Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Znojmo
Užijte si doma Váš výhodný degustační balíček vín
Představujeme Vám akci pro naše věrné zákazníky - výhodný degustační balíček vín pro Vás, ve vinařství VINO HORT v Dobšicích nedaleko Znojma.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Vodoinstalační, vodoinstalatérské práce v rodinných domech, bytech, průmyslových objektech
V oblasti vodoinstalace a vodoinstalačních prací v rodinných domech, bytech i průmyslových objektech zajistí firma FATO Hlaváč s.r.o. komplexní práce pro zákazníky z Moravského Krumlova a Ivančic.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Zhotovení klasických i speciálních dioptrických brýlí na míru – oční optika
Zhotovením dioptrických brýlí na míru s různými typy brýlových čoček pro korekci různorodých očních vad a klasickými nebo značkovými obrubami se zabývá oční optika Optik Frič s.r.o.
Zimní servisní prohlídka vozu Volkswagen za bezkonkurenční ceny
Autorizovaný servis vozů značky Volkswagen - společnost INTERMOBIL s.r.o. poskytuje zimní servisní prohlídku vozů Volkswagen ve Znojmě a okolí za bezkonkurenční ceny.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Vytvoření sedačky na míru, vlastní výběr designu - sedací soupravy české výroby
Sedací soupravy české výroby prodává Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. v Novém Šaldorfě. Dodáme na míru vytvořené sedačky s možností výběru vlastního designu. Přijďte si k nám pro novou sedačku.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Výměna rozbitých, prasklých čelních skel osobních automobilů
O výměnu rozbitých autoskel, zejména čelních skel osobních automobilů, se v okolí Znojma postará Autoopravna Aleš Lengál.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Okenní zahrádka, držák květinového truhlíku, prodej, montáž bez vrtání, e-shop
Prodej, E-shop, dodávka kvalitní okenní zahrádky, držák květinového truhlíku, rychlá montáž na plastový okenní rám, dvojitá zahrádka, standard, sloupková, zdobně kovaná od EVOokna Tomáš Makeš.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Instalace linek na výrobu elektroniky včetně elektroinstalace včetně průmyslové elektroinstalace
Komplexní instalace automatických linek na výrobu elektroniky včetně průmyslové elektroinstalace provádí společnost SD Install. Poskytujeme svým zákazníkům profesionální servis a spolehlivé služby.
SD Install Gustav Schuh
Pro udržení vody v půdě vyzkoušejte půdní kondicionér TerraCottem
Potřebujete-li snížit potřebu zavlažování, pak vyzkoušejte systém na zadržení vody v půdě, firmy TERRACOTTEM Česko kvete s.r.o., a to prostřednictvím stejnojmenného půdního kondicionéru.
Plynové a kondenzační kotle - oprava, servis i revize ve Znojmě a okolí
Znojemská firma Servis plynospotřebičů Petra Hromádky kromě prodeje provádí i opravy, servis a revize plynových nebo kondenzačních kotlů a plynových bojlerů.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Instalace a servis klimatizací pro kanceláře, obchody, sklady komerční prostory
Instalaci klimatizační techniky včetně záručního a pozáručního servisu pro kanceláře, obchody, sklady a další komerční prostory zajišťuje nejen v okolí Znojma firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Putovní multimediální výstava Trnkova Zahrada na pomezí výstavy, divadelního představení a animovaného filmu
Vydejte se na výstavu plnou radosti a fantazie. Na putovní výstavě Trnkova Zahrada v prostorách Louckého kláštera ve Znojmě prožijete příběh Zahrady prostřednictvím nevšední multimediální výstavy.
Pekárna - prodej širokého sortimentu čerstvého slaného a sladkého pečiva a zákusků
Široký sortiment křupavého a vypečeného slaného pečiva a lahodné sladké pečivo a zákusky zakoupíte v oblasti Brno-venkov v prodejně Pekárna Ivanka.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Profesionální leštící produkty pro péči o exteriér vozidla – brusné, leštící, voskovací pasty, leštěnky
Profesionální leštěnky na auta nakoupíte u společnosti ZVG CZ. Prodáváme brusné, leštící a voskovací pasty a leštěnky pro péči o exteriér vozidla.
ZVG CZ s.r.o.
Podlahové topení – dodávka, montáž
Dodávky a montáže otopných systémů, včetně podlahového topení, zajišťuje v novostavbách i rekonstruovaných domech společnost FATO Hlaváč, s.r.o., která působí v okolí Znojma.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Výstavba zpevněných ploch - prostorné venkovní parkoviště, parkovací stání
Plánujete stavbu venkovního parkoviště? Chcete aby bylo prostorné a dostatečně zpevněné? Dopravní stavby Smrčka s.r.o. Vám zajistí realizaci a výstavbu parkovacího stání ve Znojmě i Třebíči.
Dopravní stavby Smrčka s.r.o.
Rekuperační jednotky – příliv čerstvého vzduchu díky řízenému větrání
Prodej, montáž a servis rekuperačních jednotek zajistí společnost bbklima99, s.r.o. Kvalitní životní prostředí v domě dodá řízené větrání.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
E-shop černé a hnědé uhlí, koks a palivové dříví - objednávejte z pohodlí domova
Černé a hnědé uhlí, koks, brikety nebo palivové dříví nyní nakoupíte z pohodlí domova prostřednictvím e-shopu firmy BOŠ ze Znojma. Postaráme se i dovezení Vaší objednávky.
BOŠ spol. s r.o.
Potisk plastových karet - věrnostní, dárkové a klubové karty
Kvalitní potisk plastových karet na zakázku, jako jsou dárkové karty, ale také věrnostní či klubové karty poskytuje společnost IdentCORE s.r.o. ze Znojma.
IdentCORE s.r.o.
Výkup barevného kovu a železného šrotu za skvělé ceny
O výkup barevného kovu nebo železného šrotu se postará společnost IB-MET s.r.o. nedaleko Znojma, která vám nabídne skvělé ceny za váš kovový odpad.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Malé zahradnické nůžky, nůžky na větvě, nářadí Fiskars
Široký sortiment kvalitních nůžek značky Fiskars nakoupíte v prodejně Zelená zahrada ve Znojmě. Prodáváme nůžky na větvě, zahradnické a univerzální nůžky i další zahradní nářadí Fiskars.
Zelená zahrada
Ostraha nočních podniků Brno. Bezpečnostní agentura.
Ostraha nočních podniků Brno firmou TRUE AGENCY SECURITY s.r.o. ocení jak majitel tak i hosté, kteří u Vás chtějí strávit pěkný večer. Také oceníte, že pracovníci mluví i německy a anglicky.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Spolehlivý partner pro nákup, prodej nemovitostí - poradenství, servis
Spolehlivým partnerem pro nákup a prodej nemovitostí jsou Znojemské reality Alexandr Frind - poskytujeme komplexní poradenství a servis při koupi a prodeji nemovitostí.
Uskladnění sekaček na trávu přes zimní období za skvělé ceny
Uskladnění sekačky přes zimní období a následný servis složený z vyčištění sekačky, nabroušení nože a kontroly všech funkcí, poskytuje firma Agroservis Holý nedaleko Znojma.
Kontejnerová a nákladní autodoprava - odvoz a likvidace stavební suti
Kontejnerovou a nákladní autodopravu pro odvoz stavebního odpadu, dopravu písku a dalších sypkých materiálů zajišťuje společnost ERTRANS, družstvo v okolí Moravského Krumlova.