Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Olomouc
Moderní kuchyně a kvalitní kuchyňské linky na míru pro pohodlné vaření
Vychutnejte si přehledné a pohodlné vaření v moderní kuchyni a s kvalitní kuchyňskou linkou od firmy MYDOS z Litovle u Olomouce, která vám vše vyrobí na míru a především za příznivou cenu.
Odborné elektromontáže a profesionální servis Olomouc, dodávka a montáž rozvaděčů, elektroinstalace
Odborné elektromontáže a profesionální servis Olomouc, dodávka a montáž rozvaděčů, elektroinstalace, servis kamerových systémů, ozvučení, EZS.
TANI SERVIS s.r.o. Elektromontáže v obchodech Olomouc
Venkovní předokenní žaluzie pro stínění obytných i komerčních budov - dodávka, montáž
Dodávkou a montáží venkovních předokenní žaluzií pro stínění obytných i komerčních budov se zabývá firma KVALITNÍ ZASTÍNĚNÍ s.r.o. se sídlem u Olomouce.
Výškové práce - rizikové kácení, ořez stromů, mytí oken, montáž systémů proti ptactvu
O výškové práce v Olomouci i v Přerově se postará stavební sdružení Zednické a výškové práce Morava. Zajistí rizikové kácení a ořez stromů, mytí oken, montáž systémů proti ptactvu a další práce.
Malosériová, kusová zámečnická výroba a svařování na zakázku
Zámečnické práce, svařování, malosériovou a kusovou zámečnickou výrobu přesně dle přání a specifikace zákazníka zajišťuje společnost SELP Servis, s.r.o. z Chomoutova u Olomouce.
Kompletní opravy auto a moto plastů - svařování, lepení a povrchové lakování
Svařování, lepení, lakování a jiné opravy auto a moto plastů zajišťuje pro Olomouc, Uničov firma CarColor s.r.o., která je skutečným profesionálem ve svém oboru.
Autoklempířské a karosářské práce - opravy karoserií pro automobily, motocykly
Opravy karoserií pro automobily, motocykly a jiná vozidla provádí firma CarColor s.r.o. z Olomouce. Autoklempířské a karosářské práce zajišťujeme také pro zákazníky Uničova, Mohelnice a okolí.
Čištění, zateplování a nátěry fasád proti řasám a opravy fasád po ptácích
Čištění, zateplování a nátěry fasád proti řasám a opravy fasád po ptácích provádí stavební sdružení Zednické a výškové práce Morava. Služby zajišťujeme v Olomouci, Přerově a okolí.
Průmyslové centrální vysavače BEAM Electrolux pro hotely i penziony
K základnímu vybavení hotelů a penzionů patří průmyslové centrální vysavače. Proto se obraťte na Ekoelektro v Olomouci, kde si vyberte z centrálních vysavačů a sacích agregátů značky BEAM Electrolux.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
CNC obrábění na nejmodernějších obráběcích strojích, pálení, sváření a jiné povrchové úpravy
Komplexní služby v oblasti CNC obrábění Vám poskytne společnost STT SERVIS, s.r.o. z Dlouhé Loučky. Zajistíme výkresovou dokumentaci, materiál, výrobu CNC programů a následné sváření a obrábění.
Palety na výrobu nábytku do zahrad i bytu - prodej
Pokud hledáte vhodné palety, které chcete využít na výrobu paletového nábytku do zahrady nebo do bytu, pak oslovte firmu Beneš Bohuňovice nedaleko Olomouce.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Cvičení Kettlbell – vedené lekce pro začátečníky i mírně pokročilé
Jak správně cvičit s kettlebellem vás naučí na skupinových lekcích Kettlebell vhodných nejen pro začátečníky, ale i mírně pokročilé ve FIT-KU v Olomouci.
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Přepravní společnost, mezinárodní kamionová doprava
Dopravní společnost, mezinárodní a vnitrostátní doprava zásilek, zboží, menších balíčků nebo nebezpečného nákladu, speditérská činnost a logistika s Control Points s.r.o.
Control Point s.r.o.
Lakování aut a motocyklů - renovace karoserií a poškozených částí v autolakovně
Špičkové služby autolakovny, karosárny zajišťuje v okolí Uničova firma CarColor s.r.o. z Olomouce. Provádíme renovace, lakování celých karoserií nebo poškozených částí aut a motocyklů.
Myčky, pračky a sušičky prádla značky MIELE z Uničova
Domácí spotřebiče a elektronika značky MIELE, myčky nádobí, pračky a sušičky prádla vyrábí společnost Miele technika s.r.o. v závodě v Uničově.
Miele technika s.r.o.
Odborník pro vypracování znaleckých posudků nemovitostí a ocenění majetku
Odhad cen nemovitostí a zpracování posudků pro potřeby dědického řízení či převodu a prodeje nemovitostí realizuje Ing. Milan Indra odhadce nemovitostí.
Moderní oční optika - prodej dámských, pánských, dětských brýlí a servis brýlí
Moderní oční optika Jaroslava Korcinová má pobočky ve Šternberku i Olomouci. Zabýváme se prodejem dioptrických brýlí - dámských, pánských i dětských. Postaráme se také o servis brýlí.
Optika Jaroslava Korcinová
Prodej vodoinstalačního a topenářského materiálu a vybavení
Široký sortiment vodoinstalačního a topenářského vybavení a materiálu zakoupíte v okolí Litovle a Mohelnice v prodejně MÄFIPO - Ivo Filip v Litovli.
Rodinná oční optika – široký výběr nových brýlí s multifokálními čočkami
Rodinná optika Jaroslava Korcinová má pobočky v Olomouci a Šternberku. Můžete si zde vybrat z nepřeberného množství brýlových obrub a multifokálních čoček.
Optika Jaroslava Korcinová
Výroba, prodej levných interiérových posuvných dveří, posuvek na zakázku
Potřebujete nové posuvky? Firma Š+N MIRADE Olomouc vyrábí a prodává levné, ale kvalitní interiérové a posuvné dveře i na zakázku. Moderní šoupačky Vám doma zajistí více prostoru.
Š+N MIRADE s.r.o.
Prodej sériových ortopedických pomůcek - bandáže, kolenní, hlezenní ortézy, bederní pásy a další
Prodejem sériových ortopedických pomůcek v Olomouci a Prostějově se zabývá GREIF-INEX. Prodáváme bandáže, kolenní ortézy, bederní pásy, hlezenní ortézy, ortézy kotníku a další.
Luxusní ubytování, penzion, relaxační centrum v lázeňském městě Slatinice
Luxusní ubytování s relaxačním centrem naleznete v penzionu U Veterána v lázeňském městě Slatinice u Olomouce v rovinatém regionu Hané. Penzion je skvělou volbou pro dovolenou i pro služební cestu.
Výroba a prodej individuálních ortopedických vložek do bot na míru
Firma Greif-Inex s.r.o. v Olomouci se zabývá výrobou a prodejem individuálních ortopedických vložek do bot na míru přesně pro vás, pro všechny vady nohou. Zákazníky máme z Prostějova i Přerova.
Zařízení pro nejekologičtější a nejkvalitnější úklid domácností nebo firem
Parní a mycí zařízení, filtrační přístroje, produkty z mikrovlákna, profesionální čistící technika a zakázkové čistění vzduchu dodává Clear World s.r.o.
Výroba a prodej individuálních ortéz a protéz - ortopedické pomůcky na míru pacienta
Výrobou a prodejem individuálních ortéz a protéz končetin se zabývá GREIF-INEX z Olomouce. Vyrábíme ortopedické pomůcky přímo na míru pacienta. Specializujeme se také na dětskou protetiku.