Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Znojmo
Prodej nábytkových kluzáků - dokonalá ochrana podlah před poškozením
Nábytkové kluzáky a podložky značky ScratchNoMore, které ochrání vaši podlahu před poškrábáním a poškozením, vám dodá společnost floorcolor servis s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Průmyslové vlhčené utěrky bez silikonů balené v kyblíku
Průmyslové vlhčené utěrky v dávkovacím kyblíku pro univerzální použití, které navíc neobsahují silikony, vyrábí firma ZVG CZ s.r.o.
ZVG CZ s.r.o.
Příprava podkladu pod samonivelační anhydritovou podlahu
Firma Beton Znojmo se kromě samotné aplikace anhydritové podlahy postará o kompletní přípravu podkladu pro samonivelační anhydritový potěr.
Podlahy pro nadměrnou zátěž, odolné vůči vlhku – čerpání cementového potěru
Podlahy odolné vůči vlhku a vhodné do prostor s nadměrnou zátěž dodává firma Beton Znojmo. Postaráme se o čerpání cementového potěru v okolí Znojma a Třebíče.
Prodej ovocných i okrasných stromů a keřů, trvalek, skalniček a letniček na Vaši zahradu
Prodejem ovocných i okrasných stromů a keřů, skalniček, bylinek trvalek, letniček i příslušenství a vše potřebné pro zahradu se zabývá firma Zelená zahrada ve Znojmě.
Zelená zahrada
Rychlá a jednoduchá identifikace s čipovými hodinkami kolem zápěstí
Společnost IdentCORE s.r.o., se specializuje na zakázkovou výrobu bezkontaktních čipových klíčenek, náramků a dalšího příslušenství. Čipové hodinky s RFID čipem zajišťují jednoduchou identifikaci.
IdentCORE s.r.o.
Nákup investičního zlata – ochrana Vašich peněz před inflací
Udržte si hodnotu Vašich financí a investujte s námi do zlatých slitků. U nás na prodejně ve Znojmě v ulici Kovářská 4, prodáváme slitky investičního zlata.
LUCIE GOLD - Investiční zlato Investiční zlato a zlaté cihličky Znojmo
Přenosná suchá dochlazovací zařízení – chlazení na pivo a sudové nápoje, chladící výčep
Přenosná suchá zařízení na chlazení piva a dalších sudových nápojů pro domácí použití i společenské akce s menším počtem konzumentů dodává firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Bezpečný převoz cenin a finanční hotovosti
Bezpečnostní agentura TRUE AGENCY SECURITY s.r.o. se postará o bezpečný převoz Vašich cenin nebo finanční hotovosti vlastními nebo klientskými vozy v Brně a okolí.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Kovovýroba, CNC obrábění, strojírenství, dodavatel strojírenských součástí
Kovovýroba, CNC obrábění, strojírenství, dodavatel významných evropských strojírenských součástí je firma ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o. ze Znojma
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Sádrokartonářské práce – podhledy, příčky, tepelná a zvuková izolace
O veškeré sádrokartonářské práce na Znojemsku se postará zednictví Jiří Pokorný. Montujeme podhledy, příčky, tepelné i zvukové izolace.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Přírodní a mrazuvzdorná kamenná kúra, rula pro zahradní úpravy a dekoraci
Přírodní kamennou a mrazuvzdornou kúru z ruly vhodnou na zahradu, záhony, kolem stromů nebo na chodníky dodává v širokém okolí Znojma firma BOŠ spol s.r.o.
BOŠ spol. s r.o.
Vyberte si u nás pneumatiky na osobní automobily a postaráme se Vám o dokonalý servis
Máte-li starosti, kde a hlavně co přezujete na svém automobilu na další sezónu, pak navštivte Pneu a autoservis ve Znojmě, kde Vám tyto starosti pomůžeme vyřešit.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Široký výběr jarních cibulovin – mečíky, kosatce, jiřiny, krokusy, dosen, tulipány
Pro jarní cibuloviny květin zajděte do prodejny Zelená Zahrada ve Znojmě. Máme zde pro Vás široký výběr mečíků, kosatců, tulipánů, jiřin, krokusů, dosen a dalších květin.
Zelená zahrada
Rodinné oslavy, svatby a společenské akce ve vinařském domě a winebaru
Uspořádejte rodinnou oslavu, svatby nebo další společenské události ve Znojemském Vinařském domě a jeho historických prostorách s občerstvením a vínem z našeho winebaru.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Pomalu rozpustná hnojiva v tabletách s dlouhodobou působností - výroba
Výrobce pomalu rozpustných hnojiv ve formě tablet, které rostlinám zajistí dostatečný přísun živin a pomohou jim k rychlému růstu, je společnost ECOLAB Znojmo, spol. s.r.o.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Potěšte své přátelé prvotřídním vínem s vlastní etiketou - firemní potisky samozřejmostí
Víno s vlastní etiketou si můžete objednat na e-shopu Vinařství Hort. Buďte originální a darujte prvotřídní víno s potiskem fotografií dětí, rodiny nebo fotkou domácího miláčka. Buďte sví.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Průmyslové utěrky do autoservisu, dílny a haly - efektivní čistění
Společnost ZVG CZ s.r.o. ze Znojma dodává průmyslové leštící a čistící utěrky pro snadné a efektivní čištění do autoservisů, dílen a do průmyslových hal.
ZVG CZ s.r.o.
Výroba peletovacích linek, zemědělských strojů a zařízení
Sháníte-li odborníka na výrobu, údržbu, či servis peletovacích linek nebo jiných zemědělských strojů a zařízení, tak oslovte firmu HAIVA Tasovice.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Stínící tkanina na plot - zelená zástěna, která chrání před větrem i sousedy
Stínící tkanina na plot je ideálním řešením před větrem i pro zamezení viditelnosti na pozemek. Firma GAVES-SM s.r.o. z Dobšic u Znojma zajistí prodej zelené zástěny - plotové clony.
Realizace asfaltových komunikací včetně chodníků
Pokud potřebujete ve městě nebo obci postavit novou asfaltovou komunikaci včetně přilehlých chodníků, obraťte se na firmu DS DUMA s.r.o. ze Znojma, která se postará o realizaci této dopravní stavby.
Pronájem kancelářských a skladových kontejnerů včetně dopravy a složení
Pronájem kancelářských a skladových kontejnerů vhodných k uskladnění materiálu nebo jako mobilní kancelář zajišťuje v oblastech Znojma a Moravského Krumlova společnost Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Hliníkové vstupní vchodové dveře, hliníková okna
Společnost EVOokna se sídlem v Čermákovicích Vám zajistí hliníková okna a hliníkové vstupní vchodové dveře dle Vašeho výběru.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Správný výběr typu pneumatik pro danou značku a model vozidla
Jak vybrat správný typ pneumatiky pro danou značku a model vozidla Vám poradí Pneu a auto servis Pavel Vrána.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Volkswagen Taigo – kvalita, originalita, komfort v SUV kupé
Komfort a jedinečný design Vám přinese vozidlo Volkswagen Taigo, které si můžete zakoupit v autosalonu společnosti INTERMOBIL s. r. o., která působí na Znojemsku.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen