Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Olomouc
Pájení a žíhání trubek, nerezových materiálů a komponentů pro automobilový průmysl
Společnost D&K Brazing s.r.o. se zaměřuje na žíhání a pájení v lineární peci s uzavřeným prostorem. Naše lineární pec je především vhodná pro trubky, nerez materiál a automobilové komponenty.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Osobní ochutnávka, degustace exkluzivních vín z celého světa u Vás doma
Jste milovníkem vína a rádi poznáváte nové chutě? Domluvte si osobní ochutnávku (degustaci) exkluzivních vín z celého světa u Vás doma. Společnost NIER FINE WINES z Olomouce vám vše zajistí.
NIER FINE WINES s.r.o.
Dioptrické a sluneční brýle nebo brýle k počítači - Optika - zdravotnické potřeby s.r.o.
Optika - zdravotnické potřeby s.r.o. je oční optika, která nabízí kvalitní dioptrické brýle a kontaktní čočky a nově taky profesionální měření zraku kvalifikovaným optometristou.
Přístřešky, terasy, zábradlí a oplocení z hliníkových profilů
Stavíte nový dům či firemní objekt? Chcete mít moderní, bezúdržbové a stále krásné oplocení? Toužíte po designovém zábradlí, terase či přístřešku? Vše vám zajistí naše firma Guardi CZ - Radek Holusek.
Čištění vodních zdrojů, kopaných a vrtaných studní včetně desinfekce
Vyčištěním vodních zdrojů chráníte nejen své zdraví, ale i životnost čerpací techniky. Vyčištění kopaných a vrtaných studní včetně desinfekce provádí v Olomouci firma STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
KAROQ SPORTLINE Exclusive – skladové vozy ihned k odběru
Pokud si chcete pořídit KAROQ SPORTLINE Exclusive a nechce se Vám čekat na dodání objednaného vozu, navštivte autosalon Auto Hégr v Olomouci, kde jsou k dispozici skladové vozy ihned k odběru.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Certifikace QMS, EMS, BOZP – provádění odborných auditů
Prověřený certifikační orgán, certifikační společnost Olomouc, provádění auditů v oblasti kvality, environmentu a bezpečnosti, posouzení způsobilosti v různých oblastech, certifikační orgán Olomouc.
Okenní štěrbiny BRISTEC - inteligentní systémy automatického větrání - prodej, montáž
Okenní štěrbiny BRISTEC jsou inteligentní systémy automatického větrání, které zabrání plísni v bytě a omezí zbytečné tepelné ztráty. Oslovte Olomouckou firmu MKA Service, zajistí vám prodej a montáž.
Elektromontážní práce jako kvalitní partner společnosti ČEZ Distribuce, a. s.
Zpracování projektové dokumentace pro elektrické přípojky a další činnosti poskytuje společnost ELMO-SA, spol.s r.o. z Olomouce jako smluvní partner společnosti ČEZ Distribuce, a. s.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc
Centrální vysavače, které vám usnadní práci
Hledáte-li centrální vysavač, který vám usnadní práci a navíc bude velice výkonný, pak navštivte EKOELEKTRO v Olomouci, kde si zaručeně vyberete!
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Česká originální ložiska ZKL  - prodej přes e-shop i na prodejně
Bohaté zkušenosti s prodejem českých originálních ložisek ZKL má firma LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Objednejte pohodlně přes e-shop. Dodáváme do Olomouce i Přerova a okolí.
LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Eshop
Cementové potěry Olomouc - pokládka hlazených cementových potěrů
Cementové potěry pokládá v okolí Olomouce firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Kompletní stavební práce a odborný tým zaměstnanců - VALTR, generální dodavatel staveb
VALTR, generální dodavatel staveb s.r.o. je společnost z Olomouce, která se již přes 30 let věnuje kompletním stavebním pracím od začátku do konce. Od vypracování plánů po realizaci.
Umělý kámen Technistone je skvělou volbou pro obklady koupelen, kuchyňské desky i krby
Kamenictví Petr Švardala vyrábí kuchyňské desky, obklady koupelen, schodiště i krby z umělého kamene Technistone, který dokonale podtrhne vzhled vašeho bydlení.
Sociální centrum pro zrakově handicapované občany
Poskytovatel sociálního prostředí pro zrakově postižené, sociální služby a pracovní možnosti zrakově handicapovaným osobám zajišťuje TyfloCentrum.
ENYAQ COUPÉ RS iV – nový, první čistě elektrický vůz RS značky ŠKODA
Jiskra, která zažehne vášeň pro řízení – to je nová verze ENYAQ COUPÉ RS iV. Navštivte autosalon Auto Hégr, kde se dozvíte více o tomto unikátním sportovním modelu plně elektrického vozu RS ŠKODA.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Jan Vladař - Helmos - Olomouc (okres Olomouc)
Firma Jan Vladař - Helmos se sídlem v Olomouci se již od roku 1992 zabývá dodávkou mostních ložisek. Zaměřujeme se především na elastomerová ložiska a také na dodávky hrncových ložisek.
Dataprojektory Epson a Hitachi do škol i do domácnosti
Dataprojektory Epson a Hitachi jsou ideální do škol i do domácnosti - vybrat a zakoupit si je můžete v Olomouci ve firmě FBT - Bräuer Tomáš.
FBT - Bräuer Tomáš
Obec Krčmaň - okres Olomouc
Obec Krčmaň se nachází v okrese Olomouc. Leží při potoce Loučka necelých 11 km jihovýchodně od Olomouce a nachází se v chmelařské oblasti Tršicko. V okolí obce je spousta možností na výlety.
Pravidelné i jednorázové individuální či skupinové hlídání dětí
Starost a dozor nad Vašimi dětmi svěřte do rukou profesionálů v oblasti péče a vzdělání dětí. Individuální či skupinové hlídání dětí poskytuje v Olomouci Mateřská škola a školní jídelna Kopretinka.
Mateřská škola a školní jídelna Kopretinka Olomouc, s.r.o.
Stavební a zemní práce Olomouc, řízené protlaky, podvrty, bezvýkopové práce, inženýrské sítě
Specializujeme se na zemní práce, prováděné při pokládce kabelového a potrubního vedení, výstavbu inženýrských sítí, rekonstrukční práce, řízené protlaky, podvrty.
Realizace staveb opěrných stěn, skelet včetně zpracování technické dokumentace
O realizaci staveb jako jsou opěrné stěny, skelety, nosné zdi a další včetně zpracování jejich technické dokumentace se vám postará známá stavební společnost NEOL – STAV s.r.o. z Olomouce.
Objednávka dortů na oslavy, svatby a další příležitosti prostřednictvím e-shopu
Zhotovením dortů na oslavy, narozeniny a další příležitosti na objednávku se v okolí Olomouce zabývá cukrárna Sladký Méďa. Objednávejte dorty z pohodlí domova přes e-shop naší cukrárny.
Sladký Méďa, s.r.o. Cukrárna s dětským koutkem Olomouc
Kompletní úklidové služby bytů i průmyslových hal
Ne každý má čas a náladu věnovat se pravidelnému úklidu domu. Řešení zná firma Haryservis, která vám nabízí kompletní úklidové služby bytů i průmyslových hal v Olomouci, ale i po celé České republice.
Testy určení pohlaví ptáků, diagnostika virových infekcí a chlamydií u ptactva
Společnost Genexone s.r.o. zajišťuje testy určování pohlaví ptáků, diagnostiku virových infekcí a chlamydií u ptáků letců a běžců.