Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Znojmo
Posuvné interiérové dveře, které šetří prostor - montáž na stěnu, do zárubně nebo pouzdra
Jednokřídlé a dvoukřídlé interiérové posuvné dveře s montáží na stěnu, do pouzdra nebo zárubně, které dokonale zapadnout do Vašeho interiéru, dodává firma Lukáš Nekula Podlahy a dveře ze Znojma.
Domácí poctivé klobásy bez separátů, sójové mouky a chemikálií
Domácí poctivé klobásy vyrobené z kvalitní masa, bez přidaných separátů, sójové mouky a chemikálií, vyuzené na bukovém dřevě, dodává Poctivé uzenářství z Prosiměřic.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Výrobce technologií na zpracování obilovin
Společnost Haiva se sídlem v Tasovicích se zabývá výrobou technologií na zpracování obilovin, zahrnuje také dopravu, čištění, sušení a uskladnění osiv, luštěnin a dalších produktů.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Stupačkové sety pro silniční, sportovní a závodní motocykly
Společnost Aluminium Performance Parts s.r.o. se specializuje na vývoj a výrobu stupačkových setů i dalších technických komponentů pro silniční, sportovní a závodní motocykly.
E-shop, prodej půdních kondicionérů TerraCottem - e-shop – pro rostliny, stromy i trávník
Odolnější, produktivnější a zdravější rostliny, stromy i trávník získáte díky půdním kondicionérům TerraCottem, které zakoupíte na eshopu pudnikondicioner.cz
Kuchyňské studio – 3D vizualizace kuchyní zdarma, široký výběr materiálů dvířek a korpusů
V kuchyňském studiu prodejny Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Vám vytvoříme 3D vizualizaci kuchyňské linky zdarma. Vybrat si můžete ze široké nabídky materiálů dvířek a také kvalitních spotřebičů.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Účinné prostředky na čištění a péči o elastické podlahy -  vinyl, PVC, linoleum a kaučuk
Účinné a zároveň šetrné čistící prostředky pečující o elastické podlahy, jako je vinyl, PVC, linoleum a kaučuk, dodává společnost DEMA DEKOR CZ, která se nově přejmenovala na floorcolor s.r.o..
Kompletní dodávky inženýrských sítí – výstavba, opravy, rekonstrukce
Kompletní dodávku inženýrských staveb zajistí firma DS DUMA ze Znojma. Postaráme se o výstavbu, opravu a rekonstrukci inženýrských sítí včetně zemních prací a úprav.
Kancelářský nábytek, úložné prostory do kanceláře – účelové praktické řešení
Kancelářský nábytek, který představuje účelové a praktické řešení úložného prostoru ve vaší kanceláři, objednávejte na e-shopu nabytek-aktiv.cz.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Elegantní, sportovní hodinky jako módní doplněk – dámské i pánské
Klenotnictví LUCIE GOLD ze Znojma nabízí dámské i pánské hodinky. V sortimentu si můžete vybrat ze značek Festina, JVD nebo Daniel Klein, od sportovních po elegantní módní doplňky.
LUCIE GOLD Stříbro LUCIE GJ s.r.o.,
Plnění a opravy klimatizací, dezinfekce vozidel ozonem
Plnění autoklimatizací včetně drobných oprav svěřte do rukou autoopravny Aleš Lengál z Únanova. Dezinfikujeme také vozidla za pomocí ozonu.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Terénní úpravy, zemní, výkopové a dokončovací práce pro stavby
Terénní úpravy, zemní a výkopové práce, přípravné a dokončovací práce pro stavby, realizace kanalizačních přípojek, inženýrské sítě od firmy ERTRANS, družstvo v Moravském Krumlově.
Mléčné výrobky z Vysočiny – sýry, jogurty, tvaroh a další
Kvalitní mléčné výrobky regionálních výrobců z Vysočiny pořídíte v prodejně Zelená zahrada ve Znojmě. Prodáváme sýry, tvaroh, jogurty a další mléčné výrobky.
Zelená zahrada
Plastová okna - nové okenní systémy PIXEL a PROLUX pro více světla v interiéru
Společnost EVOokna nedaleko Pohořelic a Ivančic přináší nové okenní systémy PIXEL a PROLUX, které přinesou do vašeho domu více denního světla a minimalizují tepelné ztráty.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Objednávejte elektrické SUV ID.4 od Volkswagen u autorizovaných českých prodejců
Čeští prodejci elektrických vozů VW SUV ID.4 zahájili předprodej v České republice. Objednejte si SUV ID.4 s elektrickým pohonem a nulovými lokálními emisemi v autosalonu INTERMOBIL ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Ochrana pasek, školek, lesních porostů proti zvěři – dálniční, silniční, farmářské a lesnické uzlové pletivo
Společnost Ploty Gaves se zabývá výrobou lesnického uzlového, farmářského pletiva, dálničního a silničního oplocení. Oplocení slouží jako zábrana pro malou i velkou zvěř.
Výkup kovů -  měď, hliník, mosaz, nerez, olovo
Výkup starých i nových drátů, plechů, třísek a špon a dalších produktů z mědi, hliníku, mosazi, nerezi a olova zajišťuje v okolí Znojma a Moravského Krumlova firma IB-MET.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Péče o exteriér vozidla – čistič motoru, čistič plastů auta a ochrana skla
Přípravky pro péči o exteriér vozidla, jako je čistič motoru, čistič plastů či ochranný prostředek na sklo vyrábí společnost ZVG Zellstoff-Verarbeitung AG – organizační složka ve Znojma.
ZVG CZ s.r.o.
Výměna, přezouvání nízkoprofilových RUN FLAT pneumatik se senzory TPMS včetně disků
Přezouvání nízkoprofilových a RUN FLAT pneumatik se senzory TPMS včetně výměny disků zajišťuje v okolí Znojma pneuservis Pneu Kameníček, a.s.
Pneu Kameníček, a.s.
Řezby z masivního dřeva, vyřezávané lišty, dřevěné doplňky k nábytku
Dřevěné doplňky k nábytku, řezby z masivního dřeva, vyřezávané lišty - specialista na opracování lišt z masivního dřeva, to je firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Výrobce a distributor pletiv, oplocení a plotových systémů
Výrobu, prodej, distribuci a montáž kvalitního pletiva, oplocení a kompletních plotových systémů zajišťuje firma Ploty Gaves ze Znojma.
Pravidelná výměna filtrů pevných částic vede ke snížení produkce emisí
Pravidelná výměna filtrů pevných částic automobilu snižují množství nebezpečných emisí. Filtry pevných částic vyměňuje v okolí Znojma Pneu a auto servis Znojmo.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Stříbrné náušnice, přívěsky, prsteny pro každou příležitost - nejnovější módní trendy
Nechte se unést krásou stříbrných šperků - navštivte klenotnictví Lucie Gold ve Znojmě, kde si vyberete náušnice, přívěsky i prsteny dle nejnovějších módních trendů.
Stříbro LUCIE LUCIE GJ s.r.o.
Plynové kotle- instalace plynových kotlů, topenářské instalace
Plynařské práce, jako jsou výměny plynových kotlů, jejich revize a další topenářské instalace, provádí v okolí Ivančic a Moravského Krumlova firma FATO Hlaváč.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Prodej vždy čerstvého a chutného slunečnicového chleba
Čerstvý a chutný nutričně vyvážený slunečnicový chléb zakoupíte ve Znojmě a v Pohořelicích v prodejnách Pekárna Ivanka.
Pekárna IVANKA s.r.o.