Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Znojmo
Obložené salámové, salámovo-sýrové mísy a talíře  - občerstvení ve formě studeného rautu
Bohatě obložené salámové a salámovo-sýrové mísy s prvotřídními domácími uzeninami vhodné na studené rauty připravuje Poctivé uzenářství.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Výkup zlata v jakémkoliv množství – zlaté šperky, hodinky, mince, zubní zlato, slitky
Zlato a výrobky ze zlata v jakémkoliv množství za nejlepší cenu vykupuje v okolí Znojma Klenotnictví LUCIE GOLD. Vykoupíme zlaté šperky, hodinky, mince, slitky i zubní zlato.
Klenotnictví LUCIE GOLD LUCIE GJ s.r.o.
Zemní a výkopové práce - realizace základů pro stavby budov a terénní úpravy
Společnost ERTRANS, družstvo provádí výkopy základů pro stavby budov, demolice, výkopy kanalizací, terénní úpravy a také výstavbu inženýrských sítí v Moravském Krumlově a okolí.
Sběr druhotných surovin, kovošrot, výkup šrotu, kabelů, elektromotorů
Výkupem, dopravou a zpracováním druhotných surovin, výkupem železa a železného šrotu, kabelů, elektromotorů a mnoho dalšího se zabývá společnost IB - MET s.r.o., v okrese Znojmo.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Praktické voskované ubrousky z včelího vosku - mějte potraviny stále čerstvé
Nahraďte plastové sáčky za praktické přírodní voskované ubrousky z včelího vosku, díky kterým budou vaše potraviny déle čerstvé. Vyberte si v e-shopu Včelařství Zdeněk Řezanina z Moravského Krumlova.
Moderní bydlení v rodinných domech na klidném okraji Znojma
Obytný soubor Mansberk, nový rezidenční projekt ve Znojmě Příměticích - k prodeji 8 rodinných domů s terasou, garáží i parkovacím stáním. Pro více informací kontaktujte Znojemské reality s.r.o..
Pravá medovina z českého medu s různými příchutěmi – višeň, ořech, mandle, z lesního medu
Medovinu výborné chuti vyrobenou z českého medu prodává na svém e-shopu Vinotéka Malovaný sklep. Ochutnejte českou medovinu z lesního medu nebo s příchutí višní, ořechů či mandlí.
Vinotéka Malovaný sklep
Najděte s námi to nejlepší řešení stínící techniky pro Váš domov – žaluzie, markýzy, rolety
Firma EVO okna Vám poskytne poradenství, prodej a montáž stínící techniky jako jsou žaluzie, rolety, markýzy. Obraťte se na nás a vyberte to nejvhodnější desingové řešení do Vašich oken.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Montáž, revize, opravy, servis plynového pohonu LPG, autoservis
Autoservisní práce, montáž, revize, opravy a servis plynového pohonu LPG, kontrolu těsnosti soupravy, české i polské zařízení namontuje firma Aleš Lengál z okresu Znojmo.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Kvevri vína – naturální vína z keramických kvevri nádob
Specialitou Vinařství Nešetřil jsou vína Kvevri. Tato vína zrají v keramických nádobách zakopaných až po hrdlo do země podle staré gruzínské metody. Ochutnejte naše vína řady Special Kvevri.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Náhradní díly – použité díly na všechny značky aut z autovrakoviště
Použité díly na všechny značky aut pořídíte ve firmě IB – MET. Skladem máme náhradní díly pro různé modely a značky aut.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Silikonové náramky – módní doplněk i efektivní způsob propagace
Pestrobarevné silikonové náramky vhodné jako módní doplněk i skvělý způsob propagace vyrábí společnost Silikonové náramky IdentCORE s.r.o. sídlící ve Znojmě.
Silikonové náramky IdentCORE s.r.o.
Penzion s venkovním bazénem a relaxační zónou s přístupem pro hosty zdarma
Dokonalý relax po náročném dni během vaší dovolené si užijete v penzionu U Fousáče v Hraběticích na Znojemsku. Hosté mají zdarma přístup do venkovního bazénu a relaxační zóny.
Penzion U Fousáče
Výstavba ocelových konstrukcí pro průmyslové haly a objekty – výrobní a skladovací haly, jízdárny a další
Ocelové konstrukce pro průmyslové haly realizuje firma SD INSTALL ze Znojma. Postavíme konstrukce pro výrobní a skladovací haly, jízdárny a profesionální střelnice a další typy montážních staveb.
SD Install Gustav Schuh
Výstavba a opravy pozemních komunikací, příjezdových cest
Výstavbu pozemních komunikací a příjezdových cest, cyklostezek a dalších cest svěřte do rukou stavební společnosti DS DUMA. Postaráme se také o rekonstrukci dopravních staveb.
Domácí výroba voskových svíček ze 100% včelího vosku - zábavné tvoření nejen pro děti
Výrobu voskových svíček snadno zvládnete i doma. Užijte si zábavné tvoření s dětmi - na eshopu Včelařství Řezanina si vyberete potřeby a kompletní sady ze 100 % včelího vosku i voskových plátů.
Zajištění rautu pro firemní večírky, pečené maso na svatbu - občerstvení pro každou oslavu
Občerstvení pro každou oslavu a svatbu i zajištění celého rautu pro firemní večírky zajistí v okolí Znojma Poctivé uzenářství s.r.o. Dodáváme salámové, sýrové mísy, pečené maso, řízky a mnoho dalšího.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Kyvná střešní okna s integrovaným tepelným límcem a zavedenou ventilací
Profesionální okna s tepelným límcem, která jsou skvělou volbou pro každou domácnost. Firma EVOokna se postará a dodávku a montáž kyvných střešních oken se zabudovanou ventilací.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
CNC soustružené díly z oceli, nerezové oceli a hliníku – kusová i sériová výroba
CNC soustružené díly z oceli, nerezové oceli a hliníku vyráběné na špičkových obráběcích centrech v kusové i sériové výrobě dodává firma Znojemské strojírny s.r.o.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Pokládka laminátových podlah s  realisticky přírodním vzhledem a vynikající ochranou vůči poškození
Bezkonkurenčně kvalitní laminátové podlahy s realisticky přírodním vzhledem, které Vám pomohou vytvopřit opravdu mimořádné interiéry, pokládá v okolí Znojma firma Lukáš Nekula Podlahy a dveře.
Pravidelná výměna oleje, palivového či plynového filtru - dlouhodobá životnost Vašeho automobilu
Pravidelná výměna oleje, palivového či plynové filtru je nutnou součástí provozu jakéhokoliv auta. Autoopravna Aleš Lengál Vám zajistí servis Vašeho automobilu v okolí Znojma.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Nové sportovní SUV Taigo značky Volkswagen se představí na evropské premiéře
Prodej nových i ojetých vozů značky Volkswagen zajistí ve svém autosalonu společnost INTERMOBIL s.r.o. ve Znojmě. Navíc Vás vždy dopředu informují o uvedení nových vozů na trh.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Betonové stříšky s okapovou drážkou, sloupové hlavice k betonovým plotům
Betonové stříšky s okapovou drážkou odolné vůči mrazu a také sloupové hlavice k betonovým plotům vyrábí firma NOJA betonové ploty.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Výroba potrubních dílů – všestranné využití, kvalitní materiály
Společnost AR Brno dodává potrubní díly -přivařovací, točivé příruby. Výrobu zajišťujeme dle potřeb zákazníka na míru. Používáme kvalitní materiály pro různá odvětví a průmysl.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Výroba a prodej cukrářských výrobků, koblihy, donuty, koláčky, sladké pečivo
Tradiční cukrářské výrobky - koblihy, donuty s polevou, závin, zákusky, klasické sladké koláče, koláčky a další sladké pečivo zakoupíte od firmy Pekárna IVANKA s.r.o. v Brně.
Pekárna IVANKA s.r.o.