Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Znojmo
Šnekové, řetězové a pásové dopravníky – výroba a dodávka na klíč
Výrobou a dodávkami šnekových, řetězových a pásových dopravníků pro zemědělský průmysl se zabývá společnost HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Likvidace a výkup autovraků, autovrakoviště s ekologickou likvidací
Odtahová služba, ekologická likvidace autovraků, výkup železa, nepojízdných automobilů, sběr druhotných surovin a další zajistí firma IB - MET s.r.o. v oblasti Moravského Krumlova
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Silikonové náramky s debossem a embossem, s potiskem
Výroba a prodej silikonových náramků s debossem a embossem, s potiskem v různých tvarech a velikostech nabízí firma Silikonové náramky - IdentCORE s.r.o. ve Znojmě.
Silikonové náramky IdentCORE s.r.o.
Sazenice a sadba pro Vaši zahradu – cibuloviny květin, bylinky
Veškeré sazenice a sadbu pro začínající zahrádkářskou sezónu pořídíte v Zelené zahradě ve Znojmě. Prodáváme široký sortiment cibulovin květin a také bylinky.
Zelená zahrada
Opravy a rekonstrukce bytových domů, staveb občanské vybavenosti
Opravy a rekonstrukce bytových domů, staveb občanské vybavenosti
ATLANTA, a.s.
Okrasné zahradní kamenivo různých frakcí včetně dopravy
Okrasné zahradní kamenivo, jako jsou oblázky a kačírky v různých frakcích, prodává firma BOŠ. Zajistíme dopravu vaší objednávky.
BOŠ spol. s r.o.
Levné náhradní díly z vrakoviště – prodej použitých autodílů
Prodej použitých náhradních dílů pro automobily všech značek zajistí autovrakoviště IB – MET s.r.o. působící v oblastech Pohořelice, Ivančice, Židlochovice, Brno.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Zdící práce – profesionální stavební činnost s komplexním zaměřením
Hlavní činností firmy EKOČEK s.r.o. jsou stavební práce. Profesionální přístup a kvalitní pracovníci Vám zajistí zdící práce všeho druhu dle Vašich představ a požadavků za rozumné ceny.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Plastové okna a dveře, prodej, dodávka, montáž oken, dveří, Moravský Krumlov
Prodej, dodávka, plastových oken a dveří, okna z hliníku i plastu. Montáže oken, bezpečná okna, inovační řešení s úsporou energie, to je firma EVOokna Tomáš Makeš.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Výstavba zpevněných ploch parkovišť, parkovacích stání
Zpevněné plochy parkovišť a parkovacích stání pro obce, komerční objekty i soukromé osoby realizuje v oblasti Znojma a Mikulova Znojemská firma DS DUMA s.r.o.
Dezinfekce vozidel, automobilů, čištění interiéru aut ozónem, odstranění virů, zápachu
Čištění interiérů vozidel, dezinfekce automobilů ozónem, odstranění zápachu, ničení virů a mikroorganismů provádí Autoservis Aleš Lengál, sídlící v okrese Znojmo.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Pekárna s bezlepkovým pečivem - prodej pečiva pro celiaky
Pečivo zcela bez lepku vhodné pro celiaky zakoupíte v okolí Brno-venkov v pekárně Ivanka - v naší pekárně prodáváme široký sortiment bezlepkového pečiva čistě z kvásku, bez použití droždí.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Poradenství, návrh a realizace květinových dekorací pro obce, města a komerční a veřejné budovy
O kompletní realizaci květinových dekorací pro města, obce a komerční nebo veřejné budovy se postará Česko kvete MV s.r.o. Květinami zkrášlíme ulice, parky, mosty, letní zahrádky i vstupy do budov.
Oprava plynových spotřebičů - odstranění závad snadno a rychle
Kvalitní servis a opravy plynových spotřebičů zajišťují zkušení pracovníci ze společnosti Servis plynospotřebičů Hromádka ve Znojmě a okolí.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Výkup kabelů a elektroodpadu - výhodné ceny, vážení na digitálních váhách
Výkup měděných, hliníkových kabelů a elektroodpadu Vám za velmi výhodné ceny zajistíme u naší společnosti OPAMETAL s.r.o. ve Znojmě. Vykupovaný materiál pečlivě zvážíme na přesné digitální váze.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Znojmo
Praktické kuchyňské, jídelní stoly, stylové rohové lavice, židle za super cenu Znojmo
Pokud zařizujete kuchyň nebo jídelnu, navštivte Nábytek - aktiv, TPZ, s.r.o. ve Znojmě, kde najdete praktické kuchyňské a jídelní stoly, stylové rohové lavice a židle za super ceny.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Detektivní služby - zajistíme ochranku nebo osobního bodyguarda
Profesionální detektivní služby, poskytnutí bodyguarda nebo osobní ochranky pro Vás zajistí společnost TRUE AGENCY SECURITY s.r.o., která sídlí ve Znojmě.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Pravidelný servis a údržba výrobních linek v dřevozpracujícím průmyslu
O opravy a údržbu dřevozpracujících technologií se postará firma SD Install ze Znojma. Provádíme pravidelný servis výrobních linek v dřevoprůmyslu.
SD Install Gustav Schuh
Plotové panely 2D a 3D včetně sloupků a příslušenství - prodej, montáž
Prodej, dodávku a montáž plotových panelů 2D, 3D včetně sloupků a dalšího příslušenství zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Nový Golf R s paketem Torque Vectoring - systém pohonu všech kol s individuálním rozdělováním točivého momentu mezi zadní kola
Představujeme nový Golf R se systémem R-Performance Torque Vectoring a pohonem všech kol 4MOTION, který umožňuje individuální rozdělování točivého momentu mezi zadní kola.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Každý den čerstvá, do křupava pečená vepřová kolena a žebra, domácí sekaná
Pečená vepřová kolena kolena a žebra s křupavou kůrčičkou a také domácí pečenou sekanou zakoupíte v Poctivém uzenářství v Prosiměřicích.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Doplňkové dřevěné komponenty ke schodišti – šprušle, sloupky, koule
Kompletní doplňkový sortiment pro dřevěná schodiště dodává firma FK Dřevěné Lišty. Vyrábíme dřevěné šprušle, sloupky i koule z různých druhů dřevin.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Prodej, montáž, opravy, záruční a pozáruční servis -  klimatizace do domácností
Kompletní dodávku klimatizací do domácností, od prodeje přes montáž zařízení, záruční a pozáruční servis včetně oprav zajišťuje v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Kvalitní servis vozů Mercedes-Benz - snadno, rychle a bez starostí
Pneu a auto servis Znojmo Pavla Vrány poskytuje kvalitní diagnostiku a servis vozů značky Mercedes-Benz díky originální technologii pro tyto vozy.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Čistící produkty s přírodními abrazivními složkami  bez obsahu mikroplastů
Produkty, jako jsou čistící pasty a mycí gely na ruce s přírodními abrazivními částicemi bez obsahu mikroplastů, nakoupíte u společnosti ZVG CZ.
ZVG CZ s.r.o.