Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Olomouc
Malování, natírání a tapetování domů, bytů i venkovních prostor od Malířství Vodička
Malířství Vodička z okresu Olomouc je malířská a natěračská firma, která se postará o kvalitní malbu a nátěry interiéru, exteriérů a montáže sádrokartonů.
Roční zúčtování daní s OSSZ a zdravotními pojišťovnami – přehledy o příjmech a výdajích
O roční zúčtování daní s OSSZ a zdravotními pojišťovnami včetně odevzdání přehledů o příjmech a výdajích se postará účetní kancelář UK OL Krchňáková, s.r.o. z Olomouce.
UK OL Krchňáková, s.r.o. Vedení účetnictví a daňové evidence
Stavba rodinných a bytových domů na klíč Uničov – bydlení bez starostí
Chcete moderní bydlení a nejlépe vše bez starostí? Nechte si postavit rodinný dům na klíč od stavební firmy Stafsons, která má bohaté zkušenosti a plno spokojených zákazníků.
Instalatérské práce Olomouc – komplexní služby pro veřejnost
Máte ve svém domě podlahové topení, které poslední dobou čím dál víc zlobí? Topí málo nebo dokonce vůbec? Nechte si pomoci a zavolejte odborníky.
Kamenné schody do interiérů i exteriérů, schodiště, parapety - výroba z kamene na míru
Výrobou z kamene se zabývá Kamenictví Petr Švardala z Olomouce. Na míru zhotovíme kamenné schody do interiérů i exteriérů, schodiště i parapetní desky.
Zakázková výroba upínacích úhelníků a kostek z konstrukční pevnější oceli včetně povrchové úpravy
Upínací úhelníky a kostky z konstrukční pevnější oceli na zakázku vyrábí firma STT Servis s.r.o. z Olomoucka. Ocelové úhelníky a kostky dodáváme včetně povrchové úpravy.
Záruční i pozáruční servis domácích, průmyslových centrálních vysavačů
Vlastníte centrální vysavač a potřebujete jeho opravu nebo servis? Firma EKOELEKTRO Roman Rozsypal v Olomouci vám zajistí záruční i pozáruční servis domácích a průmyslových centrálních vysavačů.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Zakázková výroba ze dřeva od profilových lišt, přes nábytek až po dřevěná okna
Olomoucká společnost Řemesla s.r.o. se zabývá zakázkovou dřevovýrobou. Najdete u nich dřevěný nábytek na zakázku, profilové lišty nebo dřevěná okna a dveře nebo eurookna.
Prodej a aplikace značkové stříkané polyuretanové pěny - PUR, stříkané zateplení, realizace zateplení - izolace
Společnost HDT Car s.r.o., divize stříkané zateplení se sídlem v Olomouckém kraji se od roku 2014 zabývá prodejem a aplikací značkové stříkané polyuretanové pěny (PUR).
Čerpací technika Olomouc - prodej, eshop benzínová čerpadla
Pokud potřebujete rychle, spolehlivě a efektivně přečerpat velké množství vody a nevíte jaké čerpadlo je k tomuto účelu nejvhodnější, pak navštivte prodejnu čerpací techniky TRITON v Olomouci.
TRITON Tomáš Drábek
Zakázková výroba pomníků, odborná montáž, renovace hrobů a náhrobních desek
Kamenictví Petr Švardala Olomouc se zabývá zakázkovou výrobou a odbornou montáží pomníků a renovací hrobů a náhrobních desek. Pomníky vyrábí dle přání zákazníka.
Zámecký hotel s restaurací a retro vinárnou Velká Bystřice - nejznámější zámek na Moravě
Vždycky jste si přáli alespoň jednu noc strávit na zámku? Ubytujte se na nejznámějším zámku na Moravě konkrétně v Hotelu Zámek Velká Bystřice.
Pomníky z mramoru, žuly nebo pískovce a zakázková výroba z kamene od Kamenictví Tomáš Hořínek
Kamenictví Tomáš Hořínek z Olomouce se zaměřuje na zakázkovou výrobu z kamene a veškeré kamenické práce. Vyrobí pro Vás pomníky i originální kamenné doplňky.
Šperky se zlata a drahých kovů - prodej a výroba v Klenotnictví a zlatnictví Šárka Kellerová
Paní Šárka Kellerová se věnuje výrobě kvalitních a krásných šperků ze zlata a drahých kovů, které prodává ve svém klenotnictví a zlatnictví v Olomouci.
Autorizovaný prodej, e-shop - přesná ložiska SKF kuličková, válečková, jehlová, soudečková
Nakupte on-line ložiska SKF u autorizovaného prodejce LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Na e-shopu prodáváme ložiska SKF kuličková, válečková, jehlová, soudečková a další.
LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Eshop
Nádherné krbové obklady z kamene, praktická a moderní kamenná dlažba - realizace a pokládka
Nádherné krbové obklady z kamene i praktická a moderní kamenná dlažba oživí interiér. Realizaci obložení krbu a pokládku kamenné dlažby zajistí Kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci.
Zajištění poptávek na kovovýrobu, dopravní společnost, stavební firmu z České republiky
Firma Dako služby - David Kolarovič vám zajistí poptávky na kovovýrobu, dopravní společnost i stavební firmu z celé České republiky.
Ortopedická ambulance pro děti a dospělé –ortopedická  péče i speciální úkony, vyšetření kloubů, kyčlí a pohybového aparátu
Ortopedie Wellnerova v Olomouci poskytuje kompletní ortopedickou péči pro dětské i dospělé pacienty. Provádíme speciální úkony i vyšetření kloubů, kyčlí a pohybového aparátu.
Ortopedie Wellnerova, s.r.o.
Celní deklarace - plynulý vývoz a dovoz zboží a celní poradenství od CDS Spedice Olomouc
Společnost CDS - mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství s.r.o. z Olomouce pro Vás zajistí plynulý chod vývozu a dovozu zboží v oblasti EU i mimo ni.
Kamenné umyvadlové a pracovní desky do kuchyně z designového přírodního kamene
Kamenné umyvadlové desky, pracovní desky do kuchyně a obklady z designového přírodního kamene vyrábí kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci.
Bistro restaurant Zdravá pecka s.r.o., zdravá strava, zdravý životní styl, domácí strava - Olomouc
Rodinné bistro restaurant Zdravá pecka s.r.o. v Olomouci nabízí kvalitní a vždy čerstvou domácí stravu.
Oběhové čerpadlo na topení, pro vytápění i topné systémy
Hledáte výkonné a úsporné oběhové čerpadlo vhodné na topení, pro vytápění nebo pro topné systémy? V eshopu firmy TRITON, která je odborníkem na prodej čerpací techniky si určitě vyberete !
TRITON Tomáš Drábek
Práce autojeřábem - autojeřábnické práce s dlouholetými zkušenostmi
Pokud hledáte firmu, která má dlouholeté zkušenosti v oblasti autojeřábnických prací, tak je zde pro vás společnost REKOS Olomouc, která nabízí veškeré práce autojeřábem.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Letní projektová výuka v mateřské škole - prázdniny pro děti v Olomouci
Mateřská škola Kopretinka v Olomouci pořádá letní projektovou výuku pro děti - prázdniny 2023 plné zážitků v Olomouci můžou začít!
Mateřská škola a školní jídelna Kopretinka Olomouc, s.r.o.
Výroba koupelnových a kuchyňských pracovních desek z  umělého, přírodního kamene
Pracovní desky z přírodního a umělého kamene, vyrábí Kamenictví Petr Švardala z Prostějova. Dodáváme kvalitní desky do koupelen i kuchyní. Působíme v okolí Prostějova, Šternberku a Přerova.