí na zakázku z kvalitních materiálů společnost HAIVA Tasovice s.r.o. sídlící nedaleko Znojma.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Velkoformátové voštinové rohože pro stabilizaci štěrkových ploch
Velkoformátové voštinové rohože pro pevné zafixování štěrku a vysokou odolnost dodává firma Česko kvete MV s.r.o. Rohože zpevní a stabilizují povrch, zároveň jsou šetrné k životnímu prostředí.
Lodžiový, stropní, koupelnový sušák prádla, prodej, dodávka
Estetický a lehký sušák na prádlo, lodžiový sušák, stropní, koupelnový sušák dodává v různých variantách firma EVOokna Tomáš Makeš, z okresu Znojmo.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Výroba a prodej chutného a čerstvého  pečiva a zákusků
Pečivo a cukrářské výrobky a zákusky vyrobené podle tradiční receptury v oblasti Brno-venkov najdete v pekárně IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Výstavba rodinného domu na klíč od zkušených zedníků – od návrhu až po realizaci
O návrh, dodávku kvalitních materiálů i výstavbu rodinných domů na klíč zajistí stavební společnost ATLANTA a.s. Se sídlem ve Znojmě, ale působící i v okolí Třebíče.
ATLANTA, a.s.
Lahodné čajové a vánoční cukroví, sváteční koláče z cukrářství
Pokud máte chuť na poctivé čajové a vánoční cukroví nebo koláče z cukrářství, navštivte prodejnu Zelená zahrada ve Znojmě, kde si můžete vybrat z několika druhů cukroví a koláčů.
Zelená zahrada
Elektrické SUV ID.4 VW obdrželo v testech Euro NCAP nejlepší hodnocení v podobě pěti hvězd
Elektrické SUV VW ID.4 přesvědčil o svých kvalitách i v testech bezpečnosti Euro NCAP. Se ziskem pěti hvězd poskytuje nejvyšší bezpečnost ve všech testovaných oblastech.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Zemní, výkopové práce a terénní úpravy
Kompletní zemní a výkopové práce provádí na území Jihomoravského kraje firma firma DS DUMA ze Znojma. Zajistíme také veškeré terénní úpravy.
Masivní dřevěné podlahy z různých druhů dřevin včetně povrchové úpravy
Širokou škálu masivních dřevěných podlah z různých typů dřevin prodává firma Podlahy a dveře Lukáš Nekula ve Znojmě. Dodáváme dřevěné podlahy včetně povrchové úpravy.
Vodovodní baterie a sprchové kouty pro nadčasový design Vaší koupelny – široký výběr doplňků
Pořiďte si vodovodní baterie a sprchové kouty od společnosti FATO Hlaváč, s.r.o. z Moravského Krumlova, která prodává příslušenství a nadčasový design koupelnových doplňků.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Pořízení elektromobilu k podnikatelským účelům společnosti EKOČEK s.r.o.
Díky operačnímu programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost započala firma EKOČEK elektromobilitu pořízením prvního elektromobilu pro podnikatelské účely.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Montáž pevného, odnímatelného tažného zařízení
Pokud uvažujete o montáží tažného zařízení na Váš automobil, navštivte Autoopravnu Aleš Lengál v Únanově, kde si můžete nechat namontovat pevné nebo odnímatelné tažné zařízení.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Identifikační náramky Tyvek – idenfikační pásky pro společenské akce
Skvělé identifikační označení osob účastnících se akcí, koncertů a festivalů představují náramky Tyvek, které jsou k dostání u společnosti IdentCORE s.r.o.
Silikonové náramky IdentCORE s.r.o.
Použité pneumatiky, ocelové a hliníkové disky či kompletní kola
Použité pneumatiky, alu nebo ocelové disky a dokonce kompletní kola pro osobní automobily všech značek za skvělé ceny pořídíte ve firmě IB – MET.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Povrchová úprava podlah ve zdravotnictví i pečovatelských službách - účinné přípravky Dr. Schutz
Speciální povrchovou úpravu pro podlahy ve zdravotnictví a pečovatelských službách Vám zajistí účinné přípravky Dr. Schutz, na jejichž dodávku se zaměřuje firma floorcolor s.r.o. ze Znojma.
Kvalitní prostředky pro čištění interiéru vozidel – čistota a péče o vzhled Vašeho automobilu
Čistota a péče o interiér Vašeho auta bude díky našim přípravkům snadným úkolem pro každého. Profesionální čistící produkty pro automobily Vám představuje ZVG Zellstoff-Verarbeitung AG ze Znojma.
ZVG CZ s.r.o.
Prodej nábytku do ložnice, rozkládací postele, komody, skříně, Znojmo
Různé druhy postelí - manželské, rozkládací, s úložným prostorem, ale i další nábytek do vhodný do ložnice, jako jsou komody či skříně, dodává firma Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Prodej kvalitního palivového dřeva z měkkých i tvrdých dřevin
Společnost BOŠ spol. s.r.o. má v prodeji kvalitní palivové dřevo z tvrdých listnatých i měkkých jehličnatých dřevin v okolí Znojma a Moravských Budějovic.
BOŠ spol. s r.o.
Investiční zlato – investice do zlatých cihel, jistota před znehodnocením peněz inflací
Ochraňte své finanční úspory před inflací – investujte do zlatých cihel. Investiční slitky prodává Klenotnictví LUCIE GOLD ve Znojmě.
LUCIE GOLD - Investiční zlato Investiční zlato a zlaté cihličky Znojmo
Stavební práce a terénní úpravy dle požadavků zadavatele
Profesionální stavební práce a terénní úpravy dle požadavků zadavatele provádí společnost ERTRANS, družstvo, které působí po celém Jihomoravském kraji.
Okrasné kamenivo – břidlice, oblázky, kamenná kůra
Jednou z činností společnosti BOŠ spol. s.r.o. ze Znojma, je prodej okrasného zahradního kameniva. Na e-shopu máme ke koupi břidlici, oblázky a kamenné kůry různých frakcí.
BOŠ spol. s r.o.
Čištění dioptrických a slunečních brýlí ultrazvukem, opravy a servis brýlí
Čištění dioptrických a kovových brýlí ultrazvukem, ale také také opravy poškozených brýlí zajistí na Znojemsku oční optika Optik Frič s.r.o.
Výstavba rodinných domů - 3D vizualizace a projektování rodinného domu
Společnost ATLANTA, a.s. je stavební firma, která Vám pomůže k novému domovu. Firma se zaměřuje na výstavbu rodinných domů a veškeré stavební práce s tím spojené.
ATLANTA, a.s.
Nylonové náramky pro RFID hodinky – kombinace s různými druhy bezkontaktních, vstupních čipů
Nylonové náramky ve více barevných provedení pro RFID hodiny, které lze kombinovat s různými druhy bezkontaktních, identifikačních a vstupních čipů si vyberete na e-shopu společnosti IdentCORE.
IdentCORE s.r.o.