Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Znojmo
Opravy poškozených zlatých a stříbrných šperků, veškeré zlatnické opravy
Veškeré zlatnické opravy zlatých a stříbrných šperků zajistí v okolí Znojma Klenotnictví LUCIE GOLD. Poškozené šperky opravíme tak, aby byl zachován jejich původní vzhled.
Klenotnictví LUCIE GOLD LUCIE GJ s.r.o.
Autošampon pro ruční mytí vozidel s biologicky odbouratelnými aktivními čistícími látkami
Autošampon na vodní bázi určený pro ruční mytí vozidel, který navíc obsahuje biologicky odbouratelné aktivní čistící látky, pořídíte u společnosti ZVG CZ ze Znojma.
ZVG CZ s.r.o.
Prodej sušených plodů, oříšků a sušeného tropického ovoce - ideální zdravá svačinka
Na prodejně Zelená zahrada Znojmo máme na prodej nejen čerstvé ovoce, zeleninu, ale i velký výběr sušených plodů, oříšků a tropického ovoce, které budou ideální zdravou svačinkou.
Zelená zahrada
Kancelářské skříně s vysokou nosností polic a variabilitou úložného prostoru včetně 3D vizualizace
Široký sortiment kancelářských skříní s variabilitou úložného prostoru a vysokou nosností polic pořídíte v prodejně Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Poskytujeme i 3D vizualizaci kanceláří zdarma.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Bezpečnostní agentura Brno, ostraha objektů, osob nebo majetku
Veškeré služby v oblasti ostrahy a bezpečnosti pro Vás zajistí bezpečnostní agentura TRUE AGENCY SECURITY s.r.o., která je profesionálem na českém trhu.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Stylová, nově zrekonstruovaná kavárna v Moravském Krumlově - vždy čerstvé pečivo a zákusky
Šálek výborné kávy, vždy čerstvé zákusky, dortíky i pečivo si vychutnáte ve stylové a nově zrekonstruované kavárně v Moravském Krumlově na Znojemské ulici - vše od místní Pekárny IVANKA.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Zkuste klimatizace do kanceláří od nás, pravidelný servis je samozřejmostí
Klimatizace do kanceláří včetně montáže a pravidelného servisu v okolí měst Znojmo, Pohořelice a Ivančice Vám zajistí firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Autodoprava pro přepravu sypkých materiálů – sklápěcí a nákladní auto k dispozici
Přepravu sypkých materiálů pomocí sklápěcího či nákladního auta Vám zajistí Beton Znojmo - Mansberk s.r.o. Využijte zkušených pracovníků naší firmy.
Průmyslové papírové role, jsou skvělým pomocníkem v průmyslové zóně i v domácnosti
Kvalitní průmyslové papírové role vyrábí koncern ZVG. Zásobuje velkoodběratele, maloodběratele i domácnosti. Z velkého výběru velikostí, barev a rozměrů si vybere každý.
ZVG CZ s.r.o.
Výrobky studené kuchyně, lahůdky regionálních výrobců – chlebíčky, saláty, bagety uzeniny
Výrobky studené kuchyně a lahůdky od regionálních výrobců pořídíte v prodejně Zelená zahrada ve Znojmě. Pochutnat si můžete na chlebíčcích, bagetách, salátech i uzeninách.
Zelená zahrada
Kompletní realizace víceúčelových sportovišť od výkopových prací, stavby zpevněných ploch a instalaci osvětlení
O kompletní realizaci víceúčelových sportovišť se v okolí Znojma a Mikulova postará firma DS DUMA s.r.o. ze Znojma. Zajistí vše od výkopových prací, stavbu zpevněných ploch až po instalaci osvětlení.
Mechanizované sázení cibulovin a pestrobarevné směsi cibulovin do měst a parků
Směsi pestrobarevných cibulovin pro veřejné prostory, jako jsou města a parky a jejich mechanizované sázení pomocí speciálního stroje zajistí firma Česko kvete MV s.r.o.
Podmáslový chléb - novinka z pekárny IVANKA
Vychutnejte si podmáslový chléb z naší pekárny IVANKA s.r.o. - novinka, kterou si jistě zamilujete. K dostání bude každé pondělí, středu a pátek v naší pekárně v Moravském Krumlově.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Dodávka hygienického servisu – sanitární doplňky, mýdla, toaletního papíru, papírových ručníků i dezinfekce
Firma BHV úklid s.r.o. ze Znojma zajistí kromě úklidu i dodávku hygienického servisu. Doplňujeme mýdla, toaletní papír, papírové ručníky, dezinfekce a další sanitární doplňky.
Bezpečnostní a protipožární vnitřní vchodové dveře do bytu
Vchodové dveře do bytu, díky kterých se budete cítit bezpečně a nebudete se bát o svůj majetek – to jsou vchodové dveře Erkado, které Vám nainstaluje firma EVOokna.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Prodej, opravy, servis, výměna plynových bojlerů a kotlů na ohřev vody
Servis plynospotřebičů, montáže průtokových a zásobníkových ohřívačů, montáž kotlů, plynových bojlerů, opravy, montáž zajistí firma Petr Hromádka, Znojmo.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Prodej vinylových podlah v přírodních dekorech odolných vůči škrábancům, vodě i vlhkosti
Oživte Váš dům nebo byt vinylovými podlahami v přírodních dekorech od společnosti Podlahy a dveře Lukáš Nekula. Prodáváme vinylové podlahy s ochrannou vrstvou proti proti škřábancům, vodě i vlhkosti.
Poznejte jedinečnost nového sportovního SUV vozu VW Tiguan, k dispozici i jako hybrid
Využijte možnost prohlédnout si nový SUV vůz VW Tiguan 2020 (po faceliftu) v autosalonu INTERMOBIL ve Znojmě. Možnost k dostání i jako hybrid a s pohonem na všechna čtyři kola.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Instalace a servis tepelných čerpadel Toshiba pro rodinné domy
Dodávku a odborné poradenství při instalaci tepelných čerpadel Toshiba Estia pro rodinné domy zajišťuje v okolí Znojma a Moravských Budějovic společnost LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Kačírky – směs omílaného kameniva s různou frakcí a barevností k dekoraci na zahradách
Směs omílaného kameniva – dekorační kačírky v různých frakcích, vhodných k okrasným účelům na zahradách, prodává firma BOŠ, spol. s.r.o.
BOŠ spol. s r.o.
Odborné nastřelování náušnic dospělým i miminkům od 3 měsíců věku
Odborné nastřelování náušnic provádí v okolí Znojma Stříbro Lucie. Nastřelujume náušnice dospělým i miminkům od zhruba tří nebo čtyř měsíců.
Stříbro LUCIE LUCIE GJ s.r.o.
Stavitelství, zemní a stavební práce¨ včetně terénních úprav
nákladní a kontejnerová doprava, moderní technika, odborně školený personál, stavební, zemní, výkopové práce, terénní úpravy, záruka na odvedenou práci
Výborné škvařené domácí vepřové sádlo vhodné na pečení i smažení
Výborné škvařené domácí vepřové sádlo koupíte v okolí Znojma a Moravského Krumlova jedině v Poctivém uzenářství v Prosiměřicích. Naše sádlo je vhodné na pečení i smažení, skvěle chutná i na chlebu.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Kontrola tlaku v pneumatikách systémem TPMS  - opravy, výměny a programování ventilů se snímačem tlaku v pneumatikách
Kontrolu tlaku v pneumatikách pomocí systému TPMS provádí v okolí Znojma Servis Znojmo. Zajistíme opravy, výměny, kódování a programování ventilů se snímačem tlaku v pneumatikách.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Sedlácký chléb z žitné mouky, čerstvý a křupavý - ochutnejte novinku z naší pekárny
Pekárna IVANKA pro Vás peče čerstvé a křupavé pečivo nejen k snídani - ochutnejte naši novinku sedlácký chléb z žitné mouky, čeká na Vás každé úterý a čtvrtek v naší pekárně v Moravském Krumlově.
Pekárna IVANKA s.r.o.