Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Olomouc
Certifikační společnost Olomouc, certifikace QMS, EMS a SM BOZP, pořádání odborných kurzů
Poskytujeme služby v oblasti certifikace systémů managementu kvality, certifikace systému environmentálního managementu, certifikace systému managementu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.
Rehabilitace Olomouc, soukromé rehabilitační zařízení, mobilizace a měkké techniky, elektroléčba
Poskytujeme ambulantní terapeutickou péči dospělým i dětem po úrazech, operacích, při bolestivých stavech páteře a kloubů končetin.
REHABILITACE JURÁNKOVÁ s.r.o.
Vybavení zubních ordinací Olomouc,  stomatologické soupravy, lupové brýle, rentgeny, mikroskopy
Vybavení zubních ordinací Olomouc, stomatologické soupravy, lupové brýle, stomatologické rentgeny, mikroskopy, zobrazovací software, ergonomický nábytek a kvalitní osvětlení.
ODONTO - SCHAFFEROVÁ spol. s r.o.
ENYAQ iV – první špičkové, pohodlné a prostorné plně elektrické SUV ŠKODA
Špičkové plně elektrické SUV ŠKODA ENYAQ iV pořídíte v autosalonu Auto Hégr v Olomouci. Kupte si pohodlné, prostorné a zároveň šetrné první elektrické SUV od ŠKODA.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Výroba bezúdržbových hliníkových balkonů Olomouc, montáže moderních balkonů, různé varianty
Výroba bezúdržbových hliníkových balkonů Olomouc, montáže moderních balkonů, různé varianty provedení od tradičních stylů až k nejmodernějším designům.
Ponorné čerpadlo na čistou, pitnou vodu do studní i vrtů
Pořiďte si ponorné čerpadlo na čistou a pitnou vodu, které je vhodné k čerpání vody ze studní a vrtů. Ve firmě TRITON v Olomouci si vyberete ponorné vřetenové i nerezové čerpadla za akční ceny!
TRITON Tomáš Drábek
Bytové interiéry na klíč pro útulný domov - 3D návrhy, poradenství a realizace
Bytové interiéry na klíč nás baví. Naše firma MYDOS v Litovli u Olomouce vám poskytne 3D návrhy, poradenství i realizaci vašeho bytu nebo domu - pomůžeme vám vytvořit útulný domov.
Návrhy interiérů a kancelářských prostor pro atraktivní a příjemné prostředí
Chcete vytvořit atraktivní a příjemné prostředí u vás doma, v kanceláři nebo jen chcete změnu? Projekční atelier ZUZI v Olomouci vám s tím pomůže.
Projekční atelier ZUZI s.r.o. Návrh interiérů Olomouc
Speciální, napínací žabky určené pro LMG ocelová lana a 4-vodičové svazky - prodej
Jsme firma Techlan Chudoba, s.r.o. z Olomouce a prodáváme kvalitní spojovací prostředky. V rámci České republiky dodáváme např. speciální, napínací žabky pro LMG ocelová lana a 4-vodičové svazky.
Bezbariérové centrum služeb pro zrakově postižené osoby Olomouc, sociální rehabilitace, pomůcky
Bezbariérové centrum služeb pro zrakově postižené osoby Olomouc, sociální rehabilitace, půjčovna pomůcek a tandemů, odstraňování bariér, odborné sociální poradenství.
Zdravotnický materiál, léčivé přípravky, farmaceutické suroviny - e-shop
Pokud hledáte farmaceutické suroviny nejvyšší kvality, tak se obraťte na firmu FAGRON a.s., která vyrábí léčivé přípravky. V e-shopu si vyberete zdravotnický materiál i léčivé přípravky.
Laboratorní chemikálie nejvyšší čistoty, zkoumadla pro laboratoře i průmysl
Společnost FAGRON, a.s. se zabývá výrobou a internetovým prodejem laboratorních chemikálií nejvyšší čistoty a zkoumadel pro použití v laboratořích a v průmyslu.
Obec Olbramice v Olomouckém kraji, zvonička, sloup se sochou sv. Jana Nepomuckého, cyklotrasy
Obec Olbramice v Olomouckém kraji, zvonička, sloup se sochou sv. Jana Nepomuckého, cyklotrasy, vítání občánků, besedy pro důchodce.
Laboratorní sklo - odměrné baňky, džbány, kádinky, láhve eshop
Pokud potřebujete pro vybavení vaší laboratoře odměrné baňky, džbány, kádinky nebo láhve, pak navštivte eshop firmy FAGRON a.s., kde si vyberete z širokého sortimentu laboratorního skla všeho druhu.
Veškeré stavební, zednické, sádrokartonové práce při rekonstrukci RD, terénní práce s pokládkou zámkové dlažby
O stavební, zednické a sádrokartonové práce při rekonstrukci RD, o terénní práce s pokládkou zámkové dlažby, se postará stavební sdružení Zednické a výškové práce Morava v okolí Olomouce i Přerova.
Speciální zdravotnický materiál - autolékárničky, gázy, roušky, rukavice e-shop
Speciální zdravotnický materiál si snadno zakoupíte v e-shopu firmy FAGRON a.s., která je světová jednička na trhu magistraliter. Vyberete si zde autolékárničky, gázy, roušky nebo rukavice.
Střední odborná škola Olomouc, denní a dálkové studium zakončené maturitou, soukromá škola
Střední odborná škola Olomouc, denní a dálkové studium zakončené maturitou, soukromá škola s moderním vybavením, den otevřených dveří On-line!
Výroba adaptérů pro stroje v zemědělství
Různorodé adaptéry určené pro zemědělské stroje a techniku vyrábí za pomocí nejmodernějších CNC strojů společnost STT servis, která sídlí v Dlouhé Loučce.
Zpracování plastů Olomouc, výroba reklamy z plastu, CNC frézování plastů, ohýbání plastů, potisk
Zpracování plastů Olomouc, výroba reklamy z plastu, CNC frézování plastů, ohýbání plastů, potisk přímo na plastovou reklamu, řezání plastů.
Farmaceutické suroviny do lékáren, potravinářského i kosmetického průmyslu
Firma FAGRON a.s. se sídlem v Olomouci je světová jednička na trhu magistraliter - zabývá se výrobou a distribucí farmaceutických surovin do lékáren, potravinářského i kosmetického průmyslu.
Náhradní díly pro lokomotivy a kolejová vozidla, výroba nových dílů, renovace a servis
Vše pro lokomotivy a kolejová vozidla zajistí společnost SELP servis, s.r.o., opravy a údržbu lokomotiv, výrobu nových dílů, náhradních dílů, renovaci i servis.
Venkovní screenové rolety proti slunci, stínící clony na okna a prosklené plochy
Pomocí venkovní screenové rolety efektivně zastíníte okna a prosklené plochy proti slunci. O dodávku stínících clon se postará firma KVALITNÍ ZASTÍNĚNÍ s.r.o. Záruka na screenové rolety je 5 let!
Topenářské práce, montáž podlahového topení, radiátorů, plynospotřebičů, revize plynoinstalací
Rozvody vody a odpadů včetně dodávky zařizovacích předmětů Vám poskytne společnost MÄFIPO - Ivo Filip z Litovle. Zajistíme Vám montáž pokojových termostatů i záruční a pozáruční servis.
Jumping, aerobik, bodystyling - skupinové cvičení, které vás motivuje a dodá energii
Pokud při cvičení potřebujete motivovat a dodat energii, pak navštivte FIT-KO v Olomouci, kde se protáhnete při jumpingu, aerobiku nebo bodystilingu - skupinová cvičení vám pomohou být na léto fit!
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Komplexní servis o osobní a užitkové vozy
Autoservis, pneuservis, oprava osobních a užitkových vozidel, výměna a doplnění kapalin a filtrů, dodej a montáž náhradních dílů to vše v Olomouci u Luďka Očenáška.