Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Olomouc
Kompletní a špičkový servis nákladních vozidel a návěsů - vše na jednom místě
Zkušení automechanici ve firmě SEPAJACOM s.r.o. v Olomouci vám zajistí kompletní a špičkový servis nákladních vozidel DAF, VOLVO, MAN, MERCEDES, IVECO, SCANIA a také návěsů.
SEPAJACOM s.r.o. Servis nákladních vozidel a návěsů
Nosné ocelové konstrukce Olomouc, výroba svařenců, opracování, lakování a montáž
Naše firma HOPAX z okresu Olomouc se zabývá výrobou ocelových konstrukcí z nelegovaných ocelí včetně obrábění a lakování až do 40 m délky a 35 t.
Zahradní postřikovače a zavlažovače vám pomůžou s péčí o vaši zahradu - prodej, eshop
S péčí o vaši zahradu vám pomůžou zahradní postřikovače a zavlažovače od firmy TRITON v Olomouci. Vyberte si z našeho zahradního programu - stačí nás navšívit na prodejně nebo kliknout na náš eshop.
TRITON Tomáš Drábek
Montáž oken a dveří od českého výrobce přenechejte spolehlivé stavební firmě MKA Service s.r.o.
Stavební firma v Olomouci MKA Service s.r.o. se řadí mezi spolehlivé společnosti, která vám zajistí kvalitní montáž oken a dveří od českého výrobce! Poctivou stavařinou se zabýváme již 15 let!
Kožená kotníková barefoot obuv Jampi Bea pro dámy v černé, hnědé a béžové barvě
Kvalitní boty pro všechny dámy prodává v e-shopu firma JONAP z okresu Olomouc. Skladem máme koženou kotníkovou barefoot obuv Jampi Bea v černé, červené, béžové, hnědé i slonovinové barvě.
Ozvučení interiérů rodinných domů a restaurací - prodej značkové hifi techniky
Prodejem a instalací značkové hifi techniky se zabývá naše firma OLTECH s.r.o. Hifi Safír. Zajišťujeme ozvučení interiérů rodinných domů, restaurací, kaváren a barů v Olomouci, Přerově i Prostějově.
Vytyčení stavby, hranic pozemků - geodetické práce na profesionální úrovni
Vytyčení stavby nebo hranic pozemků kdekoli v Olomouckém kraji a okolí provádí společnost Geoprofil s.r.o. - geodetické práce zajistíme na profesionální úrovni.
Geoprofil s.r.o. Geodetické práce Olomouc
Dřevěné přepravní bedny a ohrádky v různém provedení - prodej a výroba na zakázku
Odolný obalový materiál ze dřeva prodává firma Beneš Bohuňovice spol. s .r.o. Nechte si vyrobit dřevěné přepravní bedny a ohrádky na zakázku, které dodáváme v Olomouci, Přerově i Prostějově.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Dětská membránová kožená obuv - podzimní a zimní boty v různém barevném provedení
Kvalitní barefoot boty pro podzimní i zimní období vyrábí naše firma JONAP - výroba obuvi s.r.o. V našem e-shopu zakoupíte dětskou membránovou koženou obuv v různém barevném provedení.
Prodej čerpadel, čerpací technika Olomouc, oběhová a kalová čerpadla, potravinářská čerpadla
Můžeme vám nabídnout široký sortiment mnoha druhů a typů čerpadel či zařízení od mnoha českých i zahraničních firem - Petr Kafka - VK Čerpadla.
Řezání a vrtání železobetonových konstrukcí, vrtání do betonu, Olomouc
Řezání a vrtání železobetonových konstrukcí, vrtání do betonu, broušení a frézování stavebních materiálů, vyřezávání otvorů realizuje společnost Ing. Jiří Sotolář, Olomouc.
Opravy návěsové techniky po havárii i běžné servisní úkony
Odborné opravy návěsové techniky po havárii a také běžné servisní úkony návěsové techniky zajistí firma SEPAJACOM s.r.o. Z Olomouce. Opravujeme značky Schmitz, Kögel, SCHWARZMÜLLER a Krone.
SEPAJACOM s.r.o. Servis nákladních vozidel a návěsů
Hifi reproduktory, zesilovače - značková audiotechnika Bowers Wilkins, McIntosh, Denon, Marantz
Pro vytvoření zvukové atmosféry živého koncertu nebo kina u vás doma prodává Hifi Safír v Olomouci značkovou audiotechniku, hifi reproduktory Bowers Wilkins, zesilovače McIntosh, Denon, Marantz.
Profesionální úklid -  kompletní úklidový servis
Hledáte úklidovou firmu, která pro vás zajistí kvalitní úklid? HARYSERVIS v Olomouci poskytuje komplexní služby v oblasti úklidu a nabízí individuální řešení pro každého.
Chovatelské potřeby Martin Vránek Olomouc, prodej zvířat, potřeby pro hlodavce, psy, akvaristy
Chovatelské potřeby Martin Vránek Olomouc, skladbu nabízeného zboží jsme přizpůsobili do té míry, že si od nás můžete odnést kompletní výbavu pro své hobby.
Zpracování mezd a mzdové agendy od vypracování pracovní smlouvy až po komunikaci s úřady
Kompletní mzdovou agendu pro firmy i živnostníky zajistí UK OL Krchňáková z Olomouce. Postaráme se o zpracování mezd, vyhotovení pracovní smlouvy i komunikaci s patřičnými úřady.
UK OL Krchňáková, s.r.o. Vedení účetnictví a daňové evidence
Velkoobchod nátěrových hmot Olomouc, průmyslové barvy, fasádní barvy, malířské barvy, na dřevo
nabízíme velký výběr sortimentu nátěrových hmot, omítek, fasádních barev, tónovaných nátěrových hmot, malířských a řemeslných potřeb.
Ortopedie ve Šternberku a Přerově
Poskytování zdravotních služeb v oblasti ortopedie, preventivní ortopedická vyšetření i řešení akutních problémů nebo zranění, ortopedická péče pro děti i dospělé – ordinace MUDr. Dušan Rak.
Studnařské práce, kopání studní, jímky a piloty v regionu Olomouc
Chcete rychle a levně zhotovit studnu k Vašemu rodinnému domu? Řešíte vsakování dešťové vody či odvod odpadních vod na Vašem pozemku? Společnost STUDNY LOUTOCKÝ, s.r.o. je tu pro Vás!
STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
Výroba strojních technologií Olomouc, kovoobráběčské práce, výroba ocelových konstrukcí
Společnost Maptech s.r.o., byla založena v roce 1997. Hlavní naší výrobní náplní jsou strojní technologie pro výrobce betonářského zboží, výroba ocelových konstrukcí a kovoobráběčské práce.
Brýlové čočky, skla pro korekci očních vad – úpravy brýlových čoček
S výběrem brýlových čoček ke korekci očních vad Vám poradí v Oční optice Jaroslava Korcinová. Provádíme také antireflexní povrchové úpravy brýlových sklíček.
Optika Jaroslava Korcinová
Ultrazvuk a vyšetření dětských, kojeneckých kyčlí a pohybového aparátu
Nechejte Vašemu miminku zkontrolovat v prvních týdnech jeho života správný vývoj kyčlí. Ultrazvuk a vyšetření kojeneckých a dětských kyčlí provádí Ortopedie Wellnerova v Olomouci.
Ortopedie Wellnerova, s.r.o.
Ekologická likvidace gastroodpadů Olomouc, likvidace zbytků jídla, prošlého jídla, likvidace olejů
Ekologicky likvidujeme biologické odpady pro jídelny a restaurace, školy a školky a další gastronomické podniky, které mají povinnost ekologicky likvidovat tento odpad.
Bezpečnostní a detektivní agentura Olomouc, ochrana osob a majetku, převoz cenin, doprovody
Agentura KONDOR 112 je soukromou privátní detektivní a bezpečnostní agenturou, s působností na celém území České republiky i na území členských států Evropské unie.
Odborné konzultace při nákupu špičkové audio techniky včetně instalace
Špičkovou audio techniku prodává naše společnost OLTECH s.r.o. Hifi Safír. Při nákupu vám poskytneme odborné konzultace a postaráme se o instalaci zařízení v Olomouci, Přerově i Prostějově.